Koupit
Batman: Odysea, kniha druhá (Původně publikováno od prosince 2011 do června 2012)
Batman, který se zaplete do boje mezi Ra's al Ghulem a jeho synem Senseiem, odhalí fantastickou říši ukrytou pod zemí. Když se Temný rytíř vydá do světa dinosaurů, trollů a dokonce i zvláštní verze sebe samého z doby kamenné, čeká na něj celá řada nečekaných zvratů. Batman ale podstoupí i putování svým vlastním nitrem, protože se snaží vyřešit, jestli zabití člověka může být vůbec někdy oprávněné.

Batman #35 (Původně vyšlo v červnu 1946)
Batman a Robin, kteří jsou uvězněni na ostrově obydleném robotickými dinosaury a pralidmi, musí vzít rozum do hrsti, aby přežili a zjistili, proč obří stroje selhávají.

Hřbety jednotlivých svazků pak postupně tvoří ucelený obraz od Alexe Rosse.

Obsahuje sešity sérií Batman: Odyssey (Vol. 2) #1-7 a Batman (Vol. 1) #35


Scénář
Neal Adams, Bill Finger
Art
Neal Adams, Paul Cornell
Ink
Neal Adams, Josh Adams, Ray Burnley, Michael Golden, Paul Neary, Kevin Nowlan, Bill Sienkiewicz
Barvy
Cornelia Adams (Cory), Moose Baumann, Ginger Karalexis, Guy Major
Lettering
Pavel Mařata
Překlad
Tadeáš Pelech
Redakce
Mirka Jarotková, Pavel Kořínek
Žánry
akční, superhrdinský
ISBN/ISSN
978-83-8199-324-1 (BBart s.r.o.)
978-83-8199-324-1 (Eaglemoss (Eaglemoss Collection / Publishing Group))
Vazba
šitá v tvrdých deskách
Formát
178 x 266 mm
Tisk
barevný
Váha
606 g
Stran
208
Cena
269 Kč
Originál
Batman Odyssey Part 2 (DC Comics, 1946, 2011)
  • Darth Raelchi
    Hrůza pokračuje, jen je tam víc kravin. Pořád nuda a nesmysl, který nedrží pohromadě ani za mák. Pane Adamsi, co se to s Vámi stalo.
  • hroubek
    Už chápu ten název. Opravdová Odysea je přečíst tento komiks. Velký špatný. Zachraňuje to kresba, a pár dobrých a zajímavých momentů. Kdyby to v kompletu nebylo, tak by se nic nestalo.
  • Joker189
    První díl se mi líbil, ale tohle bylo už moc. Jako příklad můžu jmenovat dinosauřího robina, bohy se samopali, Batmana proti trolům atd. Plusem této knihy je retro příběh, který byl velmi dobrý. Čtení to bylo zajímavé, ale znovu bych si to nedal. Za mě této knize dávám 33%.
  • Doppelganger
    Vážně jsem se rozhodoval mezi jednou a pěti hvězdičkami.
    Tento komiks je jako horečnatý sen bezdomovce sjetého pikem a okenou a výpary ze stoky. Nic tady nedává absolutně žádný smysl. Postavy se objevují a mizí, vedou spolu podivné až nesmyslné dialogy, a zběsile se skáče z místa na místo a z tématu na téma.
    Ani nevím, co je moje oblíbená část: Vyvinutí kanibalističtí dinosauři. Obří netopýři. Neandrtálský Batman. Včely provrtávající se skrz zeď. Kouzelník hrající na klarinet. Rozpínající se země. Luxusní sídlo tajně napojené na Arkham. Batman vyhrožující vraždou. Vtip o černém pivu. Robin a Deadman zvažující genocidu gnómů a trollů. Batman básnící o kávovaru. Ten moment, kdy Neal Adams zapomněl, že píše příběh o Batmanovi, a zakončil ho záběrem na vysmátého odlétajícího Supermana.
    Batmanova Odysea je tak fascinující, že na ni od přečtení neustále myslím.
    Je to komiks tak strašlivě špatný, že ho můžu vřele doporučit všem.
    Zařazení do DCKK dokonale chápu, protože tohle je opravdu unikát.
11109
Četl/a (37)
2scha, Al0f0k, Bubákolog, calvin10, Craxx, cyboy, dajik, Darth Raelchi, deadpool, Deckard, Denis, Doppelganger, DracoAn, Fox01, hroubek, James, Jay-jay, jh666, Joker189, kallenved, Kiko, lantan1, LookAss, Mercurio, mineralk, NecRoman, Negan, opytz, roswelll, Schirru, Spike, Symbi, Tony TwoDee, trudoš, utresyby, xflori01, zlejzmrd
(143)
2scha, Abe, Al0f0k, Alfi, Alfred, BadBoy, blackJag, Blair, bmc75, Bubákolog, calvin10, Carnage, ConanVJ, Craxx, CSE_AC/DC, cyboy, dajik, Dali, deadpool, Deckard, deefha, Denis, disclose, DKoscik, Doppelganger, DracoAn, Dzoglik, erik, fifas, filemon, Filip123, Flowtek, Fox01, gezic, Glumal, hahahoho, herrman, hlavathor, Horstik, hroubek, hugosnowden, hypermlok, Infarkt, invape, JackOneil, jakub186, James, Jay-jay, jh666, Jimbeam90, Joker189, JORDY, José, Josh, Joshua_T, kallenved, Karel Sec, KdG, kendor007, Kiko, Kiwi1902, Knowho/Wullcann38, krupan, Krvavý Patejl, kucik, Lenny, Lobok257, LookAss, Mamut12, Mariomichal, Matio, Maty48, MB, me, meffis, Mercurio, merhyx, Mikei, mimo_provoz, mineralk, miuanek, monty.cl, MP, namdnas, NecRoman, Negan, Neuro, Nevimtrebastofi, Nightmare, Nyxxie, Olesh, opytz, Paldini, paulmuaddib, pavel, pearlxjam, pechna, perper, plema, Poseidon1978, psramek, PumpingArrow, punisher, puolpm, Radkos, raenius, raimi, roswelll, Rumburaq, S313, Sajmon, Schirru, Skot, SlavaBurlac, slavik38, sleepless, Spike, Stlucius, superheroesstuff, suricattaontheway, tacmud, the.kasztan, TheoDread, timek, Tomasino79, Tomate, Tommar, trudoš, Tyfus, Ursus, utresyby, vishnar, vranakx, vrazdinek, Vrtule, VvV, xflori01, xintax, Yefery, yogi, Zbysek2410, zdennanek, zlejzmrd
Chce (5)
Azik2586, Badgu.y1902, delsemela, Er.Nest, Premek
Shání (1)
DegiCZ