Ukázka
Ukázka
Ukázka

+ 5 dalších ukázek

Koupit
Týmovky jsou minulostí, nyní je tu
Spider-Man vs. Deadpool!

KDYŽ SPIDEY ZJISTÍ, že Wade prodává arzenál S.H.I.E.L.D.u na černém trhu, je to poslední kapka – romantické bratříčkování končí. Dva největší hrdinové všech komiksů si jdou po krku, a to bez rukavic. Jejich souboj je protáhne celým marvelovským vesmírem – a vyvrcholí střetnutím s Chameleonem! Ten se stačil z malého mizery změnit v jednoho z nejděsivějších superzločinců světa. Spidey i Deadpool dělají všechno pro to, aby ho dostali, jenže ono je dost těžké mlátit někoho, kdo může vypadat jako kdokoliv jiný! Podaří se ho naší dysfunkční dvojce zastavit (přičemž by mu Deadpool ještě rád vyfoukl parádní lup) dřív, než se stane něco tak strašlivého, že to bude naše hrdiny pronásledovat po zbytek jejich životů?

Obsahuje sešity série Spider-Man / Deadpool (Marvel Legacy) #23-28 (listopad 2017 - únor 2018)

Scénář
Robbie Thompson
Art
Chris Bachalo, Scott Hepburn, Matt Horak, Marcus To
Ink
Chris Bachalo, Wayne Faucher, Richard Friend, Scott Hepburn, Matt Horak, John Livesay, Victor Olazaba, Marcus To, Tim Townsend, Al Vey
Barvy
Chris Bachalo, Ian Herring, Chris O'Halloran
Obálka
Chris Bachalo, Tim Townsend
Lettering
Josef Ládek
Překlad
Darek Šmíd
Redakce
Filip Gotfrid, Martin Kužel
Žánry
akční, humorný, superhrdinský, týmovka
ISBN/ISSN
978-80-7449-869-5 (CREW)
Vazba
lepená v měkkých deskách
Formát
168 x 258 mm
Tisk
barevný
Váha
380 g
Stran
136
Cena
379 Kč
Originál
Spider-Man / Deadpool #05: Arms Race (Marvel Comics, 2018)
  • karl173
    Zpočátku příšerně chaotické a nezábavné. V polovině se to alespoň přehoupne do méně chaotického, ale zábavnost to tomu moc nepřidá.
    Největší problém jsou ale dialogy. Nevím jak moc na tom má podíl překlad, ale ta mluva je opravdu příšerná.
    Kdyby se v celém komiksu nemluvilo, možná by to vyšlo lépe.
    Kresba Chrise Bachala díky tomu totálně zapadla.
  • Covenant
    Nepřehledná kresba. Co kresba? Vždyť je většina, obkreslená fotka! To jako vážně? A co scénář? Nevim, jestli to není tím, že jsem neabsolvoval předchozí díly, ale co bylo tohle za slátaninu? Jediný, co bylo zajímavý, tihle týpci, jako důchodci. Ale to byla jen krátká epizodka. Ostatní byla jen jedna rozvleklá, nepodařená zápletka. Jde to líp. Takhle za mně, rozhodně ne.
  • Liborius
    Zajímavější kresba, příjemná příběhová vsuvka a zejména snaha vytvořit komplexnější příběh (konec slibuje zajímavé další dění) mě potěšily a z jednorázové akční jednohubky dělají o něco lepší komiks, než jsem čekal. 7/10 Více na http://multiverzum.sk/spider-man-deadpool-zavody-ve-zbrojeni/