Ukázka
Ukázka
Ukázka

+ 5 dalších ukázek

Koupit
Oracleova tajemství konečně odhalena!

V této knize série BIRDS OF PREY vyjde najevo původ nového Oraclea – vynikajícího hackera, který se stal neocenitelným spojencem Birds of Prey! Neohrozí ale Oracleovo spojení se zločinným mozkem známým jako Calculator jeho vztahy s Batgirl, Black Canary a Huntress? A jak do toho zapadá Catwoman a další neviděný záporák?

Navíc musí Black Canary odejít do utajení, aby odhalila tajemství ženy zvané Blackbird, která dokáže odblokovat skutečný potenciál jakéhokoli superhrdiny. S vylepšováním schopností se však Blackbird nespokojí – krade je pro sebe a buduje tak armádu o jediném vojákovi, čímž ohrožuje ta největší tajemství Birds of Prey. Dokážou hosté jako Green Arrow či Nightwing tohoto neuvěřitelného nového protivníka porazit? Nebo se přidají na seznam jejích nejnovějších obětí?

Obsahuje sešity série Batgirl and the Birds of Prey (Rebirth) #7-13 (únor 2017 - srpen 2017)

Scénář
Julie Bensonová, Shawna Bensonová
Art
Rogê Antônio, Claire Roe, Breno Tamura
Ink
Rogê Antônio, Claire Roe, Breno Tamura
Barvy
Allen Passalaqua, Anthony J. Rauch Jr. (John Rauch / J. Rauch / Soto's John Rauch), Chris Sotomayor (Sotocolor)
Obálka
Nathan Fairbairn, Yanick Paquette
Lettering
Petr Schwarz
Překlad
Michael Talián
Redakce
Filip Gotfrid, Martin Kužel
Žánry
akční, superhrdinský
ISBN/ISSN
978-80-7449-895-4 (CREW)
Vazba
lepená v měkkých deskách
Formát
170 x 260 mm
Tisk
barevný
Váha
458 g
Stran
168
Cena
299 Kč
Originál
Batgirl and the Birds of Prey #02: Source Code (DC Comics, 2017)
  • karl173
    První díl nebyl špatný, ale tak úplně mě neoslovil. Druhý díl už je na tom ovšem znatelně lépe. Jednak více se mi líbily dialogy a děj se odebíral zajímavým a napínavým směrem. Konec se bohužel úplně nevyvedl, ale i tak jsem si knihu vcelku užíval.
    Kresba je také slušná. Sice se nejedná o žádnou super krásnou kresbu z které by čtenář omdléval blahem. Ale je velmi účelná a pracuje dobře s dějem.
    Celkově jsem tak spokojený a těším se na závěrečnou knihu, která má být špalek. 4*
  • Palebras
    Pokračování Birds of Prey s podtitulem Zdrojový kód je opravdu velice příjemným překvapením. Už v případě prvního dílu jsem zmiňoval že se jedná o fajn oddychovou zábavu, která rozhodně stojí za přečtení. V prvním díle zůstalo několik nezodpovězených otázek, na které najdeme odpovědi právě ve Zdrojovém kódu. Celkově mi toto pokračování přišlo o dost rozmáchlejší než u předchůdce, který působil komornějším dojmem. Rozhodně potěší přítomnost hostujících postav jako Green Arrow, Nightwing, Catwoman a dalších, více či méně známých postav. Důrazněji se zde řeší minulost nového Oraclea, která zamíchá kartami a osudy všech členů Birds of Prey. Jednotlivé příběhy jsou dobře namixované a nemají hluchá místa. Kresba je totožná s předchůdcem a k této ženské týmovce prostě sedí. Celkově se opět jedná o fajn počin, který slušně odsýpá a jsem zvědav co nám přinese třetí pokračování.
  • lantan1
    Po téhlé Batgirl po lobotomii mozku, jsem se na komiks přestával trošku soustředit. Přesto mi neuniklo, že si Black Canary mezi panely stihla 1x přebarvit vlasy z blond na zrzavé a pak hned zase zpátky :)