Ukázka
Ukázka
Ukázka

+ 5 dalších ukázek

Koupit
SCÉNA JE PŘIPRAVENA PRO VÁLKU ŘÍŠÍ!

Thor se probil skrz Hel, ale nyní se ocitl jako vězeň v rukou hrozivých válečníků Hevenu! Bude zásah Valkyrie a Thorovy vražedné sestry Angely stačit k tomu, aby mohl bůh hromu utéct ze žaláře andělů, z něhož není úniku? Mezitím byla Roz Solomonová po zrušení S.H.I.E.L.D.u ponechána svému osudu... ale co nevidět se zhostí překvapivé nové role... a nadělá si milion nových nepřátel. Neboť válka se blíží... a invaze na Zemi již možná začala! Když Malekith cílí na celé veškerenstvo, zůstane Ódin Všeotcem ničeho? A navíc: před staletími se Ódin rozhodl udržet mladého Thora od Midgardu jednou pro vždy... a Loki přesně věděl, jak na to!

Obsahuje sešity série Thor (Vol. 5) #7-11 (listopad 2018 - březen 2019) [Fresh Start]

Scénář
Jason Aaron
Art
Michael Del Mundo (Mike), Lee Garbett, Tony Moore
Ink
Michael Del Mundo (Mike), Lee Garbett, Tony Moore
Barvy
Marco D'Alfonso, Michael Del Mundo (Mike), Antonio Fabela, Anthony J. Rauch Jr. (John Rauch / J. Rauch / Soto's John Rauch)
Obálka
Michael Del Mundo (Mike)
Lettering
Josef Ládek
Překlad
Kateřina Tichá
Redakce
Filip Gotfrid, Andrea Nekvapilová
Žánry
akční, mytologický, superhrdinský
ISBN/ISSN
978-80-7449-865-7 (CREW)
Vazba
lepená v měkkých deskách
Formát
168 x 258 mm
Tisk
barevný
Váha
335 g
Stran
120
Cena
349 Kč
Originál
Thor #02: Road To War of the Realms (Marvel Comics, 2019)
  • Ivan Kucera
    Ivan Kucera mecenáš13.11.2023 17:04Thor #02: Válka říší se blíží
    Je to strašne ukecané, ale predsa len o čosi menej, ako jednotka a hlavne, kým tá pôsobila dojmom vytrhnutia z kontextu v zmysle, že som sa cítil, ako keby som čítal desiatku a nie jednotku, tak dvojka pôsobí o štipku ucelenejším, v dobrom jednoduchším dojmom. Páčila sa mi najmä retrospektívna pasáž, v ktorej zistíme, prečo má Thor odjakživa taký silne vyvinutý vzťah k Zemi. Je to pekné a je to smutné, ale práve preto je to pekné. Niekedy to tak naozaj je, že čakáme tak dlho, až je zrazu neskoro. Je to zlepšenie oproti jednotke, ale na (tiež Aaronovho) staršieho Thora: Zabijáka bohů sa to fakt nechytá ani keby sa to na tri kladivá postavilo. V druhej polovici sa to už úplne pokazí a priznám sa, že aj počas druhého čítania som sa strácal vo vzťahoch, časových linkách a v odkazoch na staršie udalosti, ktoré však v češtine vôbec nevyšli, v lepšom prípade vyšli v značene oklieštenej podobe. Ozaj by pomohol kvalitnejší úvodný vysvetľujúci text, ktorý by nám ozrejmil, prečo S.H.I.E.L.D. neexistuje, alebo prečo je predsedom Avengers Black Panter. A vôbec, odkedy majú Avengers PREDSEDU? Nepáčilo sa mi ani spôsob, akým poňali Ódina, Thorovho otca). Akonáhle som to však s Jasonovým scenárom začal vzdávať, objavil sa chlapec s niečím sympatickým (dojemný rozhovor nad hrobom), nečakane drsným (naturalistické mučenie, fuj), alebo wtf (kozly, aj keď tí boli už v jednotke). Kresba je extrémne prehustená, je tam toho (všetkého) hrozne veľa a niekto akiste povie, že je neprehľadná, ale za seba hovorím, že sa mi skôr páčila, než nepáčila (a Thor hrajúci sa na Mojžiša si koleduje o obrovský plagát cez pol steny).
  • karl173
    karl173 mecenáš24.10.2021 12:36Thor #02: Válka říší se blíží
    Jedná se o takovou předehru k Válce říší. Aaron si pomalu rozestavuje panáčky na svá místa.
    Nicméně i tak, jedná se o solidní jednohubku, která mě mile překvapila a bavilo mě to.
    Nedá se ovšem upřít faktu, že nic moc se zde nestane. 3*
  • MEGA
    Čekal jsem, že tento komiks bude jen výplň před hlavním eventem, ale každý sešit měl něco do sebe a já si tento díl užil víc než předchozí. Příběhy zde nejsou tak bombastické, ale soustředí se na jednotlivé postavy a zároveň budují napětí před monumentální Válkou Říší. Sešit zaměřený na Odina mě obzvlášť překvapil. Trojice kreslířů je skvělá a ke svému příběhu se vždy hodili. Už se těším, jak to celé dopadne!
  • Fry
    Thor #02: Válka říší se blíží - V podstatě sbírka různých povídek, která svou kvalitou stále zůstává v podprůměru. Vystavět dobrý příběh hned na několika dějových liniích není totiž vůbec jednoduché, a jak je vidět Aaronovi to opravdu, ale opravdu nejde. Tahle série si mě tedy ani druhou knihou nezískala a upřímně doufám že po mně nebude nikdo chtít v sérii pokračovat ... Za mě 2*!
  • cyboy
    cyboy mecenáš22.8.2020 23:08Thor #02: Válka říší se blíží
    U prvniho dilu jsem dlouze premyslel, jestli se mi to libilo. U tohoto moc premyslet nemusim. Nelibilo.
    60%