Ukázka
Ukázka
Ukázka

+ 5 dalších ukázek

Koupit
Přidejte se k Petru Parkerovi, jeho sestře (?) Terese a J. Jonahu Jamesonovi v příběhu o SPEKTAKULÁRNÍM CESTOVÁNÍ ČASEM!

Aby zabránil nebezpečné kalamitě, ke které se schyluje, nemá Petr Parker jinou možnost než cestovat zpátky časem. Do těch krásných, pohodových dob, kdy ještě chodil na školu a jeho úhlavním nepřítelem byl Flash Thompson. A kromě toho se samozřejmě musel starat o tetičku May a přijít na způsob, jak se vyrovnat se svými novými schopnostmi. Ale jinak – pohoda.
A teď jsou tam hned dva Spider-Mani a Spidey při kontaktu se svým mladším já zjišťuje, že není tak jednoduché napravovat chyby, ke kterým ještě nedošlo…

Obsahuje sešity série Peter Parker: The Spectacular Spider-Man #301-303 (březen 2018 - duben 2018) a Peter Parker: The Spectacular Spider-Man Annual #1 (červen 2018)

Scénář
Mike Drucker, Chip Zdarsky
Art
Michael Allred (Mike), Chris Bachalo, Joe Quinones
Ink
Michael Allred (Mike), Wayne Faucher, John Livesay, Jaime Mendoza, Victor Olazaba, Joe Quinones, Paolo M. Rivera, Joe Rivera, Tim Townsend
Barvy
Laura Allred, Chris Bachalo, Jordan Gibson, Joe Quinones
Obálka
Joe Quinones
Lettering
Josef Ládek
Překlad
Jiří Pavlovský
Redakce
Filip Gotfrid, Andrea Nekvapilová
Žánry
akční, superhrdinský
ISBN/ISSN
978-80-7449-902-9 (CREW)
Vazba
lepená v měkkých deskách
Formát
170 x 260 mm
Tisk
barevný
Váha
315 g
Stran
136
Cena
349 Kč
Originál
Peter Parker: The Spectacular Spider-Man #03: Amazing Fantasy (Marvel Comics, 2018)
  • faster86
    Posledních 10 stránek je fajn. Kresba je strašná, příběh je hloupý.
  • martin28
    Namlsán předchozí knihou jsem sáhnul po pokračování a byl jsem zklamán...
    Quinonsova kresba mi přijde hrozná. Nejen že autor nemá talent zachytit akci, ale když už se mu to téměř povede, vždy jen za cenu prkennosti a křečovitosti postav. Přesto je to ještě první liga oproti kreslířům, kteří se chopí tužky po něm. Příběh je velmi zkratkovitý, nerozvedený, bavila mne jen ta část s Normanem. Zaplaťpánbůh za Goblina, tesat do kamene "když se Goblin objeví, vždy příběhům dodá koule". Přesto si myslím, že kdyby to celé kreslil Parlov, sedlo by mi to podstatně lépe. Ať si každý říká co chce, kresba je 50 % komiksu.
  • karl173
    Tato série se mi zatím velmi zamlouvá a těšil jsem se na pokračování. Hned v úvodu mě to chytlo a nepustilo až do konce třetího sešitu. Tam totiž v podstatě kniha končí, jelikož pak nastoupí pouze nemastný neslaný Annual. První 3 čísla jsem si ale opravdu užil a díky tomu jsem nakonec stále nadprůměrně spokojen. 4*
  • Spider-man
    Už jsem četl v originále, takže jsem tohle pokračování logicky musel mít i v českém vydání...bohužel jsem doufal, že už tu bude celý příběh, myslím, že i kompletní Zdarskyho run a bohužel, budu muset na českou mutaci ještě počkat.
  • MEGA
    Tohle mě moc bavilo. Po průměrném předchozím díle se tato série naladila na tu správnou vlnu. Příběh s cestovaním v čase může často padat do ochranných klišé, ale těm se Zdarsky vyhnul a staví příběh čistě na postavách. Čte se to jedním dechem a možná i proto je to bohužel místy uspěchané. Líbily se mi narážky na Spideyho historii a interakce dvou Spider-manů je zábavná, ale hvězdou této knihy je JJJ, který napsán prostě spektakulárlně. Co ještě musím vyzdvihnout je kresba. Oba kreslíři mají osobitý styl a k tomuto příběhu se hodili. Nechápu to nízké hodnocení, za mě to je 5* (i když s odřenýma ušima) a jsem zvědavý, jak to bude pokračovat.
  • cyboy
    Zdarskyho DD se mi celkem libi (alespon co jsem cetl), ale jeho Spider-Man mi prijde vazne slaby. Chtel jsem tomu dat jeste jednu sanci, jestli se to nezlepsi a bohuzel ne. Spider-Man si tak nejak skace casem, jak se mu zlibi, cimz to cele dava smysl jeste min (proc si teda neskoci v case pred nejakou udalost a nevyresi to, kdyz uz se uplne ignoruji casove paradoxy?). Do dalsich dilu uz asi nepujdu.
    50%
312112