Ukázka
Ukázka
Ukázka

+ 5 dalších ukázek

Koupit
Jokerovo absolutně příčetné řádění

V BATMANOVI: BÍLÉM RYTÍŘI spatříme svět, kde byl nejslavnější zločinný klaun vyléčen ze svého šílenství, a staneme se svědky toho, jak se tento muž, známý nyní jako Jack Napier, pokusí vyléčit město, které kdysi terorizoval. Poté, co se usmíří se svou bývalou partnerkou Harley Quinnovou, uvede do pohybu promyšleně rozehranou kampaň, jež má za cíl zdiskreditovat osobu, kterou vnímá jako hlavního nepřítele Gothamu: Batmana.

Napierova křížová výprava odhalí dlouholetou korupční tradici v řadách gothamské policie a promění jeho samého v městského radního a občanského hrdinu. Když se však vynoří stíny minulosti, aby ohrozily jeho dosavadní úspěchy, rozdíl mezi zachráncem a ničitelem začíná mizet – a to jak v Jokerově, tak v Batmanově případě… a s tím mizí i naděje na světlou budoucnost Gothamu.

Obsahuje sešity série Batman: White Knight #1-8 (říjen 2017 - květen 2018)
Vyšlo jako 3. svazek edice DC Black Label.


Scénář
Sean Gordon Murphy
Art
Sean Gordon Murphy
Ink
Sean Gordon Murphy
Barvy
Matthew Hollingsworth (Matt)
Obálka
Matthew Hollingsworth (Matt), Sean Gordon Murphy
Lettering
Josef Ládek
Překlad
Štěpán Kopřiva
Redakce
Filip Gotfrid, Andrea Nekvapilová
Žánry
akční, superhrdinský
ISBN/ISSN
978-80-7449-944-9 (CREW)
Vazba
šitá v tvrdých deskách s přebalem
Formát
168 x 258 mm
Tisk
barevný
Váha
850 g
Stran
236
Cena
749 Kč
Originál
Batman: White Knight (DC Comics, 2019)
  • RichardWest
    RichardWest2.2. 12:39Batman: Bílý rytíř
    Skvělý komiks! Mám tyto mini příběhy z alternativních realit rád. A tady zahrálo všechno na správnou notu. Příběh, který plyne tak dobře, že jste v půlce knihy, ani nevíte jak, temná kresba, panelování a dospělá témata. Velice dobře odvedená práce a už se nemůžu dočkat pokračování, do kterého se pustím velice brzy.
  • lifi
    lifi8.10.2023 21:59Batman: Bílý rytíř
    naprostá pecka! už dlouhou dobu jsem si nechtěl kupovat další Batmany, příběhy se mi zdály pořád stejné, ale tohle je tedy parádní a neotřelá jízda
  • Tomas024
    Tomas02422.5.2022 18:52Batman: Bílý rytíř
    To vážne? Jocker starosta? To mi príde celkom dosť. No budiš som asi konzerva. S Batmanom sa tam pracuje vcelku dobre, spraviť z neho psychopata ktorému ten večný boj lezie na mozog, to mi príde ako fajn nápad. Ale inak ma tento komiks niak extra neoslovil. Možno tým ako je ospevovaný som čakal fakt pecku, ale po prečítaní mi to tak neprišlo. Kresba super, príjemná zmena.
  • mearez
    mearez4.2.2022 12:33Batman: Bílý rytíř
    Tak Bílý rytíř svému jménu nedostál. Nápad je zajímavý, strašně mě navnadila premisa toho, že Batman je vlastně taky psychouš a tak jsem si říkal, když se jedná o Black Label, tak by to třeba mohlo mít i zajímavý příběh, který se odpoutá od statu quo. Ne. Na konci to stejně sklouzne k návratu do starých kolejí a člověk si říká, proč z toho normálně neudělali arc v ongoing sérii. A Joker? Pořád na konci ta samá postava. Paradoxně si vývojem prošla jen Harley. Batman je stejně navzdory tomu, jak je na začátku představenej, nakonci zas ten jedninej boháč v Gothamu, kterýmu záleží na spravedlnosti, takže se ve finále nic nezměnilo.
    Do toho všeho autor míchá strašně moc různých nápadů, který jsou často i strašně podivný. Celá linka s Backportem je zametená pod koberec, jen asi autor potřeboval záminku proč udělat z Batgirl policistu a mít ve sboru bambilion Batmobilů. Takže co se na začátku zdálo jako zajímavá, ač lehce očividná paralela k současnému stavu západní společnosti se zvrhlo jen v plot device.
    Další věc, co mi celkem vadila, bylo jak autor strašně překombinoval celej svět Bílého rytíře. Tolik Batmobilů najedou jsem snad nikdy neviděl, jedná se o ještě horší úlet než na konci Temný rytíř povstal, celá zápletka okolo GPJ je strašně divná, ačkoliv znova, nápad skvělej. V kombinaci se strašným množstvím záporáku je to fakt hrozně přeplácanej komiks. Na to jak všichni píšou, že je to nejlepší komiks s Batmane za dlouhou dobu, se příběh vyřeší dost jednoduše a neoriginálně. Kresba mě taky moc netáhla, ale je rozhodně kladem tohohle komiksu.
  • faster86
    faster8623.11.2021 08:47Batman: Bílý rytíř
    Nejlepší věc z Black Labelu, doufám, že dostaneme i dvojku a Harley. Kresba, příběh, barvy.. všechno mě to dostalo. Tohle patří do TOP3 batmanů co u nás vyšlo. A taky je to pěkně ukecané.
  • perak
    perak3.5.2021 18:51Batman: Bílý rytíř
    No jo, za problémy Gothamu může hlavně Batman. To on při pronásledování svých protivníků je schopen cokoliv poničit, případně někoho zranit. Ještě, že se objeví polepšený Joker - tedy vlastně Jack (díky Harleen) a ten se snaží vše napravit. Bohužel však není Harleen jako Harleen, a když vyměníte jdnu za druhou, tak to dlouhodobě nemůže dělat dobrotu. Na což doplatí i Joker - tedy vlastně Jack (už v tom mám trochu bordel). Někdo byl rád, že je z Jokera Jack, někdo je rád, že je z Jacka zase zpět Joker. A Batman? Kdo ví? Co by z něj vlastně bez Jokera bylo? A co by bylo s Gothamem? Nápad byl fajn, jen snad ve vyprávění se mihlo zbytečně moc postav z Batmanova univerza, protože většina jich jen děla statisty a přišlo mi, že jsou tam jen pro efekt, a trošku jsem nedocenil zakončení, zde mi ke spokojenosti něco chybělo. Každopádně dobré čtění z Black label edice.
  • Hokejový_Svaz
    Hokejový_Svaz10.4.2021 19:16Batman: Bílý rytíř
    No na to, jak všichni říkali, jak je to strašně boží, tak úplně není. Nápad je velmi zajímavý, udělat z Jokera hrdinu a z Batmana toho zlého. Ale přeci jenom pokud už člověk zná Batmanské příběhy a je jedno z jaké doby, alternativních realit, komiksů, filmů, her aj., tak už ho to přeci jen ničím neoslní. Je to hodně cílené na ty die hard fanoušky Batmana, protože zde najdete hodně odkazů a easter eggů, což je fajn, ale příběh podle mě postrádá lepší postavy, aby to bylo dokonalé. V příběhu jich totiž figuruje celkem dost a asi pouze čtvrtina z nich dostane nějaké větší prokreslení. Většina tam právě je, aby plnila tu svoji roli ve scénáři, ale nějaké větší polidštění nebo porozumění jim přeci jen schází. A ano tady by se dalo argumentovat právě tím, že tyhle postavy už známe z těch jiných příběhů, ale přeci jenom, když je tohle opět jiný svět a je vám tady ukázáno a řečeno, že některé věci se tady staly jinak než jak je znáte, tak jsem prostě v sobě měl tu potřebu vědět, proč ty postavy jednají, tak jak jednají, proč podporují toho koho podporují, anebo naopak už nehodlají nadále podporovat toho koho podporovali. Navíc celá zápletka se vyřeší už tak nějak předvídatelně, což je prostě škoda a ubírá to tomuhle příběhu na zajímavosti, zvlášť když už po xté musím číst o fyzické záchraně Gothamu. Ale jsou tu fajn, občas i originální nápady a samozřejmě k tomu musím připočíst Murphyho nádhernou kresbu a tak tomu dám ty čtyři hvězdičky, ale přeci jen s odřenýma ušima. Cítím, že tady se mohla zrodit další úžasná klasika, ale tohle by podle mě platilo někdy v 80. nebo 90. letech.
  • karl173
    karl173 mecenáš6.3.2021 17:01Batman: Bílý rytíř
    Batman je můj oblíbenec ( a koho ne ), ale je fakt že u nás na počty superhrdinských komiksů a vlastně i celkově, vychází velice často, možná až moc často. Sice mě těší, že si mohu přečíst spousty komiksů o tomto ochránci Gothamu, ale všeho moc škodí a tak jsem s Batmanem zatáhl trošku za ruční brzdu a řekl si že s tímto hrdinou zpomalím. Po nějaké té pauze jsem si tedy řekl, že je již čas se opět podívat do mého oblíbeného temného města v němž střeží netopýří muž pod rouškou noci a chrání svůj lid.
    Jenže tento příběh přináší trochu něco jiného. Přináší bílého rytíře, Jacka Napiera, který zahnal Jokera do kouta, aby přinesl Gothamu novou budoucnost. Ale za jakou cenu? Stejně jako u deprese, prášky jsou jen chvilkové řešení a to se stane Jacku Napierovi osudné, jelikož nedokáže Jokera držet v ústraní věčně. Má tak omezeně krátký čas na to, aby stihl veškeré své plány uskutečnit. A povede se mu to? To upřímně nevím. Jelikož stejně jako jeho plány tak i tento příběh, nevím přesně co mi má říct. Respektive to co říká, není nic nového a jestli tam má být ještě něco navíc...kdo ví? A bohužel to je asi jediný problém, který s tímto komiksem mám.
    Jinak jsem si čtení užil. Bílý rytíř rozhodně patří mezi ty komiksy s Batmanem, které byste si měli přečíst. Byť není ničím příliš zásadní a mezi top komiksy bych ho také nezařadil. Je to ale povedené a to je hlavní. 4*
  • Palebras
    Palebras3.3.2021 20:34Batman: Bílý rytíř
    Batman: Bílý rytíř, je pro mě obrovským překvapením. Čekal jsem hodně, ale ve finále jsem byl opravdu nadšen a rozhodně se jedná o jeden z nejlepších Batmanových příběhů vydaných u nás . Celý příběh je vyšperkován skvělými nápady, které v některých pasážích až nápadně připomínají starší stěžejní díla o temném rytíři, ale není to vůbec na škodu, protože si bere z těchto příběhů to nejlepší a v některých případech je dokonce řádně vyšperkovává, takže čtenář dostává nabušený mix vysokooktanové akce ala Rychle a zběsile, ve spojení s opravdu skvělými dialogy, které jsou zde obsáhlé a je jich spousta. Obsáhlost textu v komiksu je v některých případech spíše na škodu, ale v Bílém rytíři je radost začíst se do servírovaných dialogů, které nemají hluchá místa a není tedy čas začít se nudit. Vše perfektně koresponduje s kresbou, která může ze začátku působit poněkud divně až nevzhledně a hlavně Batman se mi v začátcích nepozdával, avšak během pár chvil a otočení pár stránek mě utvrdilo v tom, že tohle je opravdu paráda. Od samého začátku až do konce jsem hltal každou stránku a řítil se vstříc finále, které bylo mimochodem také skvělé a Bílého rytíře doporučuji všemi deseti. Bez debat plný počet!
  • Darth Raelchi
    Darth Raelchi mecenáš2.1.2021 17:43Batman: Bílý rytíř
    Slušný a poctivý suprácký komiks s Batmanem. Je to jiné, přitom se to drží zaběhlých vzorců. Sean Murphy se fakt vyšvihl. Občas místy levičáckost, ale šlo to odpustit. Spíš se mi líbily plot twisty. Můžu jen doporučit. Pro mládež je to dostatečně drsné, pro dospělé je to skvělá připomínka toho, jaký už běžný Batman nebude. Proč ne. Kresba parádní. Doporučuji od něj The Wake, kde mu scénář dělal Snyder.
  • Ivan Kucera
    Ivan Kucera mecenáš30.12.2020 07:17Batman: Bílý rytíř
    Batman sa zbláznil a z Jokera sa stal konštruktívny politik. To je možné naozaj azda len v Gothame. Batman: Bilý rytíř je slušná temná jazda, ktorá využíva potenciál Black Labelu a vďaka tomu si tak trochu dosť robí veci, aké by si bežný DC komiks nikdy nemohol dovoliť (Alfred, pravda o Jasonovi Toddovi, tajomstvo Thomasa Waynea, finálne rozhodnutie jeho syna). To je super. Rovnako tak skvelé kresby typu batmobilu vstupujúceho do nočného arkhamského areálu. Druhou stranou mince je, že Sean Murphy ilustrátor predsa len o chlp (alebo možno aj tri) zvíťazil nad Seanom Murphym scenáristom. Ten síce prichádza s mnohými perfektnými nápadmi (ostatne už ústredný námet o vyliečenom Jokerovi je fantastický), ale zároveň sa občas zamotáva do vlastných nie úplne domyslených nápadov (ja som to vážne nepochopil, čiže Joker má plný register trestov a zároveň vlastne okrem jedného prepadu banky mu nič iné nedokázali?). Ďalšie veci pôsobia dobre na prvé prečítanie, ale pri druhom nedávajú logiku (ZAĆIATOK SPOILERU prečo sa na konci musel premeniť na Jokera? Aby dal Neojokerovi jednu ranu päsťou? KONIEC SPOILERU). A finále je na môj vkus príliš prepálené. Našťastie je Batman: Bílý rytíř stále pecka, ktorá sa na tie veľmi solídne 4* vyškriabe, miestami síce z posledných síl, ale vyškriabe. Viac v mojej recenzii: https://www.fandom.sk/clanok/recenzia-batman-bily-rytir-komiks
  • Norri
    Norri mecenáš26.11.2020 22:34Batman: Bílý rytíř
    Když se sejde skvělý scénář se skvělou kresbou, tak je to paráda! A tady se to podařilo na jedničku! Do kresby jsem se zamiloval v podstatě hned u prvního obrázku a scénář si mě získával s každou další bublinou. Sice přináší “jen” další kolo nekonečného souboje Batmana s Jokerem, ale tentokrát je to jiné. Přiměje vás podívat se na Batmana z jiného úhlu pohledu. Scénář vkládá Jokerovi i jeho slušňáckému alter-egu do úst naprosto logickou argumentaci a nechává je velmi šikovně manipulovat celým Gothamem. Z Jokera se stává bílý rytíř a z Batmana zase veřejný nepřítel. Všechno to dává smysl a je to tak jasné, až to děsí. Opravdu se Joker vyléčil? Jak to, že jste to Batmanovo šílenství nikdy dříve neviděli tak zřetelně? Ne, Sean Gordon Murphy není Jeff Lemire, aby vás protáhl celým spektrem emocí, ale je natolik schopným vypravěčem, že vás přinutí hltat jeho příběh a těšit se na každou další stránku. Zapomenout nesmím ani na odkazy na Batmanovu historii, ty jsou parádní a potěšily mě.
  • Ter
    Ter24.10.2020 17:00Batman: Bílý rytíř
    Mám dojem, že toto bol najlepší komiks s Batmanom, aký tu za posledné roky vyšiel. Docela dosť textu, ale číta sa to svižne. Zaujímavá kresba. Aj záver sa podaril. Za mňa 100%.
  • Liborius
    Liborius19.10.2020 16:24Batman: Bílý rytíř
    Netradičně pojatý alternativní příběh z Batmanova univerza nabízí v podstatě fenomenální záležitost, která funguje na všech frontách. Více na Multiverzum.sk - http://multiverzum.sk/batman-bily-rytir/
  • George Walker Bush
    George Walker Bush admin15.10.2020 16:16Batman: Bílý rytíř
    Heh, vážně míněné napravování Batmanových "zločinů" a "vedlejších účinků" jeho boje už tu párkrát bylo. Nechápu, proč by to měl dělat ale náhle zracionálnělý Joker... to je asi na celém komiksu pro mě to nejnepříjemnější - nevěřím to totiž Jokerovi ani za mák. Tenhle komiks patří do oné kategorie "upustíme od veškerých zažitých žánrových klišé a obrátíme to naruby, bude to zajímavé a sranda", což na lidi, kteří nežijí jinými světy, může fungovat naprosto skvěle. Opět se ale jedná dle mého názoru o dílo, které si hraje na něco víc, než skutečně je. Ano, hodně se tam pateticky mluví, hodně se toho skutečně obrací naruby, je to dost fajn nakreslené, vyslechneme si hodně veskrze triviálních úvah o morálce... ale čteme v podstatě klasický superhrdinský komiks, který se jen prostě snažil šokovat. Zmrazovací dělo? Ok, jistě. A co je možná úplně nejhorší (bacha, polospoiler) - stejně se dalo celou dobu čekat, že se všechno vrátí (téměř) do normálních kolejí, neb jako pomilionté v Simpsonech nás někde bude čekat další batmanovská epizoda.

    Celkový dojem: 60%
  • MEGA
    MEGA14.10.2020 00:24Batman: Bílý rytíř
    Vynikající nový pohled na Batmanův svět. Příběh je promyšlený a má mnoho nápadů, díky kterým udržel po celou dobu mou pozornost. Komiks se odehrává v alternativním vesmíru, takže jsem netušil, kam příběh povede a byl jsem překvapen mnoha důmyslnými zvraty. Konflikt mezi Batmanem a Jokerem jsme už viděli x-krát, ale tady je verze, která je přesto originální. Joker "vystřízlivěl" a Batman je naopak na pokraji zhroucení. Jejich dynamika je jádro celé knihy. Vedlejší postavy mají v příběhu své místo a každý dostane uspokojivé zakončení. Líbilo se mi jak jsou postavy chytře pozměněny od svých klasických verzí, aby pasovaly do tohoto světa. Gotham, který zde Murphy vytvořil je atmosférický a záhadný a to hlavně díky kresbě, která je vyloženě božská. Všechno včetně akce, mimiky i budov je zvládnuto na jedničku. Tento styl mně k Batmanovi sedne. A ta plejáda Batmobilů... No prostě pastva pro oči. Tento Batman se zatraceně povedl. Za víc takovýchto komiksů budu jen rád!
  • Good Games
    Good Games mecenáš14.10.2020 00:05Batman: Bílý rytíř
    Hľadáte kvalitný komiks s Batmanom? Našli ste ho. Bílý rytíř je totiž jeden z najkvalitnejších za posledné roky! Originálna zápletka, svižný scenár, štýlová kresba a perfektne napísané postavy. Sean Murphy stvoril kultové dielo. =►Celá recenzia◄=
  • Walome
    Walome mecenáš8.10.2020 10:08Batman: Bílý rytíř
    Naprostá nádhera. Samozřejmě v rámci mantinelů DC, ale to snad ani netřeba psát. Výborná kresba, výborně napsaný postavy (Harley konečně není protivná jak činže), skvěle pojatej Batman (konečně má koule), a celkově se tady hodně pracovalo s tématem "čeho je moc, toho je příliš". Murphy každou z postav dostal na hranici svého jednání a bylo hodně fajn sledovat naštvanýho Nightwinga a Jima Gordona. I já jsem poznal několik pOmRkNuTí na Batman franšízu a celkově si to hodně užil. Měl jsem půjčeno z knihovny a určitě to chci domů. Hardback je pěknej, překlad cajk.
  • Hanussen
    Hanussen mecenáš25.9.2020 01:15Batman: Bílý rytíř
    Z Bílého rytíře jsem trochu rozpačitý. Kresba je super, nápady taky, ale samotný příběh je občas trochu hloupoučký a nic extra zajímavého se ve výsledku vlastně nestane. Čekal jsem, že se z námětu "hodného Jokera a zlého Batmana" podaří vykřesat o dost víc. O představení skoro celého gothamského zločineckého universa a jeho nevyužití už asi ani nemá smysl mluvit.
  • cyboy
    cyboy mecenáš16.9.2020 10:09Batman: Bílý rytíř
    Harley je "rozdvojena", Joker neni zlocinec, ale levicovy vudce, ktery bojuje proti "tem nahore", vcetne Batmana, ktery jede ve sdilene ekonomice. Samozrejme je potreba najit neco, cim se Batman provinil, takze vedle obvykleho "samozvaneho strazce", se taha i karta: "Libi se mi mlatit grazly."
    Zlo je dobro, dobro je zlo, zlo je asi zlo, dobro je asi dobro, za vsim stoji figura, ktera je dobro i zlo atd.
    Genialita z toho primo strika.
    60%
4535161
  • SlouzimStarymPsum
  • Ivan Kucera
    Ivan Kucera mecenáš26.12.2020 07:54Batman: Bílý rytíř
    Niečo mi ušlo, alebo to tam proste nie je? Alfred v koncovom liste Bruceovi píše, aby sa pozrel v jeho komnate pod parkety, že tam niečo je. O čo ide?
  • lantan1
    lantan124.12.2020 19:48Batman: Bílý rytíř
    Matthew: Crew to dělá tak jak to je v originálu. Takže důvody co a jak budou asi vědět u DC.
  • Matthew
    Matthew24.12.2020 18:48Batman: Bílý rytíř
    Nevíte proč Crew už tady nemá tak boží přebal jako u předchozích black labelu? U Batman zatracení i Harleen jsou úplně boží a posouvají zpracování knihy za mě o řád jinam.
  • baatcha
    baatcha21.9.2020 15:26Batman: Bílý rytíř
    cyboy: Díky! Tak já do konce září vlezu do Arkhamu nebo Krakatitu, prolistuju si to a uvidím. :)
  • Darker
    Darker mecenáš17.9.2020 20:36Batman: Bílý rytíř
    deefha: Udělej to jak každý jiný mimopražský, objednej si to na netu za 546,- :)
  • cyboy
    cyboy mecenáš17.9.2020 16:59Batman: Bílý rytíř
    deefha: Pro tebe jsem to v Arkhamu domluvil za neodolatelnych 1199,- ;)
  • deefha
    deefha mecenáš17.9.2020 14:00Batman: Bílý rytíř
    @SteveCZ Já pražák nejsem, takže když tam vlezu, budu to mít za kolik? :-P
  • SteveCZ
    SteveCZ17.9.2020 08:56Batman: Bílý rytíř
    baatcha: jo těch 750,- je opravdu docela pálka. Když ale vlezeš do Arkhamu (toho v Čáslavský) nebo Krakatitu tak to máš do konce září za 600,-. Tedy za předpokladu že jsi pražák.
  • cyboy
    cyboy mecenáš16.9.2020 18:25Batman: Bílý rytíř
    baatcha: Jo, Burtonuv batmobil tam je. Nerikam nekupovat. Ja asi cekal neco jineho, nez dalsi relativizujici pribeh (navic opet s motivem jak Batman potrebuje Jokera), bez ktereho bychom se vazne obesli. Navic jsem z x zdroju slysel jak je tahle kniha neco, co v posledni dobe stoji za to, a s tim proste nemuzu souhlasit (kriterium posledni doby vubec neresim).
  • baatcha
    baatcha16.9.2020 13:38Batman: Bílý rytíř
    cyboy: Z výtvarna úplně učurávám, má se tam vrátit i batmobil z filmů Tima Burtona, ale 750,- je dost... Takže říkáš, že když mám rád chytré a atmosférické batmaní příběhy, tohle by byl krok mimo?
Četl/a (127)
123peta, 2Hitman3, 2scha, 353638, 3DD!3, adevr, AlmightyMates , anka, ArmadOon, Ash Pointak, BadBoy, Benny, Blockholm, calvin10, charvos, Cinema Ranger, Const.ex, cowok, cyboy, Darker, Darth Raelchi, deadpool, Dejweez26, Denis, desto, Doppelganger, Draco nobilis, farnhajt, faster86, fifas, Final, Fos4, Fox01, Franta z Čokolády, Garp, Géba, George Walker Bush, Georgíno J., Goldfinch, Hades, Hanussen, hellblazer, Hokejový_Svaz, house192, invape, Ivan Kucera, Izmir Čupr, Jabba, James, Jay-jay, jeanbaklajean, jh666, jindroush, John Wick, Joker189, Kaaos, Kadin, Kaluž, karl173, kendor007, Kiko, Kil-Khal, Killingjoke, kinak, kindanerd, Lachvos, lacoste, lantan1, Lenny, LookAss, Lord Baltimore, luky.kuky10, Madao, malylada, Mamut12, Matthew, Matthew, mearez, MEGA, Mercurio, MonsterGyre, monte walsh, MP, Mr. Baboon, namdnas, Nevidal7, Norri, oleav, Onkel 1928, opytz, Ozymandias, Palebras, pearlxjam, perak, petrik1710, Petrisko911 , PH79, Poseidon1978, PumpingArrow, RaptoR, RichardWest, Roiser, rooty, Scaleo1, schefik, Schirru, seneke, Sikk, slavik38, Spacecore, Spike, SteveCZ, taidana, terrordemon, the.kasztan, Tomas024, Tomate, Tommar, Tony TwoDee, trudoš, tukak, utresyby, vita, Walome, Yefery, Zbysek2410, zlejzmrd
(183)
2Hitman3, 2scha, 353638, 81splinter, adevr, Alfi, Alfred, AlmightyMates , anka, ArmadOon, Ash Pointak, BadBoy, Badgu.y1902, bboorreekk, Beng.D, Benny, binnmode, Black Bro, yo, blackJag, bmc75, calvin10, Caylen-Tor, charvos, cobe, Const.ex, Corteg, cowok, CSE_AC/DC, cyboy, D.K.Logic, Dali, DanielT, Darker, Daxik1988, deadpool, Deckard, deefha, Denis, desto, DKoscik, Doppelganger, Draco nobilis, dre, erik, farnhajt, faster86, fifas, filemon, Filip123, filosh, Final, Flowtek, Fos4, Fox01, FrAnK, Franta z Čokolády, Géba, Georgíno J., Goldfinch, Golem, Hades, Hanussen, hellblazer, herbert, Hokejový_Svaz, Honzin, house192, hyba1991, invape, Izmir Čupr, Jabba, Jack, James, Jay-jay, jeanbaklajean, jh666, jindroush, John Wick, Joker189, JORDY, Kaaos, Kadin, Karel Sec, karl173, kendor007, Kiko, kinak, Kouzelnik7, krupan, kubanec13, Lachvos, lacoste, lifi, listr, Lojza, Lokusta, LookAss, luky.kuky10, Macek78, Madao, malylada, Mamut12, Marvin, Matthew, Matthew, mcleek, MEGA, Mercurio, merhyx, mikado, Mikei, mirec, mirror, Mitak, MonsterGyre, MP, MP81, Mr. Baboon, Mr.Plysh, NecRoman, Nevidal7, Norri, OldaB, Olesh, Onkel 1928, opytz, Paja78, Palebras, paulmuaddib, pavel, pearlxjam, pechna, Petrisko911 , PH79, Poseidon1978, Premek, puolpm, Radkos, raimi, RaptoR, Ricarderon, RicHard. , rockyt, Roiser, rooty, Rumburaq, Saran, Scaleo1, schefik, Schirru, seneke, Sick666, Sikk, Skot, sleepless, Spike, Staník, SteveCZ, suricattaontheway, tacmud, taidana, terrordemon, Tialster, TIM.biker, Tomas024, Tomasino79, Tomate, Tommar, Tony TwoDee, trudoš, Tyfus, utresyby, VanTom, vita, willis, xintax, Yaromil, Yefery, yogi, yojimbo, Zbysek2410, zdoog, zlejzmrd
Chce (25)
Al0f0k, Azik2586, Blacklarch, ConanVJ, delsemela, Denis1996, DracoAn, Fida, gezic, gumidekmedvidek, hahahoho, illy, jajsemviktor, Jimbeam90, Joshua_T, Kareru, Maty48, monty.cl, Murphy722, Nightmare, PumpingArrow, Raido26, Sole, vrazdinek, Wodry
Shání (4)
gezic, Jimbeam90, Nightmare, Šedo
Nabízí (1)
Tomate