Zážeh! Zachránit situaci přilétá Johnny Storm. Tato horká hlava z řad Fantastic Four patří mezi hvězdy marvelovského vesmíru. A Karl Kesel a Skottie Young vám Johnnyho představí v novém kabátě.

Nejmladší člen Fantastic Four se dostane do pěkně ožehavé situace. Johnnyho minulost se vrací, aby ho vytrestala.
Hasič a Torchův rival ze střední školy Mike Snow si posvítí na anonymního žháře, který vládne schopnostmi nevysvětlitelně spojenými s těmi Torchovými. Ale má náš horkokrevný hrdina vůbec šanci bojovat proti ohni ohněm?

Obsahuje příběh:
Žár

Každá kniha obsahuje bonusové materiály, jako jsou soupisky týmů, první výskyty a historii postav, profily tvůrců, shrnutí minulých událostí, náčrtky, seznam zásadních knih a jiné zajímavé informace. Hřbety jednotlivých knih tvoří marvelovskou krajinu, jejímž autorem je výtvarník Adi Granov. Vychází každý druhý týden.

Obsahuje sešity série Human Torch (Vol. 2) #1-6


Scénář
Karl Kesel
Art
Skottie Young
Ink
Pierre-André Déry (Dery), Joe Seung
Barvy
Studio F
Obálka
Skottie Young
Lettering
Rui Alves, Hugo Jesus, Petr Schwarz
Překlad
Changer the Elder, Petr Novotný, Kateřina Tichá
Redakce
Petr Novotný, Martina Zvolská
Žánry
akční, superhrdinský
ISBN/ISSN
ISSN 2421-6399 (Hachette Fascicoli)
Vazba
šitá v tvrdých deskách
Formát
175 x 266 mm
Tisk
barevný
Váha
585 g
Stran
152
Cena
249 Kč
Originál
Human Torch: Burn (Marvel Comics, 2003)
  • Moon
    Velice povedený komiks, fajn kresba a dobré vykreslení charakteru Johnyho Storma.
    Dobře tu fungují vztahy mezi postavami a je to tak trochu jiné hrdinské počtení. Jedinou výtku bych měl ke konci, který byl slabý a celé to tak trochu zazdil.
  • hroubek
    Velmi příjemný a dobrý komiks. Sedl mi styl a způsob jakým je zde příběh vyprávěn. Karl Kesel se nesnaží o nic převratného a je to jenom dobře. O to více funguje interakce mezi postavy, pár zvratu a vykreslení Johnnyho Stroma. Vše je podpořeno velmi trefnou kresbou od Scottie Younga. Chtěl jsem jít s hodnocením výše, ale jedna věc mi v tom bránila. Neslaný a nemastný konec plus hlavní záporák. Zde jsem čekal něco zajímavějšího a chytřejší. Human Torch je dobrý a zábavný komiks, který určitě zkuste.
1071