Ukázka
Ukázka
Ukázka

+ 5 dalších ukázek

Koupit
Lobo je mrtvý! Všemi milovaný lovec lidí a masakrátor konečně zaklepal kanadama a odebral se do věčných lovišť. Přesně řečeno do Nebe, kde ho čeká hraní na harfu, pobíhání v noční košili a všeobjímající láska. Prostě humus. Je jasné, že tohle si Lobo nemůže nechat líbit a tak netrvá dlouho a nastolí v Nebi opravdové Peklo. Co na tom, že všichni už jsou mrtví a tudíž nemůžou zemřít - on s vykopnutou páteří nemá věčný život tu pravou šťávu.

Obsahuje sešity série Lobo's back #1-4 (květen 1992 - listopad 1992)

Scénář
Keith Giffen, Alan Grant
Art
Christian Alamy, Simon Bisley, Keith Giffen
Ink
Christian Alamy, Simon Bisley
Barvy
Lovern Kindzierski, Daniel Vozzo
Obálka
Glenn Fabry
Lettering
Jiří Hrbek (Daren), Josef Ládek
Překlad
Pavel Dort
Redakce
Filip Gotfrid, Štěpán Kopřiva
Žánry
akční
ISBN/ISSN
978-80-7449-873-2 (CREW)
Vazba
lepená v měkkých deskách
Formát
168 x 258 mm
Tisk
barevný
Váha
294 g
Stran
104
Cena
349 Kč
Originál
Lobo's Back's Back! (DC Comics, 1993)
Varianty
Lobo se (z)vrací! (2. vydání) (2020)
Lobo se (z)vrací! (2004)
  • louza
    Nebylo to špatný a z těch oldskůlovějších Lobů to je asi nejlepší kniha, ale pořád to neni Lobo řady rokem 93 počínaje na které jsem zvyklý. Je tu pár fajn nápadů, hodně masení, sem tam černý humor s reinkarnací, nebo invazí do nebe. Ale Lobák je hlavně taky o kresbě a tahle původní ugčková mi prostě moc neštymuje. Pořád se nemůžu zbavit dojmu, že tihle Lobáci z raných devadesátek jsou spíš jen taková demoverze ke spanilé jízdě z půlky devadesátek. A to nejen graficky, ale i charakterově a tématicky. Ten vesmír i charaktery jsou později prostě líp ukotvený. 70%
  • radimisko
    radimisko27.8.2023 16:17Lobo se (z)vrací!
    S Lobem je to většinou strašně jednoduché. Buď vám vůbec nesedne. Nebo ho berete jako heavy metalový humor se vším všudy, se všemi klady i zápory. Mini série Lobo se (z)vrací patří k nejslavnějším příběhům. Má brutálně jednoduchou zápletku a stejně brutálně rozjetou kresbu. Obojí prošpikované černo humornou palbou... ale tak zábavné jako Kostěj nesmrtelný, Lobo spoutaný nebo Lobo vs. Hitman to prostě není.
  • Palebras
    Palebras25.12.2020 10:09Lobo se (z)vrací! (2. vydání)
    Jeden z vyprodaných příběhů hlásí návrat a Lobo se (z)vrací !! Pravdou je, že název českého vydání lehce na zvracení je, ale naštěstí nereflektuje kvalitu samotného komiksu. Hned ze začátku je absolutně jasné, že buď jste fanoušek Loba a nevadí vám sarkasticky nevybíravý humor okořeněný létajícími vnitřnostmi a urvanými údy, nebo prostě fanoušek takového humoru nejste a je vám krajně nepříjemné sledovat vystřelenou páteř do vesmíru spolu s čelistí zaraženou do zadnice. Takoví lidé dají zcela jistě ruce pryč a schoulí se v obýváku pod růžovou deku s čajíkem v ruce a láskyplně si přečtou grafický román Stmívání od geniálně skvělé a ojedinělé Stephenie Meyer !!!!!! No vážení, dost bylo humoru a ostatní si napálí pořádnou dávku šílené vysokooktanové jízdy ve společnosti velkého šéfa Loba! Příběh není příliš nápaditý ale na ten se v případě Loba nehraje. O různé komické situace není nouze a já se smál od začátku až do konce. Některé vtípky byly naprosto geniální a všemu kraluje náš překlad, který se pokaždé zcela nepovede ale v tomto případě se vše zdařilo na výbornou a byla radost číst každou stránku. Kresba se na první pohled zdá pěkně hnusná ale při bližším pohledu je znát kus práce a míra detailů je skvělá. Po chvíli jsem se na kresbu adaptoval a musím říct, že se k všem těm sračkám a hnusu hodila dokonale. Více netřeba dodávat. Lahůdková jízda největšího šéfíka ve vesmíru! Plný počet!
  • VanTom
    VanTom9.12.2020 12:34Lobo se (z)vrací!
    Loba v pekle nechtějí, protože si to tam užívá, a v nebi nevědí, co si s tímto vraždícím, vulgárním, sexistickým, sebestředným (atd. atp.) neurvalcem počít, než jim tam všechno zdemoluje a roztomilá zvířátka, pobožné světce i pějící andělíčky zmasakruje. Jednoduché, nahláškované řežbě (s vynikajícím překladem/počeštěním!) hodně moc přidává zdánlivě ledabyle nadrásaná, přitom detailní, přesná a energická kresba Simona Bisleyho.
  • mAGiic
    mAGiic editor12.11.2014 13:19Lobo se (z)vrací!
    Totální ujetost, kdy Lobo masakruje celé nebe, originální hlášky ("Co čekala, že jí za dvě pade vyhrabu..?" nebo závěrečný dopis Káji Lobovi:DD)
    Verlkej šéf opravdu dostál svému jménu a doufejme, že opravdu někdo má sešívačku.:D
    5*
  • mr.des
    mr.des23.7.2014 14:30Lobo se (z)vrací!
    Bisley je stejny silenec jako Velkej sef...
  • Schramm
    Schramm20.6.2014 12:26Lobo se (z)vrací!
    Bisley mi nesedne, takže dávám mnenší hodnocení. Jinak klasický Lobo. Koho baví, užije si i tenhle komiks, koho Velkej šéf nezaujal dosud, tak ať dá ruce pryč.
  • Zeebonk
    Zeebonk28.12.2013 21:50Lobo se (z)vrací!
    Dle mého skromného soudu naprostý vrchol Loba u nás. To, co předvádí Bisley je geniální. Na první pohled to působí kostrbatě a ohyzdně až hanba, ale na ten druhý je vidět, jak je vše do detailů vypiplané, osobité, perfektně sednoucí a hlavně jak si ten chlápek vytírá prdel mainstreamem... Zkrátka umět kreslit jako Simon Bisley, tak si hodím nohy na stůl a proženu si čelní lalok horkým olovem, v tom nejpozitivnějším smyslu. Ale svou zásluhu na genialitě díla mají samozřejmě i páni scénáristé, celé je to díky nim nahláškávaná, šťavnatá kruťárna, která je našťouchaná k prasknutí vším, co na Lobovi miluji. Málem bych zapomněl - nejsem milionář, opět vlastním pouze originální čtyřsešit, ale i to se počítá, ne?
  • Azalin
    Azalin mecenáš20.9.2010 11:01Lobo se (z)vrací!
    A všechny, kdo tento komiks nechápete (protože jinak byste tady nekydali takový nesmysly), Velkej šéf strašlivě zmasakruje...
  • flipflop
    flipflop12.5.2010 18:40Lobo se (z)vrací!
    Tady je Lobák ještě drsnější než bych čekal.
  • vachudik007
    vachudik0077.3.2010 11:55Lobo se (z)vrací!
    Tak tady jsem se opravdu pobavil,jak výborným scénařem,tak celkem slušnýma hláškama.Kresba je originální k tomuto příběhu..
  • denny
    denny26.9.2009 06:45Lobo se (z)vrací!
    Koupil jsem si tenhle komiks po letech na aukru a trošku lituji. Lobo je většinou super na odreagování a trošku té brutality, ale tady to nějak nefungovalo. Kresba je tak nestandardní, že se špatně čte. Moc se mi líbí názor yogiho - pod ten bych se podepsal.
  • The Genius
    The Genius20.1.2009 22:35Lobo se (z)vrací!
    Po čase jsem se vrátil k Lobovi ve staré Crwi a přišel jsem na to, že na to asi ještě nejsem tak starý, jak jsem myslel, protože jsem se u něho bavil stejně jako před lety. Rozhodl jsem se teda zainvestovat a pořídil si tento..ehm..paskvil. Kresba mi vůbec nesedla a měl jsem vůbec problém to přečíst. Není Lobo jako Lobo.
  • doophy
    doophy15.1.2009 20:59Lobo se (z)vrací!
    Obrovské zklamání. Nepěkná kresba a příběh je i pod úroveň Loba
  • Kapis
    Kapis mecenáš3.11.2008 06:45Lobo se (z)vrací!
    vasek: to beru. Díky za vejškrabu;-)
  • vasek
    vasek1.11.2008 23:33Lobo se (z)vrací!
    Kapis: Nechci se nijak zastávat překladatele, ale pro mě je rohodně snesitelnější, když Lobo říká, "vodprejskni ty vejškrabo," než "di do p.če, ty šuline pobóchané". Mimochodem "vomílat, vokno, vodlítnout, vodkecat, vejprask, vejplata, aj." jsou normální hovorové výrazy, používané v Čechách - čili se nejedná vo žádné cajzlovské spiknutí :-)
    Jo a vejškraba je nejspíš od slova vejškrabek, čili tvor zplozený jako poslední z potomků daného páru. Pro nezlance: často pejorativní zabarvení - osoba slabá, nemocná, neduživá, nemající se k životu, chudáček.
    "Josef měl pět synů, čtyři statné mladíky a pátý už byl jen takový vejškrabek."
  • Kapis
    Kapis mecenáš20.10.2008 10:29Lobo se (z)vrací!
    No jako oddechovka ideální, Bisleyho moc nemusím, ale tady se mi dost líbil. Je zde spousta originálních a sqělých myšlenek, ale určitě z toho šlo vydolovat více. Co mi fakt zvedalo žluč byl ten překlad, chápu, že pan P.D. je pravděpodobně z Prahy či blízkého okolí, nic proti, ale takhle nemluví snad nikdo!! V každé posrané bublině: vejplata, vypadáš fakt votlemeně, vomílat, voprsklej, voddělat, vejškraby!! kurva co to je za slovo - vejškraba?!?! No hnus. Lobo, jako největší nic neuznávající nihilista-masakrista, vykopávající pánve i s páteřema, do země bohy zašlápávající, by měl tak i mluvit a ne jako přibuzněný chcípák z katolické školy, ještě cenzurovaný do adolescentního časáku na střední škole. Je jasné, že v originále Lobo nemluví spisovně a proto asi tento trapný pokus o zdialektnění jeho mluvy, ale když už teda, tak k tomuto by sedl nějaký řízný kratky překlad.......např z Ostravska, kurva do piče i s vejškrabou!!

    ...teď se dívám, že mistr Pavel Dort překládal mimojiné i Batman vs. Dredd, tam používal stejné překladatelské "bonbónky." Prosím všechny vydavatele, ať už tohoto vejškrabu k ničemu nepouštějí!!!!!!!
  • Iggy Pop
    Iggy Pop26.8.2008 23:17Lobo se (z)vrací!
    Vyborna kresba ktera se skvele hodi k zvracenymu stylu Loba. Co dodat? Snad jen ze je to Lobo jak se patri..
  • yogi
    yogi18.5.2008 12:16Lobo se (z)vrací!
    U Loba záleží na tom kolik Vám je let a kolikátý Lobo to je . Když přečtete jednoho ,jako byste přečetl všechny . Tady si Lobo vybral svou slabší chvilku .Já se nezasmál ani jednou . A to pro čtenáře s maturitou ,myslím že na základce by Lobák spíš zabodoval .
  • Tauren
    Tauren12.3.2008 18:57Lobo se (z)vrací!
    BITE ME.
  • erik
    erik14.1.2008 09:03Lobo se (z)vrací!
    Jeden z menej podarených Lobov. Je to masaker, ale kupodivu som sa až tak nebavil. Neviem, čím to je, dokonca aj Bisley je tu parádny...
  • Velkej šéf
    Velkej šéf4.1.2008 21:13Lobo se (z)vrací!
    Skvělej příběh
  • Wiruss
    Wiruss18.10.2007 19:14Lobo se (z)vrací!
    Kresba je dobrá to je tak asi vše...
  • Jokerka
    Jokerka9.7.2007 18:19Lobo se (z)vrací!
    Bysleyho kresba me porad necim prekvapuje. Mozna proto si tohodle Loba beru obcas na cestu metrem. (mam to pres celou prahu takze to je docela dlouha doba). Vazne tam dycky najdu nejakej detail krerej tam pred tim nebyl. Lobo v ruzovych kalhotkach byl proste skutecne k sezrani ;-)
  • Davey
    Davey6.5.2007 07:13Lobo se (z)vrací!
    Toto byl náhodou dobrej Lobo! :))) za kozatici byl dobrej :D....lobo mě snad nikdy neomrzí...jen snad ty díly,které kreslí Raffael Garres,to je lobo divnej :(,např.Lobo:Tučňáci
  • Godsmacker
    Godsmacker3.3.2007 11:45Lobo se (z)vrací!
    TAk tohle je snad můj neoblíbenější Lobo!Vykopnut z pekla,vykopnut z nebe,převtělen do veverky a dokonce ženy!!!SUPER! :-D
  • Houbař
    Houbař mecenáš28.1.2007 18:16Lobo se (z)vrací!
    Lobo! Ujeté, krvavé .. jak jinak.
  • KdG
    KdG19.1.2007 09:32Lobo se (z)vrací!
    Kresba se mi nelíbila, příběh je místama super ale celkově nic moc. Lehký nadprůměr.
  • Michal Opitz
    Michal Opitz mecenáš11.7.2006 18:54Lobo se (z)vrací!
    Za geniální kresbu dávám 80%. Jinak prostě Lobo... ;)
  • HEX
    HEX5.3.2006 14:43Lobo se (z)vrací!
    LOBO odved dobrou práci.
  • Saiffer
    Saiffer mecenáš13.10.2005 23:52Lobo se (z)vrací!
    Tak som si Loba prečítal ešte raz a teraz som mal lepšiu náladu ako prvý krát... tak by som tomu dal 70 - 75% ale stále cítim, že tam proste niečo chýba.
  • Markyz de Sade
    Markyz de Sade24.5.2005 14:15Lobo se (z)vrací!
    Z Loba už jsem vyrost´. MdS
  • DEmnoG
    DEmnoG mecenáš10.12.2004 23:19Lobo se (z)vrací!
    Delat POD lavici se da spousta veci, urcite bysme jeste na nejake spolecnyma silami prisli:) Ale faktem je, ze kdyz jsem si ve skole kreslil, tak jsem tak obvykle cinival do sesitu, ktery lezel NA lavici, a do ktereho jsem si mel zapisovat moudra vyucujiciho profesora, pripadne vynechal sesit a kreslil primo NA lavici. POD lavici jsem nikdy nekreslil, protoze je to mirne receno neprakticke a zbytecne to pritahuje pozornost. A ac je to s podivem, tak o to "POD" Marovy holt jde:). A pravdepodobne by to Mara ani takhle nerozebiral, kdyby jsi po nem Karotko tak nevyjel.
  • mára
    mára mecenáš10.12.2004 20:56Lobo se (z)vrací!
    Aha, takze zametat pod lavici neznamena zametat pod lavici ale na lavici? Chces rict ze slovni spojeni "pod lavici" je ustaleny spojeni samo o sobe? Ne. Jak sam pises, poji se se slovesem. A i po tom "pod lavici" znamena alespon pod urovni desky lavice - a proto me zajimalo, jak to Quint provedl. Je mi jasny, ze tenhle prispevek bude dalsim trnem v oku tech, co jim vadi moje lpeni na drobnostech, ale detaily jsou nekdy to nejdulezitejsi. Precti si znovu co napsal Quint a pak do me rejpej. Kdyz ses tak na ty "fraze" tak tady mas taky jednu: "Pane, jestlize vyhledavate spor, zacal jste z nespravneho konce. Najdete si proto jinou pricinu k hadce, mene jesitnou a mene pruhlednou." Jako vtip jsem to nemyslel, ale lidi z meho okoli berou podobne stourave poznamky s nadhledem. Ne jako ublizeni internetovi diskuteri.
  • Karotka
    Karotka10.12.2004 17:19Lobo se (z)vrací!
    Ted jsi mě fakt rozesmál :-))) Číst si pod lavicí, psát si taháky pod lavicí, smskovat pod lavicí, hrát piškvorky pod lavicí, kreslit si pod lavicí..... k frazému "pod lavicí" se neváže jen sloveso čtení :-))) A nesnaž se mi namluvit, žes to myslel jako vtip :-) Ale dobře, konec lekce českého jazyka a bavme se o zase o komiksu.
  • mára
    mára mecenáš10.12.2004 17:08Lobo se (z)vrací!
    nezeres maso, nepochopis vtip...
  • mára
    mára mecenáš10.12.2004 16:45Lobo se (z)vrací!
    Karotka> cteni pod lavici mozna je neco jako ustalene spojeni, kresleni komiksu ale rozhodne ne. a neurazej
  • mára
    mára mecenáš10.12.2004 16:15Lobo se (z)vrací!
    wow!
  • Karotka
    Karotka10.12.2004 01:29Lobo se (z)vrací!
    mára> Sorry, že ti to řikám, ale nemůžu si pomoct, ty jsi fakt neuvěřitelně natvrdlej. Kolik ti je prosim tě let? Tak jedenáct tipuju. "Pod lavicí" je ustálený český idiom, dej si ho vyhledat třeba v googlu, aby ses o tom ujistil a seznámil se s ním dřív než tví spolužáci ve školce. Být tebou, tak raději nemachruju, že jsou tvý nesmyslný kecy vyrytý na nějakym mramoru :-) Ten komis je skutečně ubohý, na rychlo spíchnutý, a myslím, že Quint to vystihl přesně, skoro jako bych ho někdo vymýšlel pod tou lavicí.... Saiffer> Souhlas.
  • Saiffer
    Saiffer mecenáš7.12.2004 16:19Lobo se (z)vrací!
    Mna teda tento Lobo dosť sklamal. Kresba Bisleyho je netradičná a myslel som si, že si na ňu zvyknem podobne ako pri Slainovi, ale opak je pravdou. Ale to by mi až tak nevadilo. Neviem kam sa vytratil ten... ako to povedať... "trefný" vtip. Tým chcem povedať, že ma to vôbec nebavilo ako "Kostej nesmrtelný", alebo dokonca ani ako jednostránková "Rosa na kolejích". Niečo tam chýbalo. Niečo, prečo by ten človek súcitil s tými ľudmi, ktorých tam Lobo vraždí, alebo nejaké narážky popísané na stenách a pod. A celkovo by som zhodnotil, že potenciál základného deja LOBO V NEBI (a pekle) nebol využitý tak ako by mal. To je môj pocit po prvom prečítaní.
  • mára
    mára mecenáš7.12.2004 08:40Lobo se (z)vrací!
    Quint> Ted mi to doslo - jako konkretne jsi kreslil ty komiksy POD LAVICI? To sis jako klekl a kreslil na zemi, nebo poslepu??
  • Zack
    Zack admin6.12.2004 17:07Lobo se (z)vrací!
    Quint: problem bude v tom, ze je diametralni rozdil mezi "kresba se mi nelibi" a "kresba je spatna". Kdyby si rovnou napsal "obsahove slabe, kresba se mi nelibi" a nechal si ta silacka, kategoricka gesta, tak ti to nejspis nikdo nebere :) A kazda diskuze je dobra, sem rad, ze se to tu aspon u nekterych comicsu rozproudilo :)
  • mára
    mára mecenáš3.12.2004 21:00Lobo se (z)vrací!
    Nene cil tyhle diskuse je vylepsit pripadnemu ctenarovi tyhle databaze nahled na tenhle komiks. To se totiz nemaze. Zack prispevky postupne tesa do mramoru. Ty moje urcite :) Quintyho a janiny sou prej zatim na zvhly zachodovy zdi :))...Uz koncim :)
  • Quint
    Quint3.12.2004 20:18Lobo se (z)vrací!
    mara: Ale jo, v tom s tebou naprosto souhlasim. Na par mistech jsem se i zasmal, v par momentech jsem si rekl, ze je to celkem "cool", ale celkove mi to prislo zbytecne natahovany a s opakovanymi fory. Ja nevim, mozna uz jsem ztratil tu dusi teenagera, se kterou bych si to treba uzil mnohem vic... :)
    janina: To jsi nepochopila, cil tehle diskuze je vylecit Marovi depresi, tim, ze ho pripravime o branici :)
  • mára
    mára mecenáš3.12.2004 09:05Lobo se (z)vrací!
    Quint> este dovysvetlim...nehledam zadny intence autora,. to stejne nejde. jen sem ti chtel taktne naznacit, ze kdyz mas na to takovy nazor (ktery jsi popsal), zes asi nepochopil, jak je tenhle komiks zamyslenej. je to zabava, ano. je to parodie, ano. je to ale taky trochu PARODIE NA SEBE SAMA. zkus to brat takhle.
  • Slaine
    Slaine admin3.12.2004 08:57Lobo se (z)vrací!
    Quint: Myslím, že pár lidí trochu nadzvedlo, Bisleyho kresbu srovnává se svými školáckými málůvkami... to je ten jedinej a zásadní problém. Opravdu to tak vyznělo. To je jak kdybych já srovnával nějakej Moorův scénář s mýma slohovkama ze třetí třídy. Jasně mně se třeba líbiy víc, ale je to tak trošku drzost. Ale když's to myslel jinak, tak O.K.<br>
    P.S. jo a nebav se s nama :)! papa :)))))
  • mára
    mára mecenáš3.12.2004 08:51Lobo se (z)vrací!
    jasne, ze se s nama vubec bavi? :]]] to ze takovahle "diskuse" vznika prave pod komiksem s Lobem povazuju za naprosto typicky ukaz toho, kdo tyhle veci cte :) Ale uz toho nechte, mam jen 1 branici :)
  • janina
    janina3.12.2004 00:07Lobo se (z)vrací!
    že se s nima vůbec bavíš....já jsem tu tvojí větu, v kontextu s tím, co jsem psal před ní a po ní, naprosto pochopila;o) papa. jo a tenhle lobo fakt neni moc dobrej, tak 50% maximálně, kam se hrabe na kostěje nesmrtelnýho!!!!
  • Quint
    Quint2.12.2004 22:20Lobo se (z)vrací!
    Zack: Dobra, tak vam to z toho vyplynulo, ale opravil jsem se a svuj nazor jsem konkretizoval. Ale porad nechapu, co ma spolecneho kritika nejakeho dila s hledanim intenci jejiho autora? to je jeden ze zakladnich omylu kritiky. "kresba je postavena na bisleyho stylizaci brutality" - to je nejaky argument pro to, ze kdyz o ni nekdo prohlasi, ze se mu nelibi, tak je to neuveritelne a ten clovek je naprosty idiot a neznaboh? a mimochodem, mne to prijde slusne narkeslene, jen mam radeji trosku jiny styl :) ale zkratk obsahove me to moc nechytlo. ne tak, jako jiny lobove.
  • mára
    mára mecenáš2.12.2004 16:11Lobo se (z)vrací!
    Quint: heheheheheheheee :)))) Diky chlape az doted sem mel celkem depku, ale tys me fakt rozesmal. Diky. Je dobry vedet, ze na tom nejsem tak zle :)
  • Zack
    Zack admin2.12.2004 12:56Lobo se (z)vrací!
    Quint: no ted to metes pod koberec, ale mne taky vyplynulo, ze kresba je hrozna ... coz mi prijde jako opravdu neuveritelny nazor, hlavne, kdyz jsi teda jako maly usmrkanec vyhraval ty vytvarne souteze :) Kresba je cela postavena na bisleyho stylizaci brutality... jo a na ty tvy uzasny comicsy ze skolky se radi podivame na COMXu :)
  • Quint
    Quint2.12.2004 01:52Lobo se (z)vrací!
    mára: Pockej, ty narazis na neco, co jsem vubec nepsal. V te vete, kterou jsi po mne citoval, jednak nevidim nic o tom, ze kresba v komiksu nevypada tak, jak autor chtel (koneckoncu, je celkem logicke, ze by to nekreslil tak, jak by nechtel, pricemz to, ze je kresba takova, jakou ji autor chtel mit, jeste prece nutne neznamena, ze ji vsichni ostatni museji pokladat za dobrou, ale to ted neni podstatne :) a jednak - a to predevsim - tam nevidim zadnou narazku na kresbu. Tyka se komiksu celkove, tedy zazitku, ktery jsem si z nej odnesl. A jen tak mimochodem - uz na zakladce jsem chodil pravidelne do umeleckych kurzu a vyhraval vytvarne souteze. Pak jsem toho ale nechal a zacal se venovat jinym vecem. Tim se nechci nijak vytahovat, jen chci rict, ze jsem kreslit celkem umel, cili to, ze jsem komiks Loba prirovnaval ke svym komiksum jeste neznamena, ze odsuzuju jeho kresbu (ackoli jeji styl neni muj salek caje :)
  • mára
    mára mecenáš1.12.2004 13:33Lobo se (z)vrací!
    "tuhle minisérii bych neváhal srovnat s komiksy, které jsem si kreslil na základce při hodinách pod lavicí" nehlede na to, ze opravdu neverim, zes na zakladce vedel o lidske anatomii tolik co Bisley, kdyz delal tohle: nemyslis, ze ta kresba tak vypada, protoze autor chtel, aby tak vypadala?
  • Quint
    Quint1.12.2004 03:40Lobo se (z)vrací!
    Únavně natahované a místy trapné. A to jsem byl dřív Lobův velký fanda, ale tuhle minisérii bych neváhal srovnat s komiksy, které jsem si kreslil na základce při hodinách pod lavicí. Možná si to ještě někdy přečtu v originále a třeba změním názor.
  • willis
    willis29.11.2004 12:18Lobo se (z)vrací!
    Lobo je prostě Lobo, kdo si ho kupuje tak musí vědět o co asi půjde. Milovníci inteligentního humoru dají přednost něčemu jinému, na své si naopak příjdou ti co mají chuť na něco zemitějšího. Lobo toho v hlavě moc nemá a podle toho taky vypadá většina komiksů s ním a tenhle není výjimkou. Spousta bezúčelného ultranásilý, rasismu a nenávisti ke všemu co mu stojí v cestě( a v cestě mu stojí všichni). Kdybych někomu chtěl ukázat jak je komiks zajímavý a inteligentní fromát, tak Loba bych schoval někam na dno své knihovny. Naopak Lobo je asi takový, jaký si většina neznalých lidí představuje americký komiks.(viz výše). Navíc se tentokrát Crwi nepovedla udržet kvalita tisku a pár stránek se nám nepříjemně rozmázlo. Bisleye mám docela rád a tady si to užíval.
  • Ogre
    Ogre5.11.2004 08:23Lobo se (z)vrací!
    kua, neda sa dat 0%, tak dam 1%
  • Ogre
    Ogre5.11.2004 08:22Lobo se (z)vrací!
    Sracka vsetkych sraciek. Bisley kresli ako keby ani nemal ruky, myslim si ze mentalne retardovany clovek to nakresli lepsie. A scenar - no skoda slov.
  • mára
    mára mecenáš18.9.2004 13:14Lobo se (z)vrací!
    Nerad to rikam, ale tohle je fakt dobrej komiks. Takovej...nevazanej. Bisley je vykreslenej a znudenej opakovanim stejne omylanych forem pro kresbu postav, tak sem tam kresbu rozbije. Nebo byl jen ozralej?
  • andre
    andre mecenáš15.9.2004 08:03Lobo se (z)vrací!
    Pokud někoho zajímá o čem Lobo je, tak tady se to dozví:)
  • Kocour
    Kocour10.9.2004 21:40Lobo se (z)vrací!
    Tohle je proste prdel.Nic vic ale nic min. A t o mi staci:o))
  • DEmnoG
    DEmnoG mecenáš7.9.2004 20:18Lobo se (z)vrací!
    Asi nejlepsi Lobo, co se u nas vysel. Scenar je fakt zbesilej a Bisleyho kresba k tomu sedne jak prdel na hrnec. A koneckoncu je fajn, ze ho Crwaci konecne vydali.
  • Slaine
    Slaine admin7.9.2004 16:26Lobo se (z)vrací!
    Já má zkrátka Loba v oblibě a tohle je fakt síla. Bisleyova kresba je opravdu hodně masakrální, a docela mi trvalo, než sem si na ni zvykl. Ovšem teď sem prostě nadšenej... Zpracování v pohodě, jediný co mně snad chybí je galerie obálek, popř. nějakej oslavnej proslov na téma Konečně jsme to vydali. Ja a taky se mi zdá, že nejsou úplně v pohodě nan ěkterých místech okraje bublin... někde jsou vidět dvakrát. Ale přes to všechno je to super věc, a pro příznivce pořádných jatek nutnost. A mimochodem, po tomhle jsem toužil od dob kdy jsem začal s komiksem a v první Crwi přečetl profil Loba.
  • KLAUN_DOMINANT
    KLAUN_DOMINANT mecenáš7.9.2004 10:58Lobo se (z)vrací!
    Super Lobo. Asi ne nejlepší, ale šílenej jako prase a plnej hustejch hlášek. Lobo si to v nebi fakt dává. Hodně šílený a dobrý.
43273241