Ukázka
Ukázka
Ukázka

+ 5 dalších ukázek

Koupit
Gerda pořád trčí v Pohádkově a snaží se kulma dostat domů, a když se jí do cesty postaví nečekaná překážka – skončí jako korunovaná královna! Podívejte se, jak Gerda vládne světu, který nenávidí, jak se seznámí s novým kamarádem jménem drak Duncan, dostane přes tlamu od krásné princezny a učiní volbu, která může klidně zapříčinit konec Pohádkova.

Obsahuje sešity série I Hate Fairyland #6-10 (červen 2016 - říjen 2016)

Scénář
Skottie Young
Art
Jeffrey Cruz (Chamba), Skottie Young
Ink
Jeffrey Cruz (Chamba), Skottie Young
Barvy
Jean-Francois Beaulieu
Obálka
Jean-Francois Beaulieu, Skottie Young
Lettering
Jiří Hrbek (Daren)
Překlad
Michael Talián
Redakce
Filip Gotfrid, Andrea Nekvapilová
Žánry
akční, dobrodružný, fantasy, sci-fi
ISBN/ISSN
978-80-7449-917-3 (CREW)
Vazba
lepená v měkkých deskách
Formát
168 x 258 mm
Tisk
barevný
Váha
395 g
Stran
144
Cena
369 Kč
Originál
I Hate Fairyland #02: Fluff My Life (Image Comics, 2016)
  • salamandr
    Už víte do čeho jdete a příběh není taková výhra jako minule, ale pořád stojí za to číst
  • Fort
    Čeho je moc, toho je příliš. Co mi v prvním díle přišlo originální a nevkusné je už jen nevkusné. Jen kvůli zajímavému konci hodnotím o jednu hvězdu více než jsem měl po celou dobu čtení v plánu dát.
  • faster86
    pokračujeme v nastoleném stylu jako jednička, nejvtipnější je tu opět Gerdin sluha
  • Anton Whatever
    Anton Whatever mecenáš29.1.2021 14:21Nesnáším Pohádkov #02: Kulma drát
    No..je to o poznání nudnější než první díl. Kresba super, ale jednotlivé situace jsou takové..meh..musel jsem se do čtení nutit.
  • Sagikkun
    Rozhodně mě to nebavilo tolik jako první díl. Nápady tu jsou sice fajn a povídky pro změnu neuškodí (pokud se tedy od příště pojede zase v uceleném příběhu), ale že by to bylo něco extra, to ne. Na barvičky se taky pořád hezky kouká, ale pro vyšší hodnocení mi tu chybí něco navíc. Jinak škoda, že Gertrudě královně byl věnovaný jenom jeden sešit, rozhodně bych z jejího vladaření rád viděl víc.
  • james89
    Slabší než první díl. Tady nebyl ucelenej příběh, ale bylo to jak jednotlivé povídky, kde jsem občas nechápal návaznost na sebe a jak k tomu došli. I tak supr kresba, sranda, maso....
  • Good Games
    Good Games mecenáš30.10.2020 11:30Nesnáším Pohádkov #02: Kulma drát
    Druhý Pohádkov je slabší ako prvý diel hlavne kvôli absencii ucelenejšieho príbehu. Skottie Young má však stále dostatok sviežich, hravých a brutálnych nápadov a tak sa na to veľmi dobre pozerá. =►Celá recenzia◄=
  • adevr
    Trošku zklamání.... zase sice nádherné kresby a plno příšeráků a krve, jenomže oproti jedničce tomu chybí alespoň nějaký příběh. Gertruda se, se svojí masařkou, pouze potlouká po Pohádkově a mlátí kolem sebe sekyrou.
  • honza2457
    Tady by šlo jen zkopírovat hodnocení prvního dílu a bylo by hotovo. Stále zábavné a stále skvěle kreslené.
  • Gmork
    Bavilo. O druhém díle se dá říct to samé co o jedničce. Komiks stojí především na vtípcích a hláškách a taky na stylové kresbě, která k tomu vyloženě sedí. Komu se líbil první díl, pošmákne si i na dvojce. Proto dávám i stejné hodnocení jako minule.
  • Hanussen
    Hanussen mecenáš14.10.2020 10:55Nesnáším Pohádkov #02: Kulma drát
    Příběh se moc neposunul. Pořád je tu hromada ptákovin, ale bývají dost na jedno brdo, než aby dokázaly tak pobavit jako v prvním díle.
122112