Ukázka
Ukázka
Ukázka

+ 5 dalších ukázek

Koupit
Emma a Ray se cestou do tajemné lokace Goldy Pond ocitají ve svízelné situaci – démoni na ně číhají na každém kroku a navíc jsou v obrovské přesile. Jak se dětem podaří přežít a najít záhadného pana Minervu, když jim jejich průvodce i nadále odmítá sebeméně pomoci?

Série je známá především pod názvem The Promised Neverland (anglický název), než pod originálním názvem Yakusoku no Neverland.

Scénář
Kaiu Širai
Art
Posuka Demizu
Obálka
Posuka Demizu
Lettering
Jakub D. Kočí, Violet Kočí (Lelita, Lelita Kočí, Violet)
Překlad
Anna Křivánková (hotate)
Redakce
Filip Gotfrid, Andrea Nekvapilová
Žánry
fantasy, horor
ISBN/ISSN
978-80-7449-926-5 (CREW)
Vazba
lepená v měkkých deskách
Formát
128 x 182 mm
Tisk
černobílý
Váha
238 g
Stran
192
Cena
199 Kč
Originál
Yakusoku no Neverland #08 (Shueisha Inc., 2018)
  • sedw
    Tady musím opět na maximální počet, super zápletka, super nové postavy (včetně démonů), napětí, akce, prostě paráda, série nabírá další dech (i když ani ten předchozí nikdy úplně neztratila, jen trochu zvolnila).
  • Fort
    První polovina má pomalejší tempo, což mi vyhovuje, protože se k sérii vracím po nějaké době. V druhé pulce se toho dost stane, přibude spousta nových osobností, což nejspíš povede v budoucnu ke zvratu a někdo zemře. Nové informace posunou děj a nastíní co bude v příštím svazku.
  • VanTom
    VanTom24.3.2022 11:59Zaslíbená Země Nezemě #08
    Rozvážné vymýšlení strategií "za pochodu" během zběsilých akčních úniků, tzn. doslova tváří v tvář divokým krvelačným predátorům, trochu tahá za vlasy, ovšem vzápětí se pozice mění, resp. variuje úvodní zápletku série. Emma je unesena do tajného "loviště", poznává novou partu dětí a čeká ji povědomý úkol: utéct a zachránit ostatní.
  • Good Games
    Good Games mecenáš31.1.2021 18:46Zaslíbená Země Nezemě #08
    Zaslíbená Země Nezemě 8 je po predošlej nudnej časti znovu diel dostatočne dynamický. Prekvapivo tu pribudne veľký počet nových postáv, či už na strane ľudí alebo démonov, odhalí sa doteraz nevidené miesto a aj napínavých scén je tu dostatok. Ja som spokojný a síce to už nie je tak príťažlivo tajomné ako prvé diely, dúfam, že ešte stále majú tvorcovia pripravených pár pekných prekvapení. =►Celá recenzia◄=
  • George Walker Bush
    George Walker Bush admin23.10.2020 12:35Zaslíbená Země Nezemě #08
    Jak psal Lenny na Goodreads, tahle odbočka mě také příliš nezaujala, navíc se tu začínají vyskytovat další fígle mangovských sérií, nové zvraty a hromada nových rádobyzajímavých postav. Ale stále chci vědět, jak to bude dál, vy mrchy!

    Celkový dojem: 60%
13102