Ukázka
Ukázka
Ukázka

+ 5 dalších ukázek

Koupit
ZLO JE VŠUDE, A SVĚT POTŘEBUJE NEJVYŠŠÍHO ČARODĚJE VÍC NEŽ KDY PŘEDTÍM.

Ale Nejvyšším čarodějem je nyní... Loki?! Pozdravte Mistra neplechářských umění! Severský pán lží má plášť, kouzla... dokonce má jako asistentku Zelmu Stantonovou (a možná i jako něco víc?). Je tohle ta příležitost, kterou Loki potřeboval k tomu, aby se konečně stal hrdinou, nebo se bůh klamu nebezpečně přibližuje získání neomezené moci? A co se stalo se Stephenem Strangem, předchozím Nejvyšším čarodějem? Stephen, poražen, avšak nepokořen, by mohl mít ještě jeden poslední trik v rukávu... takový, který by mohl marvelovským vesmírem otřást do základů! Ale bude to k opětovnému získání jeho titulu stačit, zvlášť když život někoho, koho miluje, visí na vlásku?

Obsahuje sešity série Doctor Strange (Marvel Legacy) #381-385 (listopad 2017 - únor 2018)

Scénář
Donny Cates
Art
Niko Henrichon, Gabriel Hernandez Walta
Ink
Niko Henrichon, Gabriel Hernandez Walta
Barvy
Jordie Bellaire, Niko Henrichon
Obálka
Michael Del Mundo (Mike)
Lettering
Jakub D. Kočí, David Kočí
Překlad
Kateřina Tichá
Redakce
Filip Gotfrid, Andrea Nekvapilová
Žánry
akční, městská fantasy, mytologický, superhrdinský
ISBN/ISSN
978-80-7449-923-4 (CREW)
Vazba
lepená v měkkých deskách
Formát
170 x 260 mm
Tisk
barevný
Váha
310 g
Stran
112
Cena
349 Kč
Originál
Doctor Strange by Donny Cates #01: God of Magic (Marvel Comics, 2018)
  • karl173
    karl173 mecenáš18.4.2022 11:22Doctor Strange #06: Bůh magie
    Vcelku příjemná jednohubka, která se dobře čte.
    Nicméně jak po dějové stránce tak i po té vizuální, nepřináší nic výjimečného.
    Zkrátka vás to " jen " zabavý.
  • Cinema Ranger
    Cinema Ranger7.4.2021 19:41Doctor Strange #06: Bůh magie
    Cates převzal scénaristické žezlo a nadělil nám velmi zábavný komiks nejen se Strangem a lstivým Lokim.
  • Ivan Kucera
    Ivan Kucera mecenáš5.3.2021 07:06Doctor Strange #06: Bůh magie
    „Sebelítost války nevyhrává. A dodržovaní pravidel také ne.“ Svieži a zábavný diel, v ktorom po Strangeovi funkciu Najvyššieho čarodejníka nečakane preberá... Loki. V konečnom efekte to prekvapivo hladko funguje, ale na konci sa dozvieme, že sa toho vlastne zas až toľko nestalo a tým pádom vzniká mierna pachuť prameniaca z pocitu (presvedčenia?), že táto kapitola Strangeovej čarodejníckej kariéry bola svojím spôsobom zbytočnou dejovou odbočkou. Napriek tomu mám ako z predchádzajúcich piatich dielov tejto zábavnej a vynaliezavej série, pozitívne pocity aj zo šiesteho. S prižmúreným plášťom 4*. Dr. Dolittle!
  • MEGA
    MEGA22.11.2020 00:32Doctor Strange #06: Bůh magie
    Povedený mainstream. Postava Doctora Strange je napsaná skvěle a změna jeho pozice dává prostor mnoha skvělým scénám. Loki je taky sympaťák, u kterého ale nikdy nevíte, o co mu vlastně jde. Celkově dynamika mezi těma dvouma funguje na jedničku a táhne celou knihu. Komiks má parádní nápady, ale málokdy využije jejich potenciál. Další problém bych měl s koncem, který byl strašně generický. Kresba má svůj styl a nejvíce vynikala při klidnějších pasážích zaměřených na postavy. Slabší 4*
  • mearez
    mearez12.11.2020 15:54Doctor Strange #06: Bůh magie
    Jeden z nejlepších komiksů současného mainstreamu. Nejen, že se český čtenář setká s Catesem poprvé, ale na vlastní oči si prožije úplně ukázkový superhrdinský komiks. Stange se nachází v dost zajímavě podané situaci, děj není plný zvratů ovšem každá stránka je zajímavější a zajímavější, a dokonce se staví i jeden starý známý. Kresba je taky strašně pěknej mainstream. Tohle je prostě kvalitativně restart Doctora Strange. pokud se vám nelíbila předchozí kniha, tahle je skvělá a stojí za to dát Doctoru Strangeovi druhou šanci. Za mě 5*.
  • rewkon
    rewkon23.10.2020 15:42Doctor Strange #06: Bůh magie
    Zde zklidním svědomím dám 4 hvězdy Cates tady rozjíždí fakt suprovní komiks který vás prostě musí bavit at už pro mně sympatický Loki kde člověk neví co si o něm myslet a to je skvělé pro boha Lží a Klamu a nebo objevení jednoho z nejmocnějších superhrdinů Marvelu.
8195