Ukázka
Ukázka
Koupit
Napínavý steampunkový komiks z magického světa Příběhů Impéria přináší strhující příběh, ve kterém se viktoriánský svět prolíná s magií a artušovskými legendami.

Když je mladý diplomat William Corrigan vyslán do Férie, aby urovnal drobné roztržky na hranicích s Anglií, netuší, že jej čeká největší dobrodružství jeho života, v němž ožijí dávné legendy a povstanou noví hrdinové. Rudý drak unikne ze svého prastarého vězení a hrozí proměnit Londýn v obrovské spáleniště.

Bude město zachráněno? Nalezne William v boji nečekané spojence? Připravte se na zuřivou bitvu, v níž se zoufalá snaha o záchranu domova a životů postaví krvavé touze po moci!

Morganina pomsta je v pořadí druhým komiksem ze světa Příběhů Impéria a pouze zlehka (jako pára) navazuje na první komiks Vzpoura automatonů.

Scénář
Kryštof Ferenc, Jonáš Ferenc
Art
Kryštof Ferenc
Redakce
Tereza Nováková Tomášková, Jiří Reiter
Žánry
dobrodružný, fantasy, steampunk
ISBN/ISSN
978-80-87761-61-8 (Mytago)
Vazba
lepená v měkkých deskách
Formát
190 x 260 mm
Tisk
barevný
Váha
600 g
Stran
184
Cena
399 Kč
  • Darth Raelchi
    Darth Raelchi mecenáš2.1.2021 16:22Příběhy Impéria: Morganina pomsta
    Slušný pokus o něco většího v ČR. Ferencovi se snaží a docela jim to jde. Není to sice můj šálek, ale docela mi to sedlo. Fantasy můžu, mix fantasy a sci-fi, tady steampunk, taky můžu, ale musí to být dobře nakombinované. Neříkám, že je to vyloženě špatné, to ne, ale spíš mi vadila ta předvídatelnost a naprostý nezájem o postavy. Nedokázal jsem si k nim najít cestu. Do toho jsem nečetl automatony. Navíc se nabízí, že budou další příběhy, plus je to vlastně hra. Jako nezaujatý čtenář, který tohle dostal do ruky prostě říkám, že to je slušné a docela jsem se pobavil.
232