Naše známá introvertka se vdala. Jak se jí daří zvládat soužití s blízkým člověkem? Co když je ten blízký až moc blízko? Pokračování komiksových memoárů Debbie Tung odhaluje, jak se introverti dokážou popasovat s tím, že do jejich bubliny vstoupí někdo druhý, ačkoli si ho sami vybrali a mají ho moc rádi.

Scénář
Debbie Tung
Art
Debbie Tung
Obálka
Debbie Tung
Lettering
Jana Mrázková
Překlad
Marie Těthalová
Redakce
Eva Klimentová, Marie Těthalová, Kateřina Tvrdá
Žánry
autobiografie, humorný, stripy
ISBN/ISSN
978-80-262-1643-8 (Portál)
Vazba
lepená v měkkých deskách
Formát
164 x 202 mm
Tisk
černobílý
Stran
160
Cena
319 Kč
Originál
Happily Ever After & Everything In Between (Andrews McMeel Publishing, 2020)
  • kaylin
    kaylin12.12.2020 12:07Když se introvertka vdá
    Přiznám sem nemám moc rád díla, kde je všechno přehnaně pozitivní. A jasně, postavě v knize "Když se introvertka vdá" se sem tam nechce stávat, nestíhá termíny, má blbou náladu, něco ji trápí. ale jinak je život postavy vlastně pohodička, kde rozhodnutí mezi tím, jestli si koupit jídlo, nebo knihu, je vždycky jasně dané. Toho pozitivního je na mě v komiksu "Když se introvertka vdá" až moc. Nevadilo by, prostě se autorka dívá na svět hezky, to je milé, jenže komiks sám o sobě není ani moc vtipný, že bych se alespoň zasmál, pokud už mě tolik nefascinuje ona milost stripů. Pokud někomu stačí, že se na několik desítek minut odebere do světa, kde j všechno v pořádku a problémy vlastně neexistují, myslím, že mu mohu komiks "Když se introvertka vdá" doporučit. Víc ale čtenář skutečně nedostane. Jen milé dílo autorky, která jako kdyby se ani nikdy nedovedla naštvat, respektive nedovedla tohle přenést na své postavy.
  • George Walker Bush
    George Walker Bush admin8.12.2020 15:58Když se introvertka vdá
    Vše se nese v podobném duchu jako předchozí knihy. Z počátku jsem se trochu stydlivě usmíval, neb mi to občas připomene i můj vztah, ale ke konci se to stává čím dál více opakující se a čím dál více přeslazené.

    Celkový dojem: 50 %
11211