Ukázka
Ukázka
Ukázka

+ 5 dalších ukázek

Koupit
Když se do sebe pustí dva nezavražditelní zabijáci, jak se pozná, kdy to vůbec skončí?

TIHLE DVA VYSLOUŽILCI PROJEKTU X SE HLEDALI, AŽ SE NAŠLI. Deadpool si totiž myslí, že mu Sabretooth zabil jeho rodiče. Jenže... ve skutečnosti to Wade udělal sám, jen o tom nemá ani tušení! Jejda. Deadpoolova pomýlená pomsta hrozí, že mu vybouchne do ksichtu a to se neobejde se to bez ututlaných tajemství, samoléčebných schopností a příšerného násilí. A když se do sebe pustí Deadpool a Sabretooth, může s tím vůbec něco udělat Magneto? Žoldáci za prachy si mezitím přicházejí na slušné... prachy a Wade se potřebuje nějak popasovat s faktem, že se z něj stal globální hrdina a Avenger – poté, co strávil prožil život jako nenapravidelný zpropadenec.

Obsahuje sešity série Deadpool (Vol. 6) - World's Greatest #8-11 (leden 2016 - duben 2016) a ústřední příběh z #7 (únor 2016) [All-New, All-Different Marvel]

Scénář
Gerry Duggan
Art
Iban Coello, Scott Koblish, Matteo Lolli
Ink
Iban Coello, Scott Koblish, Matteo Lolli
Barvy
Nick Filardi, Ruth Redmond
Obálka
Michael Allred (Mike), Laura Allred
Lettering
Josef Ládek
Překlad
Darek Šmíd
Redakce
Filip Gotfrid, Andrea Nekvapilová
Žánry
akční, superhrdinský
ISBN/ISSN
978-80-7449-913-5 (CREW)
Vazba
lepená v měkkých deskách
Formát
168 x 258 x 6 mm
Tisk
barevný
Váha
320 g
Stran
112
Cena
349 Kč
Originál
Deadpool - World's Greatest #03: Deadpool Vs. Sabretooth (Marvel Comics, 2016)
  • Jonathan Arbuckle
    Oproti minule, jsme se někam posunuli a pokud se opětovně deadpoolovi rodiče nebudou zase řešit za pár čísel, tak je to celkem fajn zakončení téhle etapy. První polovina knihy je utahaná, ale druhá už příjemně utíká. Dokonce se najdou i vtipné momenty, oproti minulé knize. Kresba je stále klasický Marvel. Celkově za 3,5*.