Ukázka
Ukázka
Ukázka

+ 2 další ukázky

Časopis Čtyřlístek:

Zdivočelé hadry - Dan černý, Jaroslav Němeček. To, že je Myšpulín světoznámý vynálezce, není potřeba dlouze připomínat. Tentokrát ve své laboratoři vytvoří inteligentní nanočástice, které se mu však poněkud vymknou z rukou. Místo toho aby pomáhaly Fifince, zatouží letět do vesmíru.

Zvířátka ze ZOO: V zajetí mytologie - Jan Lipšanský, Josef Pernikl. Zvířátka ze zoo se ve škole učí o mytologických zvířatech. Když k nim zavítá kouzelník, poprosí ho, jestli by jim nějaké nevyčaroval. Ne všechna mytologická zvířátka jsou však hodná.

Detektiv Vroubek a zmizení draka - Zuzana Morkes, Petr Morkes. Detektiv Vroubek se s chutí pustí do řešení dalšího případu.

Dinosauříci a ufounek - Roman Kliský. Dinosauříci jsou na návštěvě u strejdy v místním planetáriu. Při pozorování oblohy uvidí padající kometu. Ale co když ta kometa byla něco docela jiného?

Tryskošnek - Závrať - Dan Černý. Strach z výšek není vůbec žádná legrace. Natož když se výšek bojí maličký čmelák a strachy nemůže vůbec létat. Ještě že tu jsou neohrožený Tryskošnek a jeho kamarádka Píďa.

Číslo 16/2020, ročník 52.

Scénář
Dan Černý, Roman Kliský, Jan Lipšanský, Zuzana Morkes
Art
Dan Černý, Roman Kliský, Petr Morkes, Jaroslav Němeček, Josef Pernikl
Obálka
Jaroslav Němeček
Redakce
Radim Krajčovič, Veronika Růžková
Žánry
dětský, magazín
ISBN/ISSN
ISSN 1211-4219 (Čtyřlístek)
Vazba
sešit v měkkých deskách
Formát
190 x 260 mm
Tisk
barevný
Stran
36
Cena
39 Kč
  • Dinik
    Je až s podivem, na jaké ještě hlubší dno dokáže Dan Černý Čtyřlístek dostat. Už minule byl ten příběh otřesný, tenhle je ještě horší. Ano, člověk by si myslel, že už to ani nejde, ale v Černého podání je možné vše.
  • mcleek
    Dan Černý si vybral ve scénáři svou slabší chvilku. V Tryskošnekovi si napravil reputaci. ;-)