Desky
Přebal zadní
Ukázka

+ 2 další ukázky

Vampirella je první z nového druhu upírů, pro které neplatí klasická upíří omezení (kříže, svěcená voda, sluneční světlo, česnek) a jejím úkolem je bojovat se zlem. V knize jsou dva příběhy, ve kterých se seznámíme s alternativním světem odehrávajícím se ve Spojených státech, kde žijí upíři a FBI má zvláštní oddělení zabývající se paranormálními jevy.

Obsahuje příběhy Nikdenice a Hrůza ze zrcadel. Taktéž předmluvu, doslov a galerii.

Scénář
Mark Millar, John Smith
Art
Mike Mayhew
Barvy
Avalon Studios, Studios Haberlin
Lettering
Martin Trojan
Překlad
Dana Krejčová
Žánry
akční, fantasy
ISBN/ISSN
80-903213-5-6 (Comics Centrum)
Vazba
šitá v tvrdých deskách s přebalem
Formát
160 x 240 x 14 mm
Tisk
barevný
Váha
519 g
Stran
144
Cena
599 Kč
Varianty
Vampirella (2003)
Vampirella (alternativní obálka) (2003)
  • ConanVJ
    ConanVJ12.4.2016 14:34Vampirella
    Dva pěkné příběhy v parádní kresbě a s krásnou hlavní hrdinkou. Za mě 100% :)
  • Kapis
    Kapis mecenáš29.3.2016 10:42Vampirella
    Uff, to byla pýýýýčooovííínáááá, nezlobte se prosím na mne za tu u mne neobvyklou blasfemickou mluvu, za kterou jistojistě skončím skučíc v katolickém pekle, ale čiřejší utrpení a ztrátu času jsem dlouho nezažil, kurva fujtajxl! Na jednu hvězdu to dosáhlo přes tu vysokou hradbu odporné kýčovitosti pouze díky dvěma skoro vtipným momentům. Nejvíc šokován a zděšen jsem byl, když se to knize celou dobu nemělo šanci povést, z posledního okýnka, kdy prý jsme "ho neviděli naposled". Naštěstí nevím koho, ale uchráněn této informace budu nejspokojenější. Cena 400Kč, psána v antikvariátu tužkou, a která zdobí stehno na prvním obrázku uplakané a hodné sexy renegátské upírky je kurvárensky přestřelena, ani 150 jsem za to neměl dávat! Ale nechám si to jako ukázku hloupé, sterilní a prvoplánové kokotiny, kterou by nezachránila ani Dáda Patrasová, než začla chlastat, v hlavní roli. Fujtajxl!
  • Norri
    Norri mecenáš4.10.2015 21:56Vampirella
    Tak jsem si konečně vytáhl z knihovny Vampirellu, nachystal na stůl česnek a pustil se do čtení. Podle recenzí jsem čekal slabší příběh a skvělou kresbu. V knize jsou příběhy dva - Nikdenice a Hrůza ze zrcadel. Nikdenice byly slabší, ale Zrcadla byly celkem fajn horor. Vadilo mi ale, že zde Vampirella vystupuje jako terminátor. Jako tank, který se bez přemýšlení a bez taktiky vrhne do všeho po hlavě a vychází jí to. Co se týká kresby, tam to musím hodnotit jako chlap a říkám "nic moc". Některé obrázky pěkné, jiné průměr. Osobně tenhle styl kresby nepreferuji. Očekával jsem větší erotické dusno. Někde v půlce knihy jsem ale zjistil, že ten její outfit vnímám jen jako její uniformu a veškerá možná erotika ustoupila do pozadí. Škoda...
    P.S. Ten česnek byl zbytečný. Na Vampirellu nefunguje.
  • terrordemon
    terrordemon27.10.2014 18:34Vampirella
    Komiks od ktorého je najlepšie nič neočakávať. Klasická bečková komiksová zábava, pri ktorej môžete vypnúť mozog. Jednoduchý príbeh o tom ako sexi polonahá kočka loví upírov. Je to plné krvi, nekonečnej beúčelovej brutality, odtrhnutých hláv, sexuálnych narážok a má to celkom peknú kresbu. Nenudí to a ako nenáročné čítanie v električke cestou domov z práce to funguje veľmi dobre. 68%
  • kaylin
    kaylin23.9.2014 08:04Vampirella
    Millar se Smithem dokázali zachovat béčkovost a jednoduchost komiksu, který nevyžaduje příliš zapínat mozkové buňky. To přesně od tohoto komiksu čekáte a to dostanete. Na knize je pozitivní, že obsahuje úvod i dovětek z pera Milana Krumla, který se ve "Vampirelle" očividně vyzná a trochu nás do světa zasvětí, což čtenář potřebuje. Je škoda, že u nás není větší tradice této produkce, protože myslím, že "Vampirella" by si pozornost zasloužila. Není to komiks, do kterého bych se zamiloval na první pohled, ale myslím, že více fanoušků by si k němu postupně našlo cestu. Bohužel na postupně se v českém komiksu hrát nemůže. Více: http://www.comics-blog.cz/2014/09/747-vampirella-65.html
  • Muad dib
    Muad dib3.11.2013 09:07Vampirella
    Blade v kalhotkách ve fotorealistickém looku je sexy! Trochu popcorn ,ale pořád dost cool.
  • George Walker Bush
    George Walker Bush admin30.7.2013 20:22Vampirella
    Zvláštní kresba. Někdy parádní. Někdy odpudivá. Nadsázka a vtip. Tak je to třeba mnohdy vnímat. Krásná Vampirella a erotično, které vzbuzuje cuky v kalhotách. Mně to nepřišlo tak hrozné, nechodím proti proudu naschvál. Celkem zábava.

    Celkový dojem: 70%
  • mart.in
    mart.in mecenáš8.4.2011 11:03Vampirella
    Jako jo, kočka to je, ale to je asi tak všechno. Po čase mi kresba začala vadit, i když zdaleka ne tak jako trapné "vtipné" a "drsné" hlášky. Měl sem problém to vůbec dočíst. Jeden z mála případů, kdy mi bylo zpětně líto peněz (kupoval jsem v době vydání, nevim jestli už to taky proběhlo LK).
  • elar
    elar18.6.2009 14:12Vampirella
    Pěkný příběhy, nááádherná kresba, krásná baba ;)

    Nitrous - Děláš si ze mě srandu? :D
  • brkowycz
    brkowycz4.3.2008 10:06Vampirella
    Nitrous: tos to nečet a hodnotíš to?
  • krvinka56
    krvinka5615.5.2006 10:08Vampirella
    super kočka dokonalá kresba pěknej příběh
  • Nitrous
    Nitrous5.5.2006 18:35Vampirella
    Podľa toho, čo som počul, tomu dávam 60%. Nepoznáte niekto nejaký slovenský onlineshop, kde sa to dá kúpiť?
  • Netorack
    Netorack8.7.2004 20:26Vampirella
    Já nevím... Je to tak hezky nakreslené, až je to nudné; a příběh to rozhodně nevytrhne. Myslím, že se to dobře prodávalo, protože když si vybíráte podle prvního pohledu do knížky, tak tohle určitě zaujme. Ale je to nuda.
  • Ogre
    Ogre7.7.2004 13:37Vampirella
    Za upravu davam 30%
  • MichalS
    MichalS25.6.2004 12:15Vampirella
    Jeste nez jsem to koupil, tak sem tusil, ze to nebude uplne moje krevni skupina. Dokonale zpracovani hodne slabeho pribehu s kresbou pripominajici, ze prijela pout. Pred nakupem 2. dilu budu asi hodne premyslet a to mam od CC prakticky vsechno.
  • Nakor
    Nakor24.6.2004 12:25Vampirella
    http://www.fantasyplanet.cz/clanek.asp?id=1604
  • Markyz de Sade
    Markyz de Sade24.6.2004 12:22Vampirella
    Kresba pěkná, příběh pěknej, Vampirella se mi prostě líbila. MdS
  • willis
    willis23.6.2004 09:25Vampirella
    Kresba je sice na první pohled líbivá, ale někdy jsou postavy místo dynamického pohybu strnulé až křečovité. Jinak je to hodně oddechová záležitost a umím si ho představit i v méně úpravném vydání než v jakém nám ho předložilo CC. Tenhle komiks si prostě takovýhle luxusní vydání nezaslouží.
  • KLAUN_DOMINANT
    KLAUN_DOMINANT mecenáš23.6.2004 08:27Vampirella
    Vampirella je podle mě hodně pro děti. Taková dětská hororová knížka. Kresba se mi hodně líbila-hlavně toho zrcadla, ale scénář je skoro nijakej a vampirella chrlí jednu trapnou hlášku za druhou. Nicméně se na dvojku už docela těšim.
  • DEmnoG
    DEmnoG mecenáš22.6.2004 21:12Vampirella
    Kresba docela jde, ale me moc nesedla. Scenar se mi moc nelibi a cely se mi to nejak nelibi. A neznam nikoho, komu by se to libilo. Teda vlastne kdyz jsem si kupoval cdcka v Bontonlandu, tak jsem tam videl nejaky maly caparty, jak to si Vampirellu cely nateseny prohlizeji. No jeji "vohoz" je asi dostatecnym lakadlem ke koupy.
  • Michigan
    Michigan22.6.2004 20:07Vampirella
    Hezka kresba, ktera ma byt prednosti tohohle komixu je zaroven i tim, co ho potapi, skoro na vsech obrazcich (aspon mi to tak pripadlo) totiz Vampirella vypada jako chodici reklama na eroticky sluzby. Jeden zajimavej pribeh (ten druhej), ten prvni mi pripadl horsi, dobra atmosfera a hezky barvy tak nestaci na to, aby tenhle komix nejak vycnival z řady. Přesto přezevšechno si ho ode mě už půjčilo snad 7 lidí, a líbil se jim, takže zas až tak špatný to zase nebude...
  • maarv
    maarv22.6.2004 19:53Vampirella
    Tohle je pro me zklamanim ikdyz sem od toho nic neocekaval. Kresba je sice krasna aůe tak nejak az moc dokonala. Jako jednotlivy obrazy dobry ale do comicsu mi to nesedi. Necitim z toho zadnej pohyb nebo pocit coz je u akcni knihy docela problem. Scenar mi prijde ze zadnej snad ani neni. Ty radoby drsny hlasky vyznivaj hrozne trapne a jen kvuli sprostejm slovum se situace humornou nestane. Jediny co me rozesmalo byl obrazek s ustredni dvojici z filmu Noc v Roxburry. Aspon nejsem jedinej kdo ma ten film rad:) Ale jinak mi Vampirella prijde jako hrozna ptakovina.
6152486