Ukázka
Ukázka
Ukázka

+ 1 další ukázka

Jubilejní sedmisté vydání časopisu vychází jako dvojčíslo a přináší hned čtyři čtyřlístkovské příběhy:

Zlatý kůň - Jaroslav Němeček. V prvním příběhu najde naše parta v Koněpruských jeskyních dávno zapomenutý poklad středověkých penězokazů.

Sněhová peřina - Richard Svitalský, Jaroslav Němeček. V druhém, pohádkově laděném dobrodružství, dojde k potyčce s ledovým větrem Severákem.

Fantom khmerského chrámu - Tomáš Srb, Jaroslav Němeček. Třetí příběh zavede čtenáře až do daleké Kambodže, za Fantomem khmerského chrámu.

Oslava v ohrožení - Radim Krajčovič, Jaroslav Němeček. Nakonec na vás čeká oslava v ohrožení, ale nebojte se, jako vždy všechno dobře dopadne!

Číslo 19-20/2020, ročník 52.

Scénář
Radim Krajčovič, Jaroslav Němeček, Tomáš Srb, Richard Svitalský
Art
Jaroslav Němeček
Obálka
Jaroslav Němeček
Redakce
Radim Krajčovič, Veronika Růžková
Žánry
dětský, magazín
ISBN/ISSN
ISSN 1211-4219 (Čtyřlístek)
Vazba
lepená v měkkých deskách
Formát
190 x 260 mm
Tisk
barevný
Váha
153 g
Stran
64
Cena
69 Kč
  • Sv1hl1k
    Nádherně se mi hodí do sbírky mám již 600 a podařilo se mi sehnat 100 jinak to opravdu není co to bývalo ale je to čtyřlístek legenda
  • Delphín
    Delphín15.12.2020 22:00Čtyřlístek #699-700: Sedmistovka
    Ale jo, svému dítěti bych to jednoznačně koupil, ale už to prostě není to, co to před lety bývalo. ,,Zlatý kůň" je v podstatě jedna velká reklama. A sorry, ale když tam Fifinka zahlásila cituji: ,,Ou jes" tak nějak jsem nevěřícně koukal. Onen speciální příběh ,,Oslava v ohrožení" se ale dost povedl a celkový speciál zvedá dost nahoru.
    Na druhou stranu Čtyřlístek za všechny ty roky jeho existence neuvěřitelně respektuji a doufám že cestu si k němu mladí čtenáři budou stále nacházet!
1141