Ukázka
Ukázka
Ukázka

+ 5 dalších ukázek

Koupit
Přiznání Sen Takacuki vyvolá ve společnosti zmatek a a nedůvěru. ÚPG tak stojí před nepříjemnou situací, která mu komplikuje přípravy útoku na ostrov Rušima, tajnou základnou klanu Aogiri. Haise mezitím rozehrává nebezpečnou partii, která jej může stát život.

Scénář
Sui Ishida
Art
Sui Ishida
Obálka
Sui Ishida
Lettering
Jiří Hrbek (Daren)
Překlad
Anna Křivánková (hotate)
Redakce
Filip Gotfrid, Jiří Pavlovský
Žánry
akční, horor
ISBN/ISSN
978-80-7449-940-1 (CREW)
Vazba
lepená v měkkých deskách
Formát
128 x 182 mm
Tisk
černobílý
Váha
278 g
Stran
248
Cena
199 Kč
Originál
Tōkyō Ghoul:re #07 (Shueisha Inc., 2016)
  • p3tris
    p3tris11.4.2021 10:23Tokijský ghúl:re #07
    Vydání knihy Sen Takacuki Král Bileygr vyvolalo ve světě ghúlů doslova zemětřesení, takže někteří z nich byli přinuceni odkrýt karty. Jednotky ÚPG podnikají útok na základnu ghúlů ostrov Rušima a ghúlové mezi tím protiútok na vězení Cochlea. A Sasaki si konečně musí vybrat stranu. I když děj vypadá velmi akčně, je kniha plná rychlých střihů nejen v prostoru, ale i v čase, takže vyžaduje čtenářovo plné soustředění. Dokonce se nevyhýbá ani tak temným tématům, jako je třeba týraní dětí. Rozhodně jeden ze silnějších dílů série Re.
  • Sagikkun
    Sagikkun27.3.2021 13:10Tokijský ghúl:re #07
    Tohle se mi hodnotí poněkud hůř. Na jednu stranu se nám zde představují zajímavé osudy a tajemství, na druhou stranu je jich tolik a naplácaných na jednom místě, že to byl pro mě už trochu mišmaš. Skáče se tu z místa na místo, mezi různými časy a postavami, a tím to na mě působilo zbrkle a občas poněkud nepřehledně. Taky jsem si ne vždy byl jistý logikou některých postav a v některých situacích. I přes to je to ale stále zajímavé čtení s úchvatnou kresbou (v soubojích ale klasicky trochu nepřehlednou). TG mě stále baví a považuji ho za jednu z nejkvalitnějších mang vydávaných u nás, tohle bylo ale kvůli své struktuře s porovnáním s ostatními díly trochu slabší.
  • xflori01
    xflori014.2.2021 10:57Tokijský ghúl:re #07
    Nevím, buď jsem na něco temného měl zrovna chuť nebo je tento díl vážně dobrý. Holubice začínají dlouhodenní obléhání Rušimy, na které se ukrývají zbytky Aogiri. Haise / Kaneki konečně přestane izolovat svoji temnou minulost (identitu) a rozhodne se zachránit svoji dlouholetou ghúlí kamarádku. Do toho spousta tajemství, která vyjdou na povrch. Po kapitolách se mi tahle navazující sérka nelíbila, ale teď když to čtu po svazcích v češtině, tak se mi to líbí a nemůžu se dočkat dalších dílů
222