Ukázka
Ukázka
Ukázka

+ 5 dalších ukázek

Koupit
Neskončí poslední let Birds of Prey karambolem?

Birds of Prey jsou víc než jen tým: Batgirl, Black Canary a Huntress jsou kámošky, kumpánky a ségry. I když se členská základna týmu rozroste o Catwoman, Poison Ivy, a dokonce i Harley Quinnovou, jeho jádrem zůstávají tři hrdinky – Barbara, Dinah a Helena.

Co se však stane, když důvěru, která je spojuje, naruší zrada?

Barbara Gordonová není jen Batgirl – je také špičkovou hackerkou, známou pod jménem Oracle, která se prolomila do počítačového systému nebezpečného překupníka informací, který si říká Calculator, aby krůček po krůčku zlikvidovala jeho zločinný byznys. Když si však Calculator udělá z nalezení a zničení Oracle životní poslání, odhalí Dinah s Helenou, že k nim Barbara nebyla úplně upřímná ohledně zdroje svých informací... a v křížové palbě začnou umírat nevinní.

Ve chvíli, kdy se proti nim spojí nejnebezpečnější a nejosobnější nepřátelé, spolu Birds sotva promluví. Dokáží se znovu sjednotit... nebo jednou a provždy padnou?

Obsahuje sešity série Batgirl and the Birds of Prey (Rebirth) #14-22 (září 2017 - květen 2018)

Scénář
Julie Bensonová, Shawna Bensonová
Art
Rogê Antônio, Marcio Takara
Ink
Rogê Antônio, Marcio Takara
Barvy
Jordan Boyd, Marcelo Maiolo
Obálka
Terry Dodson, Rachel Dodsonová
Lettering
Petr Schwarz
Překlad
Michael Talián
Redakce
Filip Gotfrid, Andrea Nekvapilová
Žánry
akční, superhrdinský
ISBN/ISSN
978-80-7449-953-1 (CREW)
Vazba
lepená v měkkých deskách
Formát
170 x 260 mm
Tisk
barevný
Váha
570 g
Stran
212
Cena
299 Kč
Originál
Batgirl and the Birds of Prey #03: Full Circle (DC Comics, 2018)
  • karl173
    Zakončení této kratší série nebylo špatné, ale bohužel to lepší přišlo až příliš pozdě. Prvních 5 sešitů jsou nic moc. Ne že by ty zbylé 4 sešity byli ale nějak kulervoucí. Jen to prostě začalo lépe fungovat a nebylo to tolik zbytečně ukecané ( byť je tam stále dost prázdných frází, ale co chceš, superhrdinský komiks... ). A s tím přišla i přehlednější a dynamičtější kresba.
    Na odreagování je to ale stále fajn čtení. A fandy si to jistě najde.
  • Palebras
    Třetí a poslední pokračování Birds of Prey uzavřelo kruh událostí prolínající se všemi třemi díly. První díl byla příjemná oddychovka, kdy díl druhý byl ve všech směrech rozmáchlejší. Třetí pokračování všechno posouvá o level výše a dostáváme více postav, více akce a hlavně přináší rozuzlení všech událostí. K týmu se připojí další členky jako Poison Ivy, Harley Quinn s Catwoman s několika dalšími postavami a opravdu se jedná o fajn týmovku, kterých zde už sice bylo nepřeberné množství, ale ne vždy to úplně vyšlo tak, jako v tomto případě. Všechny rozmanité příběhy mi sedly a přiběh točící se kolem pandemie v Gothamu, byl vzhledem k dnešní situaci vyloženě trefný. Potěšila i určitá narážka na Terminátora, která mi dokázala vyvolat na tváři úsměv, takže zde palec nahoru. Kresba jako v předchozích dílech hezky barevná až cartoonová, ale nedokázal bych si v tomto případě představit nic jiného. Jsem rád, že si k nám Birds of Prey našly cestu, protože se jedná o příjemnou týmovku, která patří k tomu lepšímu co zde z této řady vyšlo. Za 4*