Ukázka
Ukázka
Ukázka

+ 5 dalších ukázek

Koupit
VÁLKA ŘÍŠÍ PŘICHÁZÍ K NÁM!
Před Malekithem a jeho armádou padly na kolena všechny světy z desatera až na jeden: Midgard. Domov Thorových milovaných lidí. Domov jak hrdinů, tak bohů. Nyní Midgard konečně vzplál. V New Yorku se rozpoutá peklo, když začne Malekith se svými spojenci s invazí... a naši největší hrdinové se dívají, jak Země podléhá! A když je Thor uvězněn v zemi ledových obrů a síly Země přemoženy, může vůbec něco zastavit Malekitha a jeho armádu? Thor, Spider-Man, Daredevil, Punisher, Ghost Rider, Blade, Black Panther a další se zapojí do boje v epické sáze Jasona Aarona, která se rozletí napříč marvelovským vesmírem jako událost věků!

Obsahuje sešity série War of the Realms #1-6 (duben 2019 - červen 2019)

Scénář
Jason Aaron
Art
Russell Dauterman
Ink
Russell Dauterman
Barvy
Matthew Wilson (Matt)
Obálka
Russell Dauterman, Matthew Wilson (Matt)
Lettering
Josef Ládek
Překlad
Kateřina Tichá
Redakce
Filip Gotfrid, Andrea Nekvapilová
Žánry
akční, superhrdinský
ISBN/ISSN
978-80-7449-936-4 (CREW)
Vazba
lepená v měkkých deskách
Formát
168 x 258 mm
Tisk
barevný
Váha
520 g
Stran
192
Cena
479 Kč
Originál
War of the Realms (Marvel Comics, 2019)
  • mearez
    mearez25.1.2022 23:54Válka říší
    Při čtení eventu jsem si prostě nemohl pomoct, ale celou dobu jsem přemýšlel, jak byly eventy během 2000s mnohem lepší a propracovanější. Chaotická nuda, chtělo by to aspoň víc tie-inů.
  • karl173
    karl173 mecenáš26.10.2021 23:39Válka říší
    Na poli superhrdinských eventů se jedná o ten lepší kousek.
    Samozřejmě, jsou tu jisté nelogičnosti, autor si vypomáhá dějovými zvraty v podobě wow momentů, spousty klišé.
    Ale přeci jenom i tak má tento event pár originálních nápadů a když už byste nenašli na tomto komiksu nic výjimečného, protože už jste všechno viděli xkrát, tak se mu nedá upřít minimálně to, že se dobře čte a ještě lépe vypadá.
    Válka říší dopadla celkem dobře, nepřináší mnoho překvapení, ale také nezklame v tom, co mají eventy nabízet, a tím jsou velké bitvy a pompézní podívaná.
  • MEGA
    MEGA15.7.2021 01:58Válka říší
    Za mě velká spokojenost. Tohle je jeden z lepších Marvel eventů, ale to neznamená, že nemá žádné mouchy. Začnu tedy tam. Je zde přehršel postav, které nemají v příběhu moc co dělat a množství akce a lokací může působit chaoticky. To nejhůř představuje sešit číslo 5, u kterého je všechno ze zmíněného. Naštěstí zbytek komiksu je více soustředěný a povětšinou využívá postavy zajímavým způsobem. Pro českého čtenáře je další mínus nedostatek kontextu pro mnohé momenty. To nedávám komiksu za vinu, ale říkal jsem si, že to zmíním. Je škoda že zde nevyšel Aaronův Thor od začátku, protože nejlepší části téhle knihy vychází z předchozích příběhů. Zejména finále je jedno velké kombo všeho, co Aaron za ta léta v sérii vymyslel. To ale není všechno, co je na této knize super. Nechybí zde hromada hlášek, vtipných interakcí a akce, která je v podání Russella Dautermana přehledná a zároveň monumentální. Celkově je to povedená mlátička, u které jsem se ani chvíli nenudil!
  • Fimi
    Fimi mecenáš16.2.2021 22:27Válka říší
    Na tomto je super, že je to jedna velká akce plná zajímavých nápadů, kresba Dautermana je úžasná, je tam plno postav co se neustále rubaj atd. Prostě závěr velkého runu jak má být byť jsem čekal víc, ale jsem spokojený. Bohužel v našich hájích a luzích před tímto vyšel naprosto nepodstatný Thor a vše důležité tu nevyšlo, takže neznalci přijde hromada věcí naprosto nesmyslná a hlavně neznámá, ale to je kámen úrazu už aktuálního zmiňovaného Thora. Za mě velice dobré, ale něco mi tam přeci chybí.
41562
  • Copak(:-chceš
    Copak(:-chceš15.3.2021 19:46Válka říší
    Jop jop
  • 2scha
    2scha mecenáš17.2.2021 08:33Válka říší
    Dlooouho mě žádná obálka neodrazovala od koupě komiksu tak jako tahle.