Ukázka
Ukázka
Ukázka

+ 5 dalších ukázek

Koupit
NADIA, POMOCNÁ ZDRAVOTNICE PRO FIRMU V SOUKROMÉM VLASTNICTVÍ ZNÁMOU JAKO TRAUMA TEAM INTERNATIONAL, jako jediná přežila nezdařenou záchrannou misi, která se proměnila v přestřelku. Když Nadia kývne na to, že bude v práci pokračovat a zúčastní se chystané evakuační mise, netuší ještě, koho bude muset ze stého patra mrakodrapu plného ozbrojenců zachránit!

Obsahuje sešity série Cyberpunk 2077: Trauma Team #1-4 (září 2020 - prosinec 2020)

Scénář
Cullen Bunn
Art
Miguel Valderrama
Ink
Miguel Valderrama
Barvy
Jason Wordie
Obálka
Miguel Valderrama
Lettering
Andrea Nekvapilová
Překlad
Filip Ženíšek
Redakce
Filip Gotfrid, Patrik Linhart, Petr Stejskal
Žánry
adaptace, dystopie, herní, sci-fi, válečný
ISBN/ISSN
978-80-7449-997-5 (CREW)
Vazba
lepená v měkkých deskách
Formát
168 x 258 mm
Tisk
barevný
Váha
270 g
Stran
100
Cena
299 Kč
Originál
Cyberpunk 2077: Trauma Team (Dark Horse Comics, 2021)
  • krvinka56
    krvinka5622.1. 16:38Cyberpunk 2077: Trauma Team
    Tak tohle se povedlo krátká jednohubka z oblíbené hry. Akorát je horší kresba a příběh poněkud narychlo ukončený. Jsem spokojen ale i tak mi přijde že tomu něco chybí. Pro nadšence do hry povinnost .
  • delsemela
    delsemela7.7.2023 21:19Cyberpunk 2077: Trauma Team
    Nebylo to úplně průserové ,ale na mé vlně skvělé herní adaptace jsem očekával větší nálož ,která se mi jaksi nedostala ...
    Příběh považuji za docela průměrný a stejně tak i kresbu,která to určitě nezvedá na nějakou pomyslnou značku směrem nahoru !
    Za mne docela nevyužitý potenciál a já jsem jenom zvědavý zda další příběhy z tohoto multiversa pojedou na stejné nebo snad lepší vlně? Crew mají v tomto roce vydat další příběh, tak snad se to pohne směrem k lepšímu.... Tenhle je prostě těžký průměr ....

    celkové hodnocení: 65%
  • Palebras
    Palebras21.4.2022 18:53Cyberpunk 2077: Trauma Team
    Byl jsem velice zvědav na komiksové zpracování Cyberpunku 2077, protože svět jaký nám autoři této hry naservírovali je opravdu mohutný a to včetně postav, frakcí, města samotného a hlavně perfektního příběhu, který stojí na fantasticky propracovaných charakterech. Příběh tohoto komiksu přináší pohled na jednu z korporací nesoucí název Trauma Team. Samotný příběh je ve své podstatě strašně jednoduchý. Členka Trauma Teamu při jedné zpackané akci přijde o své kolegy, poté je na pozadí odvyprávěna rozborka jejího psychického stavu s několika flashbacky a po zbytek příběhu jsme svědky záchrany klienta ze stopatrové budovy. Tolik v kostce k příběhu, který dle mého minimálně vytěžuje možnosti světa Cyberpunku. Chápu, že na takto skromném počtu stran nejde zcela zachytit ducha samotné hry se všemi možnostmi, které svět nabízí, ale nebýt přítomnosti Trauma Teamu, pár billboardů s názvy korporací jako například Arasaka a několika frajerů s chromem, tak prakticky nevím, že se jedná o komiks ze světa hry s nimž sdílí název. Příběh samotný není totiž vůbec špatný a jednat se o příběh, který by se netýkal Cyberpunku, budu poměrně spokojen. V tomto případě se dle mého jedná o promarněný potenciál, který prakticky ničím nerozšiřuje již tak bohatý svět. Kresba rozhodně nebyla špatná, ale celkově mi ve spojení se scénářem příliš neseděla. Chápu motivaci Crew přinést komiksovou adaptaci hry, která zrovna vycházela a měla dle slov tvůrců přinést revoluci v herním průmyslu, avšak z technického hlediska se jednalo o fiasko, které se pomalu podařilo napravit více než rok po vydání. Prodeje tohoto komiksu toto fiasko zcela jistě nijak nepodpořilo a tak si myslím, že dalšího dílu se již nedočkáme. Z mého pohledu se však nejedná o přílišnou škodu. Člověka hrou nepolíbeného ale komiksová adaptace zaujmout může, jelikož ke čtení prakticky nemusí znát žádné pozadí hry, což může být výhodou. Dle mého však průměr s neužitým potenciálem.
  • Peterka
    Peterka18.6.2021 14:24Cyberpunk 2077: Trauma Team
    Pro mě docela dobré avšak občas chaotické příběh průměrný ovšem kresba nadprůměrná a dobrý a krátký komiks pro doplnění znalostí a loru cyberpunku
  • Daw8ID
    Daw8ID30.5.2021 20:54Cyberpunk 2077: Trauma Team
    Komiks mě zlákal po přečtení Tukanovi recenze ve SCORE a rozhodně jsem koupí chybu neudělal. Příběh je dobře gradovaný a k jeho pochopení nepotřebujete ani velkou znalost příběhu herní předlohy. Grafické zpracování naprosto výborné, skvělá dynamika scén, zachycení pohybů a výrazů postav, líbí se mi i použití barev k zachycení neonového osvětlení města, vážně krása.
    Připravte se na hodně střelby a krve, ale i hodně melancholie, která prostupuje celým příběhem. Komiks jednoznačně vtáhne do děje, zhltnete ho na jedno posezení, proto mě těší, že na zadním přebalu se píše o "prvním komiksovém příběhu ze světa slavné počítačové hry", takže se na další příběh ze světa Cyberpunk 2077 hodně těším.
  • Darth Raelchi
    Darth Raelchi mecenáš28.5.2021 18:39Cyberpunk 2077: Trauma Team
    Hru znám, ale nehrál jsem ji. Mám velmi hrubou představu, oč jde, ale ani za boha by mě nenapadlo se tímto komiksem zabývat. Prostě je to žánrovka a pasuje do rukou těm, kteří jedou na vlně videohry. Jsem rád, že jsem se zde mýlil a komiks jsem si nakonec přečetl. Líbí se mi, že to po mně nechce znalost reálií Cyberpunku a chytal jsem se. Dredd 2012 na druhou a proč ne. Bavilo mě to, odsýpalo to a celkově se to opravdu dobře četlo. Prostě paráda. Kresba taky paráda. Proč ne, velmi zdařilá žánrovka.
  • Hanussen
    Hanussen mecenáš8.4.2021 22:38Cyberpunk 2077: Trauma Team
    Nejedná se o nikterak rozsáhlý příběh, spíš takovou povídku, ale autorům se do ní podařilo vměstnat ten správný poměr akce a filozofování, že to funguje úplně parádně. Vzhledem k tématu hry bylo docela osvěžující, že hlavní hrdinkou je právě členka trauma teamu, tedy lékařské jednotky. Neustálé úvahy o záchraně či nezáchraně života byly taky tak akorát. Herní komiksy moc nevyhledávám, ale u Cyberpunku jsem se nakonec rozhodl udělat výjimku a bylo to dobré rozhodnutí.
  • Good Games
    Good Games mecenáš23.3.2021 21:55Cyberpunk 2077: Trauma Team
    Cyberpunk 2077: Trauma Team je vydarenou akčnou jednohubkou. U mňa sa zatiaľ jedná o najvydarenejší komiks s hernou tematikou, ktorý u nás vyšiel. Pre hráčov príjemný bonus k hre, ale komiks určite poteší aj fanúšikov akčných sci-fi komiksov, ktorých na našom trhu veľa nie je. Je síce jednoduchý, ale tá akčná priamočiarosť je sexi a potešil aj vydarený záver. Príjemné prekvapenie. =►Celá recenzia◄=
  • Mamut12
    Mamut12 mecenáš5.3.2021 13:19Cyberpunk 2077: Trauma Team
    Velice pěkně zpracovaný akční komiks. Zajímavé pojetí záchranářského týmu. Při čtení mě několikrát napadlo, jak by to asi vypadalo v dnešní době, kdyby přijela sanitka a z ní by vyskákali místo klasických záchranářů obrnění maníci se samopaly.
  • trudoš
    trudoš editor3.3.2021 10:17Cyberpunk 2077: Trauma Team
    „J-jakej je to pocit?“
    „Takovej… platinovej.“
    Atmosférická jednohubka, která si nehraje na hlubokomyslný přesah, třebaže v sobě ukrývá mnoho pravdy o lidských hodnotách. Od začátku jsem se toho bál, protože komiksy na podporu prodeje videoher u mne prakticky vždy skončily neúspěchem. Tady se sice také nikdo neobtěžuje s tím, že by vás byť třeba jen větičkou zasvětil do historie kulis, ovšem ono to vůbec není třeba, jelikož souvislosti vám dojdou samy. Zároveň se přiznám, že mi naprosto učaroval motiv těžce ozbrojeného zdravotnického týmu, který je pro své klienty schopný podstoupit jakoukoliv oběť. Stačí nabité konto a pak už jde jen o to, jak moc „platinovej“ jste. Zápletka má jinak hodně blízko k filmu Zátah (nebo pro ty mainstreamovější Dredd) a ta dějová nekomplikovanost zaručuje, že čtenáře ani jedna stránka nenudí. Cullen Bunn se vážně vyznamenal.
    Takže ano, v hodnocení mírně nadsazuji, ale Trauma Team mi udělal takovou radost, že k němu prostě nedokážu přistoupit výrazně kriticky.
5196