Ukázka
Ukázka
Ukázka

+ 5 dalších ukázek

Koupit
Bitva s homunkuly se rozhořela na dvou frontách. Zatímco Ed a Al bojují s Gluttonym, plukovník Mustang spolu se svými věrnými vojáky vyráží do útoku proti vrchnímu veliteli Bradleymu. Co bude nakonec nebezpečnější? Gluttonyho nenasytný žaludek, nebo úskalí vysoké politiky? To se naši hrdinové už brzy dozvědí...

Série je známá především pod názvem Fullmetal Alchemist (anglický název), než pod originálním názvem Hagane no Renkinjutsushi.

Scénář
Hiromu Arakawa
Art
Hiromu Arakawa
Obálka
Hiromu Arakawa
Lettering
Jiří Hrbek (Daren)
Překlad
Anna Křivánková (hotate)
Redakce
Filip Gotfrid, Andrea Nekvapilová
Žánry
akční, fantasy
ISBN/ISSN
978-80-7449-971-5 (CREW)
Vazba
lepená v měkkých deskách
Formát
130 x 180 x 12 mm
Tisk
černobílý
Váha
230 g
Stran
192
Cena
199 Kč
Originál
Hagane no Renkinjutsushi #13 (Square Enix, 2006)
  • VanTom
    Akční konfrontace Edwarda a Lina s Envy v nekonečném Gluttonyho "žaludku" a skličující pohovor Mustanga s Kingem Bradleyem, který nečekaně odhaluje karty, už opravdu přerůstají původní oddychové, dětské dobrodružství (přestože infantilní črty ani grimasy nechybí). Tady už manga naplno vytěžuje netriviální válečnou historii světa a až transcendentní pravidla alchymie (lidské transmutace), které si autorka tak pečlivě připravila.
  • Fort
    Už názvy kapitol dopředu prozrazují o čem to tentokrát bude. První dvě super. Třetí vystihuje citace jedné z postav, taková otrava... Poslední posune děj vpřed.