Koupit
Zářící hvězda z nekplodněiší éry X-Menů, to je Gambit! Upovídaný Remy LeBeau, který se nezastaví před žádnou vylomeninou a bojuie pomocí krátké hole, umí obrátit karty ve svůj prospěch. Tenhle sympatický chlapík se stal největším zlodějem na světě.

Gambit je zpátky! Skočí rovnou do kineticky nabitého příběhu v marvelovském vesmíru, aby se na příkaz neznámé bytosti zapojil do honby za transcendentálním pokladem. Kdo je ona záhadná bytost a kdo vězí hluboko v srdci cajunského nezbedy? V této knize s hvězdným obsazením těch nejoblíbenějších hrdinů z řad X-Menů se dozvíte, jak mistr zlodějů začínal. A zároveň s ním můžete prožít i jeho zatím poslední dobrodružství. Je čas vsadit na červenou... přichází Gambit!

Obsahuje příběhy:
Gambit od Chrise Claremonta a Mika Collinse
Zloděj a prase od Fabian Niciezy a Steva Skroceho

Každá kniha obsahuje bonusové materiály, jako jsou soupisky týmů, první výskyty a historii postav, profily tvůrců, shrnutí minulých událostí, náčrtky, seznam zásadních knih a jiné zajímavé informace. Hřbety jednotlivých knih tvoří marvelovskou krajinu, jejímž autorem je výtvarník Adi Granov. Vychází každý druhý týden.

Obsahuje sešity sérií Uncanny X-Men (Vol. 1) #266 a Gambit (Vol. 3) #1-7


Scénář
Chris Claremont, Fabian Nicieza
Art
Mike Collins, Steve Skroce
Ink
Rob Hunter, Josef Rubinstein (Joe)
Barvy
Shannon Blanchard, Brad Vancata, Keri Wilson
Lettering
Rui Alves, Petr Schwarz
Překlad
Mojmír Mykiska, Pavla Silná, Jáchym Vyčítal
Redakce
Alena Mikulíková, Petr Novotný, Martina Zvolská
Žánry
akční, superhrdinský
ISBN/ISSN
ISSN 2421-6399 (Hachette Fascicoli)
Vazba
šitá v tvrdých deskách
Formát
175 x 266 mm
Tisk
barevný
Váha
740 g
Stran
216
Cena
249 Kč
Originál
Gambit (Marvel Comics, 1990, 1999)
  • hroubek
    Už hodně dlouho se mi nestalo, abych nějaký komiks četl tááák moc dlouho (přes dva týdny). Vůbec mně to nesedlo a nebavilo mě to. Je to hodně špatné. Dialogy a rozložení panelů občas nedávají smysl a ztrácel jsem se v nich. Objevují se stále nové postavy, které mají složitou historii s hlavním hrdinou a k tomu jsou tam nějaké příběhové mezi hry, které v tom dělají ještě větší bordel. Po příběhové stránce to žádný zázrak není a fakt jsem si přál, abych to dočetl mohl se jít věnovat jiný komiksům. Velké zklamání a jestli je to poslední díl, tak je to smutné zakončení.
  • Tyfus
    Bohužel, opět příběh vytržený z kontextu, takže vůbec nevím o čem to bylo. 80s a 90s X-meni jsou určitě zajímaví, ale takhle si to nejde užít. Vzhledem k tomu, že jde o první čísla série, tak jsem čekal, že to bude čitelné i samostatně. Škoda. Jde o poslední díl NHM a upřímně jsem rád, že to mám za sebou. Kdyby radši vydali např. Dny budoucí minulosti, nebo jiné příběhy, které v NHM byly v zahraničí, ale tady byly vynechány, protože si nějaká chytrá hlava myslela, že příběhy typu Gambit, jsou zajímavější.