Ukázka
Ukázka
Ukázka

+ 5 dalších ukázek

Koupit
Dobrák Luke se vydává na cestu za pomstou.
Vražda Anne, kterou bral jako svou druhou matku, mění Luka v démona pomsty a ten vyzývá věhlasného pistolníka Hawka na souboj muže proti muži. Jak dopadne tento souboj bez vyhlídek na vítězství...? Zároveň se schyluje k setkání s Kingovým gangem Crimson.

Scénář
Masasumi Kakizaki
Art
Masasumi Kakizaki
Obálka
Masasumi Kakizaki
Lettering
Michal Štípa
Překlad
Marek Mikeš
Redakce
Filip Gotfrid, Andrea Nekvapilová
Žánry
historický, western
ISBN/ISSN
978-80-7449-972-2 (CREW)
Vazba
lepená v měkkých deskách
Formát
145 x 215 mm
Tisk
černobílý
Váha
350 g
Stran
208
Cena
249 Kč
Originál
Green Blood #04 (Kodansha Ltd., 2013)
  • Darth Raelchi
    Darth Raelchi mecenáš5.9.2021 08:33Green Blood - Zelená krev #04
    Dost tezke navazat na ukonceni jedne dejove linky, ale teto serii se to pomerne dari a nic tak neztraci dech a spis naopak to ctenare drzi. Snad jedinou nevyhodou je, ze se novým postavam nedostava tolik prostoru, ale nastesti to nebyla az tak moc potreba.
  • Fort
    Autor se moc díval na westerny a dochází mu vlastní nápady, tak si střihne jednu dvě kapitoly inspirované skutečností. Nemít to tak kvalitní kresbu, neštěkne po tom ani pes. Ty dva bratři taky dovedou všechno, kde se na ně hrabe zbytek lidstva. Už schází jen zjištění, že vynalezli dynamit.
    Ovšem i přes mou kritiku, mě konec šokoval a autorův doslov dal za pravdu.
  • George Walker Bush
    George Walker Bush admin5.5.2021 11:15Green Blood - Zelená krev #04
    Jako pocta spaghetti westernům, proč ne, příběh je napínavý a rychle se čte... jen je to tak strašlivě a děsně patetické, že se to dostává za hranu trapnosti.

    Celkový dojem: 40%
  • Good Games
    Good Games mecenáš13.4.2021 22:32Green Blood - Zelená krev #04
    Green Blood sa pomaly ale isto blíži do finále. Stret dvoch bratov s nebezpečným Edwardom Kingom je už za dverami a isté je, že to bude bratov bažiacich po pomste poriadne bolieť, ak z toho vôbec vyviaznu živí. Aj napriek jednoduchosti scenára a čiernobielym charakterom je to pútavá westernová séria, ktorú odporúčam aj čitateľom, ktorí majú s mangou problém, Kakizakiho kresba je totiž luxusná. =►Celá recenzia◄=
  • Sawyer
    Sawyer8.4.2021 09:15Green Blood - Zelená krev #04
    Trochu slabší díl, ale pořád mě ten krvavý a drsný western baví. Objevuje se nám zde hodně postav, které jsou tady jenom proto, aby je naši hlavní hrdinové zabili. Moc jsem nechápal začátek, kdy Brad nechá bojovat mladšího bratra Luka s nejrychlejším pistolníkem Hawkem, když to není tak dlouho, co se učil střílet. Ale očividně je Luke na střílení talent. Abych jen nekritizoval, kresba je pořád nádherná, cesta za pomstou je vždycky fajn a konečně se tady objevili indiáni. Hodně se tady řeší nadřazenost bělochů nad černochy. Něco vám řeknu: Kdokoliv v této knize řekne to slovo na N, tak zemře.

    Celkem-80%
71961
  • Sawyer
    Sawyer5.5.2021 13:28Green Blood - Zelená krev #04
    George Walker Bush: Je to patetické, ale myslím si, že podprůměrné hodnocení si to nezaslouží.