Dynamický nástup, část 2.
Ocitáme se na policejní stanici, kde detektiv pražské policie dorazí k výslechu oběti incidentu s maskovaným mužem známým jako Smrtihlav. Postupně se dozvídáme, kdo je náš hlavní hrdina a také jeho další záměry.

K přečtení i na linku: https://tapas.io/episode/2058978

Scénář
Tomáš Zelenka
Art
Tomáš Zelenka
Obálka
Tomáš Zelenka
Lettering
Tomáš Zelenka
Žánry
detektivka, drama, noir, superhrdinský
ISBN/ISSN
Kreveta
Vazba
sešit v měkkých deskách
Formát
176 x 250 mm
Tisk
černobílý
Váha
85 g
Stran
28
Náklad
50ks
Cena
50 Kč
  • choze
    choze11.10.2021 16:29Smrtihlav #02
    Druhý sešit už je dějovější a víc nám představuje hrdinu a přivádí na scénu vedlejší postavy - policajta, kterého bude mít hrdina v patách, a kámoše-tech guye, který hrdinovi pomáhá. A nějaké ty další gaunery na rychlé ztlučení. Hrdina vytrvale vnitřně monologuje, monology jsou ale v lepším případě nic moc, v horším silně patetické (hlavně ty batmanovsky zdůrazňující jeho vztah k městu) a stále chybí nějaké šťavnatější hlášky. A nějaké nápady. Taky nějaká ženská postava by byla fajn. A pořádný záporák. Kresba kolísává, má svoje momenty. Celkově o fous lepší než minule.
  • Sagikkun
    Sagikkun15.6.2021 23:27Smrtihlav #02
    Je představena základní premisa fiktivního mini-universa a jak jsem psal u první části, tak leč se nejedná o nic převratného, tak je to fajn počtení a rád budu vyhlížet další díly, baví mě to. Dokázal bych si i představit crossover se Zázrakem.
443