Ukázka
Ukázka
Ukázka

+ 5 dalších ukázek

Koupit
LOKI JE... NEJMOCNĚJŠÍ HRDINA SVĚTA?!

Poté, co pomohl pozemským hrdinům vyhrát Válku říší, Loki zjistil, že mu vznikla úplně nová řada povinností – a jeho bratr Thor mu nehodlá dovolit je opustit. Loki, nesoustředěný na své nové povinnosti krále ledových obrů, vyhledá radu nejbližší midgardské obdoby krále: Tonyho Starka, nezničitelného Iron Mana! To je skoro totéž, ne? Ale ukáže se, že Plecháč není ze setkání s Lokim příliš nadšen díky všem těm zlým skutkům, které v minulosti napáchal. Nyní musí bůh neplechy/příběhů/zla/chaosu přechytračit nejchytřejšího muže na Zemi... nebo při pokusu o to zemřít (opět). A mohl by mezitím Thor spřádat své vlastní darebácké plány?

Obsahuje sešity série Loki: The God Who Fell To Earth #1-5 (červenec 2019 - listopad 2019) a materiál z War of the Realms: Omega (červenec 2019)

Scénář
Daniel Kibblesmith
Art
Oscar Bazaldúa Nava (Oscar Bazaldúa), Andy MacDonald
Ink
Oscar Bazaldúa Nava (Oscar Bazaldúa), Andy MacDonald, Victor Olazaba
Barvy
David Curiel, Carlos Lopez
Obálka
Ozgur Yildirim
Lettering
Josef Ládek
Překlad
Kateřina Tichá
Redakce
Filip Gotfrid, Andrea Nekvapilová
Žánry
akční, superhrdinský
ISBN/ISSN
978-80-7449-898-5 (CREW)
Vazba
lepená v měkkých deskách
Formát
168 x 258 mm
Tisk
barevný
Váha
365 g
Stran
132
Cena
369 Kč
Originál
Loki: The God Who Fell To Earth (Marvel Comics, 2020)
  • Gaming Professors
    Gaming Professors14.8.2022 13:44Loki: Bůh, který spadl na Zemi
    Loki: Bůh, který spadl na Zemi nahlíží na nepochopeného reformovaného boha lží, který se utápí ve vlastních psychologických stavech a hledá sám sebe. Nekonzistentnost vyprávění, nahodile začaté a nedokončené zápletky bez jakéhokoliv vysvětlení a pochmurná nálada hlavního hrdiny mi nepřijdou jako správný styl právě pro Lokiho. Komiksu chybí větší jiskra a humor ve velkolepém Lokiho stylu.

    Celá recenze: Loki: Bůh, který spadl na Zemi – recenze

  • karl173
    karl173 mecenáš15.11.2021 18:59Loki: Bůh, který spadl na Zemi
    Taková zvláštní jednohubka. Snaha o humor a bourání čtvrté stěny ala Deadpool k Lokimu sice sedí, ale nic moc jiného autor nepřináší. Zápletka a děj je velmi průměrné a moc mě to nezaujalo. Tady tedy jasně vyhrává provedení nad obsahem.
    Kresba slušná, ale také žádná hitparáda.
    Zkrátka tento komiks si možná užijete, možná ne, ale jedno vím jistě. Druhý den nebudete vědět o čem to bylo.
  • Good Games
    Good Games mecenáš3.5.2021 21:51Loki: Bůh, který spadl na Zemi
    Loki: Bůh, který spadl na Zemi má v hlavnej úlohe jednu z najobľúbenejších komiksových postáv z marveláckeho univerza. Komiks je však podobne rozporuplný ako postava Lokiho a rozhodne tu bol väčší potenciál. Kameňom úrazu je scenár, ktorý sa aj napriek pútavému začiatku až tak nevydaril a pôsobí chaotickým dojmom. Aj napriek tomu je to však vhodný komiks pre fanúšikov tohto (anti)hrdinu a pri správnom naladení to môže byť fajn nenáročná zábava. =►Celá recenzia◄=
  • Liborius
    Liborius22.4.2021 21:44Loki: Bůh, který spadl na Zemi
    Tohle prostě mohlo být lepší. Loki je zajímavá postava, která může nabídnout mnohem víc než jen epizodickou oddechovku na zabití času. 6/10 - Více na Multiverzum.sk - https://multiverzum.sk/loki-buh-ktery-spadl-na-zemi/
13142