Ukázka
Ukázka
Ukázka

+ 5 dalších ukázek

Koupit
Na ostrově Rušima zuří lítá bitva, ale stejně hrozivý boj svádí na pevnině Haise Sasaki s Kišóem Arimou – dosud neporaženým inspektorem ÚPG, který mu byl v uplynulých letech učitelem a bezmála i otcem. Podaří se Sasakimu vyváznout, aniž by ztratil vše, co doposud získal?

Scénář
Sui Ishida
Art
Sui Ishida
Obálka
Sui Ishida
Lettering
Jiří Hrbek (Daren)
Překlad
Anna Křivánková (hotate)
Redakce
Filip Gotfrid, Jiří Pavlovský
Žánry
akční, horor
ISBN/ISSN
978-80-7449-900-5 (CREW)
Vazba
lepená v měkkých deskách
Formát
128 x 182 mm
Tisk
černobílý
Váha
290 g
Stran
232
Cena
199 Kč
Originál
Tōkyō Ghoul:re #08 (Shueisha Inc., 2016)
  • Sagikkun
    Sagikkun22.5.2021 18:11Tokijský ghúl:re #08
    Děj pokračuje v rozkouskovaných soubojích z předchozí knihy, které jsem vyčítal často zmatkovitý střih. Zde se se střihem pracuje mnohem lépe. Nepřeskakuje se po pár stranách, obvykle se snaží uzavřít jedna část nějakého souboje, nepočítám-li ten hlavní, Kanekiho s Arimou, rozprostřený napříč celou knihou - avšak i zde konečně funguje nějaká struktura. Střihy jsou z převážné většiny umístěny tak, že na sebe dvě linie z odlišných míst navazují. Navíc je kniha rozdělená víceméně na první polovinu sledující souboje z ostrova ghúlů, a druhou polovinu z Tokia.
    Zkrátka a dobře, čas a prostor je zde uchopen již mnohem lépe a čte se to parádně.
    Samotné dějové linky jsou strhující a často překvapivé - zvláště příběhy Torza a Mucuki jsou docela silné a zvrácené, Sui Išida dokáže vykreslit skutečně mrazivé a hororové scény. A když je řeč o kresbě, ta je prostě úchvatná. Nad kresbou se takto dokážu rozplývat pouze u Ghúla a Berserka... jen škoda, že je v soubojích často klasicky nepřehledná, ale to bych se opakoval u každého dílu. Do toho všeho se dozvídáme spoustu zajímavých informací.
    Tenhle díl mi skutečně sedl, jsou to lepší 4*!
  • p3tris
    p3tris18.4.2021 12:25Tokijský ghúl:re #08
    Celý děj se rozpadl na několik zásadních duelů a tak si můžeme být jistí, že se z některými z hrdinů už nepotkáme. Samozřejmě ale nechybí i retrospektivní vložky, které vyjasňují některé otázky. Třeba proč Torzo uřezává obětem údy a hlavy, čím jsou zvláštní děti ze Slunečné zahrady nebo tajemství rodiny Wašú, A nakonec se dočkáme i jednoho velkého (i když trochu očekávaného) odhalení.
24