Ukázka
Ukázka
Ukázka

+ 5 dalších ukázek

Koupit
Gerda, která se nenechala poučit od svého válečnického já z budoucnosti, se rozvášňuje, stává se objektem těchto vášní, nechává se nachytat a páchá dobro, přičemž objevuje svět fanouškovských conů, zbrkle generalizuje jiné kultury a obratně proplouvá následky svých činů. Její věrný, byť poněkud hubatý průvodce Láďa si ve snu prožije děj filmu Život je krásný, a když Gerdin finální pokus opustit navždy Pohádkov nevyjde přesně podle plánu, uvědomí si, že ji má ve skutečnosti rád a chyběla by mu.

Obsahuje sešity série I Hate Fairyland #11-15 (březen 2017 - srpen 2017)

Scénář
Skottie Young
Art
Dean Rankine, Skottie Young
Ink
Dean Rankine, Skottie Young
Barvy
Jean-Francois Beaulieu
Obálka
Jean-Francois Beaulieu, Skottie Young
Lettering
Jiří Hrbek (Daren)
Překlad
Michael Talián
Redakce
Filip Gotfrid, Andrea Nekvapilová
Žánry
akční, dobrodružný, fantasy, sci-fi
ISBN/ISSN
978-80-7449-935-7 (CREW)
Vazba
lepená v měkkých deskách
Formát
168 x 258 mm
Tisk
barevný
Váha
360 g
Stran
136
Cena
369 Kč
Originál
I Hate Fairyland #03: Good Girl (Image Comics, 2017)
  • Sagikkun
    Posun v příběhu i v kvalitě (ve srovnání s dvojkou). Situace jsou nápaditější a zábavnější, kresba a barvy stále pecka (na některé stránky je obzvlášť radost pohledět), postava Gerdy má zajímavou změnu a Láďa vlastní příběh. K tomu je zde má oblíbená samurajská tematika. Zabavilo, pobavilo, hurá na finále.
  • Covenant
    Doteď jsem s Gertrudou, jen tak proplouval Pohádkovem a přišlo mi to, jako (fanoušci prominou) Lobo ve světě pohádek. Bezduché vraždění nevinných, kde i když vím, že jde o nadsázku, nemůžu se nějak přes to přenést a s plna hrdla se smát, vyhřeznutým vnitřnostem a hektolitrům krve. Ještě víc (hlavně cartoon kresbou), mi to připomnělo Happy Tree Friends, kde jsem viděl tenkrát, jen pár dílů a stačilo mi to. Nedokážu prostě pochopit, proč by to mělo být vtipné. Nicméně s Gerdou byl naštěstí humor i jinde, než v tomhle. Především dialogy s Láďou mě z toho všeho, baví asi nejvíc. Takže tento třetí díl, ve kterém se snažila Gerda, páchat dobro, mě konečně začal bavit i jinde, než předtím. Takový labyrint s dvojsmysly a vdavek...eee..ženitchtivými...no nic. Atmosféra byla taky skvělá. Kresba a barvy v samurajské misi, neměli chybu. Navíc k tomu všemu, dostal víc prostoru i Láďa a to bylo velké plus. A nakonec příběh, byl natolik zajímavý, že už chci kulma další díl, abych věděl, jak to s tou holkou (a teď bych se ani nedivil, kdyby z ní byla nejzlejší bytost vůbec) dopadne. Sadly never after..
  • faster86
    oproti dvojce mě to bavilo lehce víc, ale hold ta jinakost a odlišnost z prvního dílu se strašně rychle vytratí
  • Fort
    Do třetice všeho zlého.
    Dávám o jednu hvězdičku více, jen za to, že už nemám po ruce další díl a táto série pro mě skončila.
  • Gmork
    Je příjemné vidět, že si ještě dnes někdo vzpomene na první desku Zjevení od Root, konkrétně na baladu Píseň pro Satana a prdne ji do Pohádkova.:) Jinak se mi třetí book líbil o trošku víc než ten předešlý, pořád je to jízda, čte se to samo. Také díky výtečnému překladu.
  • Good Games
    Good Games mecenáš25.4.2021 22:00Nesnáším Pohádkov #03: Hodná holčička
    Tentokrát bude Gertrúda páchať dobro a teda žiadne nadávky, žiadne zabíjanie a bude sa snažiť správať ku všetkým čo najmilšie. To však nebude také jednoduché a aj tretí diel je stále tou overenou brutálnou zábavou plnou čierneho humoru. Nabudúce nás čaká posledný diel a ja si uvedomujem, že mi bude táto bláznivá séria tak trochu chýbať. =►Celá recenzia◄=
  • honza2457
    Tahle série mě baví a i 3 díl je zábavný a skvěle kreslený. Nemůžu se dočkat jak to celé skončí.
  • adevr
    Návrat k peckovosti prvního dílu...
  • Hanussen
    Hanussen mecenáš8.4.2021 22:27Nesnáším Pohádkov #03: Hodná holčička
    Na rozdíl od minulého dílu se příběh zase někam posunul a pomalu se tak přiblížil k vyvrcholení v následující knize. Stylem se to zase trochu přiklonilo k prvnímu, velmi povedenému dílu. Příběh je rozdělený na několik kratších minipříběhů, které ale tvoří jeden celek. Za mě nejlepší byl asi japonský příběh a origin Ládi. Jsem zvědavý, jak to s Gerdou nakonec dopadne - dostane se konečně domů? A kolik nevinných duší při tom rozseká na kusy nějakým absurdní způsobem?
91541