Ukázka
Ukázka
Ukázka

+ 5 dalších ukázek

Koupit
ZATRACENÍ DOCTORA STRANGE!

ABY NAVRÁTIL MĚSTU LAS VEGAS jeho ztracenou slávu, sází náš Mistr okultních umění na své schopnosti… jeho výhra však dorazí s jistým pekelným bonusem! Ve snaze uvést věci na pravou míru dává Strange všanc doslova vše. Jak je však možné, že se mu vrátila jeho plná síla? A bude to ve hře o holý život stačit? V době, kdy je Strange uvězněn v Mefistově Hotelu Inferno, nejsou jeho vyhlídky zrovna dobré… protože kasino vždycky vyhrává. Dokáží mu Wong a Synové půlnoci pomoci najít způsob, jak triumfovat? Jsou v sázce duše živých i mrtvých! Bude Nejvyšší čaroděj skutečně ochoten následovat vedení svého někdejšího pomocníka? „Zatracení“ mění magickou krajinu Strangeovi a celému marvelovskému vesmíru přímo pod nohama.

Obsahuje sešity série Doctor Strange (Marvel Legacy) #386-390 (únor 2018 - květen 2018)

Scénář
Donny Cates
Art
Niko Henrichon, Frazer Irving
Ink
Niko Henrichon, Frazer Irving
Barvy
Laurent Grossat, Niko Henrichon, Frazer Irving
Obálka
Michael Del Mundo (Mike)
Lettering
Jakub D. Kočí, David Kočí
Překlad
Kateřina Tichá
Redakce
Filip Gotfrid, Andrea Nekvapilová
Žánry
akční, městská fantasy, mytologický, superhrdinský
ISBN/ISSN
978-80-7449-912-8 (CREW)
Vazba
lepená v měkkých deskách
Formát
170 x 260 mm
Tisk
barevný
Váha
330 g
Stran
112
Cena
349 Kč
Originál
Doctor Strange by Donny Cates #02: City of Sin (Marvel Comics, 2018)
  • Alfi
    Update: Druhá polovica príbehu vyšla samostatne ako Doctor Strange 8. V tom prípade ale si nečítajte v knihe 7 predposledný zošit s rozhovorom v kaviarni, lebo obsahuje zhrnutie knihy 8.
    Takže korektný reading order je obe knihy na preskačku:
    Doc Strange 8 - Zatracení zošit #1
    Doc Strange 7 - Zošit #386
    Doc Strange 8 - Zatracení zošit #2
    Doc Strange 7 - Zošit #387
    Doc Strange 8 - Zatracení zošit #3
    Doc Strange 7 - Zošit #388
    Doc Strange 8 - Zatracení zošit #4
    Doc Strange 7 - Zošit #389

    Pri opakovanom čítaní musím oceniť humor s Batsom a Spidermanom.
  • karl173
    karl173 mecenáš1.5.2022 13:05Doctor Strange #07: Město hříchu
    Jak již bylo napsáno pode mnou, aby byl příběh kompletní, je třeba přečíst ještě Doctor Strange: Zatracení.
    Přesto to však na kvalitě tohoto dílu neubírá. Naopak střídání velkolepé epické akce s komorním vztahovým dramatem mi sedlo.
    Stejně jako kresba Niko Henrichona. Naopak poslední díl mě kresbou moc nezaujal a byl to na mě až moc velký skok na jiný styl kresby.
    Celkově jsem se však bavil.
  • Scarface
    Alfi: Nechybí. Vyjde samostatně v druhé polovině roku.
  • Alfi
    Komiks je fajn, ale dostal ma koniec, kde Cates 5 zošitov buduje zápletku megabitky aby z nej vyskočil a vyriešil ju v inej sérii (a vysvetlil to len v jednom dialógu). T.j. chýba z komiksu podstatný kus.
  • Ivan Kucera
    Ivan Kucera mecenáš29.4.2021 05:42Doctor Strange #07: Město hříchu
    Ak nepočítame špeciál Zatracení (ktorý by mal vyjsť pár mesiacov po dnešnom Měste hříchu), tak Město hříchu je koniec strangeovskej série, ktorú CREW začala vydávať v roku 2018. Bola to séria, ktorá vo mne hravým spôsobom prebudila dieťa, o ktorom som možno už aj zabudol, že tam stále niekde je. V spoločnosti milovaného magiča (ako by povedal starý dobrý Bats) som strávil niekoľko rokov. Nevynechal som ani jeden diel. Nie vždy to bolo dokonalé, ale Jason Aaron a následne štafetu preberajúci Danny Cates výborne zhmotnili Strangeov šialený svet, kde sa za používanie čarov kruto platí, kde vám hrozí nebezpečenstvo aj keď ste mŕtvi a kde ak bojujete so Satanom, dá sa povedať, že máte vcelku bežný, ničím výnimočný deň. Finále série nerobí svojim predchodcom hanbu. Príbeh z Las Vegas má niečo do seba, ale mňa aj tak viac bavil spomínaný Bats (prepáčte, som infantilný) a nečakaná (ale o to lepšia, vtipnejšia prekvapivo dokonca aj dojemnejšia) koncovka s.... no, nebudem spoilerovať. A samozrejme sympatický hlavný hrdina, ktorý nie je dokonalý, ale pre ľudstvo by urobil prvé posledné. Aj keď si to nezaslúži.
  • MEGA
    Donny Cates je záruka kvality. Jeho práce možná není nijak hluboká, nebo originální, ale vždy zabaví a čtení uteče jak voda. Většina knihy souvisí s eventem, který u nás nevyšel (a nejspíš nikdy nevýjde), ale příběh měl pořád hlavu a patu. Nejlepší část je ale poslední sešit, který jsem si opravdu užil a jsem rád, že tato série skončila s tak povedenou tečkou nakonec. Úchvatná kresba tuto knihu obzvláštňuje. Oba styly se k Doctoru Strangeovi hodí a všechny magické potvory vypadají úžasně. Celkově spokojenost!
31361