Ukázka
Ukázka
Ukázka

+ 5 dalších ukázek

Koupit
Hodíme naše staré kamarády do smetí?
Daredevil, Power Man a Iron Fist skončí na skládce!

Wade Wilson má nový kšeft. Musí ochránit život bankéře, který podrazil všechny zločinecké kartely v okolí. A pomoct mu s tím může jen zástupce státního návladního Matt Murdock. Ruce k dílu ale přiloží i Luke Cage a Danny Rand. A to už je solidní recept na meganásilnou, podvratně bitkózní ninja kung-fu melu gargantuovských rozměrů! A aby toho nebylo málo, pokusí se užvaněný žoldák pořešit jednu nemilou patálii Doctora Strange. Nejde přitom o nic malého – Empirikul vyhlásili válku samotné magii a chtějí smést z existence všechno nadpřirozené. Což zahrnuje i paní Deadpoolovou, čili Shiklah! Síly Empirikulu dosáhnou opevnění Metropole monster a Deadpool se musí pustit do boje právě tam, po boku svých nejkouzelnějších přátel!

Obsahuje sešity série Deadpool (Vol. 6) - World's Greatest #13 (červen 2016) a Deadpool: Last Days of Magic #1 (květen 2016) [All-New, All-Different Marvel]

Scénář
Gerry Duggan, Charles Soule, David Walker
Art
Elmo Bondoc, Jacopo Camagni, Paco Diaz Luque, Scott Koblish, Guillermo Sanna
Ink
Elmo Bondoc, Jacopo Camagni, Paco Diaz Luque, Scott Koblish, Guillermo Sanna
Barvy
Veronica Gandini, Mat Lopes, Israel Silva, Jochen (Joe) Weltjens (Guru-eFX), Nolan Woodard
Obálka
Francisco Herrera, Francesca Rizo
Lettering
Josef Ládek
Překlad
Darek Šmíd
Redakce
Filip Gotfrid, Andrea Nekvapilová
Žánry
akční, superhrdinský
ISBN/ISSN
978-80-7449-916-6 (CREW)
Vazba
lepená v měkkých deskách
Formát
168 x 258 x 7 mm
Tisk
barevný
Váha
330 g
Stran
120
Cena
349 Kč
Originál
Deadpool - World's Greatest #04: Temporary Insanitation (Marvel Comics, 2016)
  • Jonathan Arbuckle
    Zatím nejpovedenější Deadpool, z této nové řady. Příběh má rychlý spád a neobsahuje žádné zbytečné odbočky, či by se nějak odkazoval na jiné příběhy. Vlastně příběh je uzavřený a dal by se číst samostatně i bez znalosti předchozích 2 knih. Kromě tedy posledního sešitu: Poslední dny magie. Kresba je v klasický Marvel, odlišuje se pouze, barevně jeden sešit. Prostě fajn oddechová četba, u které se i párkrát pousmějete 4,5*.