Ukázka
Ukázka
Ukázka

+ 5 dalších ukázek

Koupit
JAK MŮŽETE ZABÍT UPÍRA... KDYŽ JE TO VÁŠ NEJLEPŠÍ PŘÍTEL?

Když Alexe pokouše upírka, Buffy a její partu čeká závod s časem ve snaze objevit lék, jenž by zabránil jeho přeměně v upíra. Jenže záludná Drusilla a její poskok Spike jsou jen krůček od otevření Pekelné brány, a tak se Buffy bude muset rozhodnout: buď zachrání kamaráda, anebo celý svět.

A jak do toho všeho zapadá vysoký, zachmuřený a tajuplný Angel? Už brzy se má ukázat, že tajemství, které skrývá, jednou provždy změní válku mezi přemožitelkou a upíry.

Obsahuje sešity série Buffy the Vampire Slayer #5-8 (červen 2019 - září 2019)
Desky totožné jako přebal.


Scénář
Jordie Bellaire, Joss Whedon
Art
David López, Sas Milledge
Barvy
Raúl Angulo, Sas Milledge
Obálka
Marc Aspinall
Lettering
Tomáš Náprstek, Martin Trojan
Překlad
Alexandra Niklíčková
Redakce
Ondřej Černý, Radek Chaloupka, Barbara Doe (Warneke), Václav Dort, Ladislav Niklíček, Martin Trojan, Milena Vojtková
Žánry
drama, fantasy, horor, young adult
ISBN/ISSN
978-80-7652-047-9 (Comics Centrum)
Vazba
šitá v tvrdých deskách s přebalem
Formát
158 x 239 x 17 mm
Tisk
barevný
Váha
470 g
Stran
128
Cena
599 Kč
Originál
Buffy the Vampire Slayer #02: Once Bitten (Boom! Studios, 2020)
  • Palebras
    Co se týče nové Buffy tak musím říct, že předchozí díl mě bavil o něco víc. Rozhodně za to může kresba, na kterou jsem se absolutně nemohl naladit a některé výrazy vykulených očí byly opravdu hrůzostrašné. Ale zase na druhou stranu ke komiksu s přemožitelkou upírů v hlavní roli se možná tento styl kresby hodil dokonale. Jen já jsem ji asi nedokázal úplně ocenit. Ale rozhodně to nebylo nic, co by kazilo dojem z celého komiksu. Příběhově se pokračuje tam kde jsme skončili minule, ale v tomto případě jsem knihu zavíral s pocitem, že se toho příliš neudálo. Těžko se mi to hodnotí, protože těch pár sešitů opravdu rychle uteče a než se člověk stihne pořádně začíst je konec. Rozhodně ale pořád hodnotím jako nadprůměr, který se dobře čte a na pokračování se těším.
  • karl173
    karl173 mecenáš30.5.2021 13:26Buffy, přemožitelka upírů #02: Kousnutí
    Toto bylo příjemné překvapení. Už předchozí díl mne bavil, ale něco tomu chybělo. Byla to spíš taková odpočinková zábava. Druhý díl ale už přidává i solidní děj, který se vyvíjí zajímavým způsobem a třeba třetí sešit jsem si vyloženě vychutnal.
    Kresba je svým způsobem půvabná, byť postavy nevypadají tak hezky. Dobře ale doplňuje styl vyprávění. Nejvíce se mi však zamlouvá koloring.
    Asi jedinou větší výtku mám k délce komiksu a k hlavní obálce, která může čtenáře natěšit na něco, co přijde spíše až v knize třetí, ale to už prozrazuji.
    Za mě tedy solidní čtivo, které je někde na pomezí nadprůměrného. 4*
  • Hanussen
    Hanussen mecenáš20.5.2021 01:44Buffy, přemožitelka upírů #02: Kousnutí
    Druhý díl je o kus temnější než ten první a je to dobře. Také se změnil kreslíř, na kterého jsem si musel chvíli zvykat (některé obličeje, hlavně Willowiny vypoulené oči), ale nakonec se to dalo.