Ukázka
Ukázka
Ukázka

+ 5 dalších ukázek

Koupit
Svět bez SPIDER-MANA!

Petr Parker a jeho přátelé odcestovali do paralelní časové linie, kterou řídí Norman Osborn coby svrchovaný vládce! Může Petr věřit jednomu z největších padouchů historie, že pomůže všechno napravit? A to neví, že ho v naší realitě čeká ještě větší problém – zastavit Vedomi, svaz umělé inteligence odhodlaný vyhubit celé lidstvo. Zvládne to? A za jakou cenu?
A pak se připravte na příběh, ve kterém vystupuje Sandman… ale je to zcela jiný příběh, než určitě čekáte. Je to příběh, kde padouchovo střetnutí se Spider-Manem zapluje do nezvykle temných vod.

No a ve finále náš čeká speciální epizoda – mladý filmař se rozhodl natočit dokument o tom, jaký má Spider-Man vliv na lidi v ulicích New Yorku… ale nemá nejmenší tušení, na co může při svém natáčení narazit!

Obsahuje sešity série Peter Parker: The Spectacular Spider-Man #304-310 (květen 2018 - září 2018)

Scénář
Chip Zdarsky
Art
Chris Bachalo, Juan Frigeri, Adam Kubert, Chip Zdarsky
Ink
Chris Bachalo, Wayne Faucher, Juan Frigeri, Adam Kubert, John Livesay, Victor Olazaba, Tim Townsend, Al Vey, Chip Zdarsky
Barvy
Chris Bachalo, Andrew Crossley, Jason Keith, Chip Zdarsky
Obálka
Jason Keith, Adam Kubert
Lettering
Josef Ládek
Překlad
Jiří Pavlovský
Redakce
Filip Gotfrid, Andrea Nekvapilová
Žánry
akční, superhrdinský
ISBN/ISSN
978-80-7679-013-1 (CREW)
Vazba
lepená v měkkých deskách
Formát
170 x 260 mm
Tisk
barevný
Váha
435 g
Stran
160
Cena
379 Kč
Originál
Peter Parker: The Spectacular Spider-Man #04: Coming Home (Marvel Comics, 2018)
  • martin28
    Po slabší třetí knize přichází Návrat domů. Není to sice Straczynského Návrat, přesto si tato Zdarskyho série zaslouží velkou pozornost. Hlavní příběh nepostrádá epičnost na konci, scénář chytne a nepustí = přečteno jedním dechem.
    Příběh se Sandym vcelku ušel, ale ta kresba...
    Poslední záležitost je onou pověstnou třešničkou na dortu. Mám rád kraťasy, mnohdy dokáží přenést poselství/myšlenku bravurněji, než celá série sešitů.
  • Spider-man
    Zavěr příběhu o mimozemské invazi...takhle to má vypadat. Plus příběhy navíc...Sandman měl rozhodně zajímavou myšlenku, byť kresba nebyla úplně můj šálek....no a Dokument o Spideym...to bylo moc fajn i kresebně.
  • karl173
    Závěr Zdarskyho runu přišel moc brzy. Je to zcela evidentní v rychlosti zvratů a téměř až přeplácanosti v ději. Alespoň tak to na mě působilo. Přesto si to stále uchovává zábavnost a čitelnost.

    Kresba za mě v pohodě. Zajímavý byl dvojsešit od Bachala. Kdybych ale s tímto kreslířem neměl zkušenost z Doctora Strange, asi bych na tak velkou změnu reagoval hůře. Na co jsem ale doopravdy nereagoval zrovna nejlépe, jsou zběsile měnící se úhly panelů ze začátku komiksu. To se mi opravdu nezamlouvalo.

    Celkově mám z poslední knihy vcelku rozpačité pocity a čekal jsem více. I tak se ale stále jedná o dobrý superhrdinský komiks, který ovšem nevybočuje téměř ničím z řady, byť poslední sešit byl fajn. I tak spíše 3*
  • MEGA
    Skvělé zakončení série. První dvě knihy mě nechali v rozpacích, ale tato spolu s předchozí dokazují, že Chip psát umí a servíruje nám jednoho z nejlepších Spider-manů, co jsem za poslední dobu četl. Hlavní příběh je velmi přemrštěný a skvěle kontrastuje s osobními rovinami jednotlivých postav. Část se Sandmanem mě zaujala kresbou, ale příběhově je to nejslabší část knihy. Hlavní důvod, proč dávám 5* je poslední sešit, který je po všech stránkách fenomenální.
  • Hokejový_Svaz
    Povedené finále Zdarskyho minisérie Spectacular Spider-Mana. Dokončení hlavního příběhu rozjetého už v prvním čísle, který nebyl nějak přelomový, ale postavy to vždycky zvedaly o úroveň výš. Nejinak je tomu i zde. Dva předposlední sešity se Sandmanem byly krásné, ale na můj vkus si tam Chip dovolil až moc těch svých scifáren, ale budiž. Poslední číslo to všechno vyhrává a jde v mých očích o nejlepší dosavadní Zdarskyho práci. Kreslíři Kubert, Bachalo a nakonec samotný Zdarsky svoji kresbou krásně vykreslili tento příběh.
894