Ukázka
Ukázka
Ukázka

+ 5 dalších ukázek

Koupit
Před mladými učedníky stojí další děsivá zkouška – Rytířova věrnost. A tentokrát na to budou sami. Všichni jsou dobře připraveni, ale celé se to zvrtne, když se objeví Klobouky s krempou. Učednická zkouška se náhle změní ve hru o přežití nejen pro malé kouzelníky, ale i jejich mistry. Najdou odvahu bojovat sami za sebe, pokořit labyrint a čelit zakázané magii? Sledujte další příběh ze světa, jenž se může změnit jediným tahem štětce!

Série je známá především pod názvem Witch Hat Atelier (anglický název), než pod originálním názvem Tongari Boushi no Atelier.

Scénář
Kamome Shirahama
Art
Kamome Shirahama
Obálka
Kamome Shirahama
Lettering
Martina Bellová
Překlad
Michala Kropáčková
Redakce
Filip Gotfrid, Veronika Kursová
Žánry
fantasy, pohádka
ISBN/ISSN
978-80-7679-016-2 (CREW)
Vazba
lepená v měkkých deskách
Formát
128 x 182 mm
Tisk
černobílý
Váha
250 g
Stran
196
Cena
199 Kč
Originál
Tongari Boushi no Atelier #04 (Kodansha Ltd., 2018)
  • Azalin
    Azalin mecenáš13.1.2023 13:31Ateliér špičatých klobouků #04
    Ale jo, předchozí díly byly fajn, je to hezky nakreslené a tak, jenže ta kouzelnická zkouška je tak hrozně mravokárná, že jsem to prostě nedal a tímhle dílem končím...
  • Fort
    Holky mají zkoušku, která zabere velkou část obsahu. Na scéně se objeví pro mě nesnesitelná nová postava, která mi znechutila celou holčičí jízdu.
  • VanTom
    Na Agátu a Riche čeká 2. kouzelnická zkouška v nestabilním magickém prostředí jeskynní točité hadí cesty. Kromě mnoha správně výchovných a podporujících pouček pro mladé čtenářky ale (konečně!) dochází i k první přímé konfrontaci s Krempáky (resp. jedním mocným nehmotným) v pěkně napínavém souboji – který bude pokračovat příště. Znovu musím vyzdvihnout přesnou a detailní kresbu, v akci ještě sebejistější, jejíž každý jeden obrázek jsem prostě hltal (a kvůli níž budu v sérii pokračovat).
  • Sawyer
    Po lehce slabším třetím díle je tu zase parádní díl. Kouzelný svět, postavy, kresba, to vše mě na téhle sérii tak baví.

    Celkem - 100%
6721