Ukázka
Ukázka
Ukázka

+ 5 dalších ukázek

Koupit
Největší hrdinové vesmíru DC, členové Ligy spravedlnosti, odpovídají na dopisy svých největších fanoušků – dětí!

Dělá Superman někdy chyby?
Poslouchala Wonder Woman svoji mámu?
Páchne Aquaman jako ryba?

Scénář
Michael Northrop
Art
Gustavo Duarte
Barvy
Marcelo Maiolo
Obálka
Gustavo Duarte, Marcelo Maiolo
Lettering
Jiří Hrbek (Daren)
Překlad
Ľudovít Plata (Turlogh)
Redakce
Filip Gotfrid, Jiří Hrbek (Daren), Andrea Nekvapilová
Žánry
dětský, humorný, superhrdinský
ISBN/ISSN
978-80-7449-901-2 (CREW)
Vazba
šitá v tvrdých deskách
Formát
157 x 240 mm
Tisk
barevný
Váha
530 g
Stran
160
Cena
329 Kč
Originál
Dear Justice League (DC Comics, 2019)
  • faster86
    faster8612.2.2022 10:07Milá Ligo spravedlnosti
    Nějak jsem přehlédl, že je to crewkids, ale je to jak píše název: Milé. Mimo dopisy od čtenářů to má i děj což bylo fajn překvápko. Za 6 let a 10 měsíců bude mět prcem co číst.
  • Good Games
    Good Games mecenáš1.9.2021 23:53Milá Ligo spravedlnosti
    Milá Ligo spravedlnosti je pre deti veľmi vhodný komiks, ktorý poteší svojou peknou kresbou a farbami. Pre deti bude zaujímavá aj téma, ktorá je svieža aj pre dospelých čitateľov. To, že píšu malé deti dopisy svojim obľúbeným superhrdinom a pýtajú sa ich na rôzne somarinky je rozhodne dobrý a neokukaný námet. Len by to chcelo podstatne zaujímavejšie a lepšie vypointované scenáre. Takto to ostalo niekde na pol ceste a pre mňa osobne vyšumelo viacero príbehov úplne do prázdna.=►Celá recenzia◄=
  • trudoš
    trudoš editor24.6.2021 07:08Milá Ligo spravedlnosti
    Komiksová legrácka, výborně balancující na hraně čiré grotesky pro děti i dospělé. Těm prvním nabízí líbivou kresbu a sympatické postavy, těm druhým zas mile odlehčenou tóninu vyprávění a povedené vtípky na pokračování. Člověk se přitom nemusí bát, že by se u toho nepobavil človíček jakékoliv věkové kategorie, stačí, když je alespoň trošičku fanouškem ikonických figur DC univerza.
    Kniha zároveň maličko klame tělem, když se tváří jako sbírka krátkých povídek. Ve skutečnosti jsou všechny příběhy vzájemně propojené v jeden celistvý, kterýžto si na závěr pro čtenáře schovává úsměvné morální ponaučení určené všem chybujícím superhrdinům světa. A zároveň vám zodpoví všechny ty palčivé otázky ohledně vašich oblíbených postav, na které jste se po většinu života báli zeptat. Jako třeba zdali Aquaman páchne rybinou, proč Green Lantern nosí pořád zelenou, jak se Batman vypořádává s šikanou a proč se nevyplatí psát o Flashovi výsměšné zprávy. Není to určitě kniha roku, ale fajn komiks rozhodně.
33