Ukázka
Ukázka
Ukázka

+ 5 dalších ukázek

Koupit
Osudný den se blíží a nervozita narůstá. Co když nakonec budoucnost změnit nelze? Co když Kakeru navzdory usilovné snaze svých přátel kráčí vstříc svému konci? Někdy přece mohou selhat i ty nejlepší úmysly...

Scénář
Ičigo Takano
Art
Ičigo Takano
Obálka
Ičigo Takano
Lettering
Jakub D. Kočí, Violet Kočí (Lelita, Lelita Kočí, Violet)
Překlad
Anna Křivánková (hotate)
Redakce
Filip Gotfrid, Andrea Nekvapilová
Žánry
romantický, sci-fi
ISBN/ISSN
978-80-7679-021-6 (CREW)
Vazba
lepená v měkkých deskách
Formát
128 x 182 mm
Tisk
černobílý
Váha
300 g
Stran
244
Cena
199 Kč
Originál
Orange #05 (Futabasha Publishers Ltd., 2015)
  • VanTom
    VanTom28.7.2022 10:22Orange #05
    Do nedotaženého vysvětlování, jak se dají poslat dopisy do minulosti, se autorka neměla ani pouštět; s časovými paradoxy už to má celkem v pohodě. Že slzavá romantika a veškeré snažení nerozlučné party, v níž si každý nesobecky přeje pro druhého jen to nejlepší, skončí dobře, to asi prozradit můžu (stejně jako v ještě "limonádově" naivnějším bonusovém příběhu Astronaut v barvě jara, tam jsem se mezi dvojčaty Mami a Čiki a jejich nápadníky již dočista ztratil). Nejsilnější byla kapitola, která shrnula veškeré dosavadní události z pohledu Kakerua a jeho sebevražedné myšlenky tak začaly dávat palčivý smysl.
  • Fort
    Fort29.11.2021 18:33Orange #05
    Přál jsem si, aby to skončilo jinak než smrtí nebo záchranou Kakeru. Na druhou stranu, kdyby to skončilo dle mého, tak by to bylo pro jinou věkovou skupinu. Nemohu mít vše i tak parádní manga.
  • Fry
    Fry admin3.7.2021 09:14Orange #05
    Orange #05 - 'Chci abychom byli pořád spolu... Jak by asi vypadal svět, kdybych tu nebyl?' ... Drama osudového okamžiku je tady, den kdy Kakeru na svém kole skončil pod koly nákladního automobilu a zformoval tak budoucnost, kterou se nyní jeho kamarádi snaží tak usilovně opět změnit. Ne všechno však změnit lze, a právě proto mě velké finále mírně řečeno zklamalo ... Za mě 4*!
152