Ukázka
Ukázka
Ukázka

+ 5 dalších ukázek

Koupit
Je tady závěr cesty za odplatou!
Bratři Burnsovi pokračují v honbě za Edwardem Kingem, padouchem, který straší celou Ameriku, a který je zároveň jejich vlastním otcem. Konečně Kinga ve městě na Západě nacházejí a vyzývají ho na první a zároveň poslední souboj.
Jak tento souboj, do kterého jsou zapleteni také obyvatelé města a armáda, dopadne...!?
Je tu velké, pravé westernové, finále!

Scénář
Masasumi Kakizaki
Art
Masasumi Kakizaki
Obálka
Masasumi Kakizaki
Lettering
Michal Štípa
Překlad
Marek Mikeš
Redakce
Filip Gotfrid, Andrea Nekvapilová
Žánry
historický, western
ISBN/ISSN
978-80-7679-026-1 (CREW)
Vazba
lepená v měkkých deskách
Formát
145 x 215 mm
Tisk
černobílý
Váha
400 g
Stran
240
Cena
249 Kč
Originál
Green Blood #05 (Kodansha Ltd., 2013)
  • Covenant
    Covenant15.11.2021 08:54Green Blood - Zelená krev #05
    Ale tak já i do pětice, dávám plný počet bodů. Jestli je to patetické? Ano, je to patetické, jako žánr western samotný. Hrdí indiáni, záporní záporňáci, rychleseregenerující hrdinové a můj brácha má prima bráchu. Má to vše. Je to pocta žánru, s krutě vydařenou kresbou. A na konci jsem skoro musel zamáčknout slzu, jak mě to dostalo. Tohle na mně prostě zabírá.
  • perak
    perak22.9.2021 20:06Green Blood - Zelená krev #05
    Tato série mne hodně bavila. Pěkná kresba, především celostránkové obrázky mají dynamiku, dokážou navodit ty správné emoce. Jako westernová pocta super, narušené rodinné vztahy nic originálního, ale také ok. K tomu kupa fakt hnusných záporáků, kteří si to v průběhu děje odskáčou. Trochu mne nesedl závěrečný souboj a dialogy bratrů před ním, ale to byla jen taková malá kaňka na podařené sérii.
  • Darth Raelchi
    Darth Raelchi mecenáš5.9.2021 08:36Green Blood - Zelená krev #05
    Vse je vlastne ok a cele me to bavilo, ale jedine co mi nejvic vadilo, byl malo rozvinuty origin ci background toho otce, prislo mi to jaksi malo. Zmizel / odesel a pak se zase objevil a jeho synove do toho jaksi zapadaji. Presto to ale porad hraje a me to vazne bavilo. Solidni cista prace
  • Good Games
    Good Games mecenáš2.9.2021 13:34Green Blood - Zelená krev #05
    Green Blood – Zelená krev 05 prináša uspokojivé finále série. Síce sú tu už dialógy dvoch bratov príliš patetické, no vynahradzuje to ako vždy skvelá akcia, kresba a poriadne hnusní záporáci. Dúfam, že tu Crew ešte od Kakizakiho v budúcnosti niečo vydá, aj keď sú jeho scenáre slabšie, no kresbu má natoľko kvalitnú, že mi na našom trhu bude chýbať. =►Celá recenzia◄=
  • George Walker Bush
    George Walker Bush admin25.8.2021 08:08Green Blood - Zelená krev #05
    Ojoj, to tedy bylo dost přehnané... patetický kýč s finálním soubojem, Indiány vrhajícími se před kulomet... nuda s pozvednutým obočím. Ale aspoň to mám za sebou.

    Celkový dojem: 30%
  • Fort
    Tak to mám za sebou, tady už žádné kulervoucí zakončení nepřišlo. Konec je stejný jako u jiné mojí oblíbené série. Klidně do toho běžte, je to dobrý.
  • Sawyer
    Sawyer31.7.2021 13:06Green Blood - Zelená krev #05
    První kniha téhle série byla vlastně moje úplně první manga, takže díky Green Blood jsem si mangu oblíbil a začal ji sbírat. Finální book dopadl velmi dobře. Bratři Burnsovi se konečně setkávají se svým fotříkem a dojde na finální souboj, ve kterém každý utrží nějakou tu ránu. Jsem rád, že se tu objevují postavy z předešlých dílů, hlavně jedna osoba mě dost překvapila. I když nemáte moc rádi western stejně jako já, tak i tak dejte této sérii šanci. Už jenom díky kresbě, která je nejlepší ze všech mang, co tu vycházejí. Ano... je to patetické a má to jednoduchý děj, ale mě to nějak moc nevadilo. Prostředí a kresba dělá Green Blood skvělou sérií.

    Celkem - 90%

    Celá série - 90%
  • Mitsuko
    Mitsuko31.7.2021 12:52Green Blood - Zelená krev #05
    Přišlo mi to jako super zakončení. Závěrečný boj byl napínavý a dobře promyšlený, i když se toho stalo hodně, tak to na mě pořád nepůsobilo překombinovaně. A samotný konec se mi taky moc líbil.
111361