Ukázka
Ukázka
Ukázka

+ 5 dalších ukázek

Koupit
KDO JSOU TŘI JOKEŘI?
Batman sice nechápe, jak je to možné nebo proč tomu tak je, ale fakta jsou jasná: člověk, kterého pronásleduje celý svůj život, není ve skutečnosti jedním člověkem. Jokeři jsou tři.
Nyní, když zná tuto neuvěřitelnou pravdu, potřebuje Bruce nějaké skutečné odpovědi. Temný rytíř se tak s pomocí Barbary Gordonové a Jasona Todda – dvou dřívějších obětí Jokerovy brutality – konečně vydává na cestu k tomu, aby šílence s nepříčetným úsměvem porazit jednou provždy. Všechny do posledního.

Obsahuje sešity série Batman: Three Jokers #1-3 (srpen 2020 - říjen 2020)
Vyšlo jako 5. svazek edice DC Black Label. Na vnitřní straně přebalu obsahuje navíc rozkládací plakát.


Scénář
Geoff Johns
Art
Jason Fabok
Ink
Jason Fabok
Barvy
Brad Anderson
Obálka
Brad Anderson, Jason Fabok
Lettering
Martin Hanslian, Jiří Hrbek (Daren)
Překlad
Ľudovít Plata (Turlogh)
Redakce
Filip Gotfrid, Andrea Nekvapilová
Žánry
akční, superhrdinský
ISBN/ISSN
978-80-7679-025-4 (CREW)
Vazba
šitá v tvrdých deskách s přebalem
Formát
168 x 258 mm
Tisk
barevný
Váha
680 g
Stran
160
Cena
569 Kč
Originál
Batman: Three Jokers (DC Comics, 2020)
  • RichardWest
    RichardWest26.1. 15:04Batman: Tři Jokeři
    Mně se to líbilo. Šel jsem do toho bez většího očekávání a užil jsem si to od začátku do konce. Kresba je krásně čistá, temná a sedící k příběhu. Za mě paráda!
  • Deži
    Deži22.12.2023 15:28Batman: Tři Jokeři
    Krásna kresba a veľmi zaujímavý príbeh. Napriek tomu, že to vyšlo pod vydavateľstvom DC Black Label tak to údajne spadá do kánonu Batman postavy. Pre fanúšika Batmana a Jokera povinnosť!
  • sedw
    sedw6.8.2022 14:26Batman: Tři Jokeři
    Očekával jsem od toho trochu víc, ale ve výsledku jsem se příjemně bavil a byl zvědavý, jak to vše dopadne. Nápad byl originální (i když nakonec nebyl využit tak, jak jsem doufal) a hodně se mi líbila kresba a rozvržení panelů, díky kterému se krásně "čistě" četlo.
  • Denis
    Denis29.1.2022 21:12Batman: Tři Jokeři
    3 jokerovia 3 hrdinovia
    Red hood za mňa super napísané aj prepojenie na jokera
    Batgirl mohla viac tlačiť na to čo sa jej stalo s jokerom.
    Batman mi prišiel len taky do počtu. Všetko čo spravil sa dalo tak nejak čakať že urobí škoda.
    Kresba príjemná celé to krásne odsypalo.
  • štěpin_8
    štěpin_811.1.2022 23:54Batman: Tři Jokeři
    V první recenzi jsem tvrdil že to miluju, po druhém přečtení jsem došel k názoru že komiks není výborný a že si nezaslouží pět hvězd je nadprůměrný . Začal jsem přemýšlet nad koncem ,a došlo mi že to není konec který mi sedí . Jak jsem psal ve své recenzi na Jokera ,postavu Jokera nemusím, ale tady mi ani tolik nevadí, díky soustředění se na postavy typu Batgirl nebo Red Hood . Ale budu si muset pro příště vybrat něco jiného protože jsem těch Jokerů měl poslední dobou dost.
  • štěpin_8
    štěpin_810.1.2022 23:49Batman: Tři Jokeři
    Nemám k tomu co dodat je to super komiks se super kresbou . Miluju to
  • faster86
    faster866.1.2022 01:43Batman: Tři Jokeři
    Black labelem se mi dc příjemně trefuje do vkusu. Tady musím vypíchnout panely bez bublin, které budují atmosféru jako hrom.
  • Norri
    Norri mecenáš14.12.2021 21:35Batman: Tři Jokeři
    Třem Jokerům jsem se dlouho bránil. Ten nápad se třema Jokerama se mi zdál jako naprostý nesmysl. Nakonec jsem nadšený a jsem rád, že to mám v knihovně. Příběh se odkazuje k nejslavnějším zločinům v Batmanově životě a celý komiks jako celek je úžasnou poctou Moorově Kameňáku. Odkazuje se to k němu skutečně hodně. Ať už jde o Jokerův origin, devíti-panelové rozvržení stránek, či symetrii prvních a posledních panelů v příběhu. Navíc to má skvělé tempo. Co se týče kresby, tak k tomu stačí jen napsat jméno Jason Fabok, protože to jméno je záruka kvality.
  • Delphín
    Delphín10.11.2021 17:45Batman: Tři Jokeři
    Tento komiks jsem bral do rukou plný očekávání. A světe div se, byla naplněna
    Napřed chci vyzdvihnout samotné vydání. Skvělá pevná vazba co nekřupe, přebal rovněž kvalitní.
    Kresba je fenomenální už díky tomu, že si díky ní můžeme snadno vzpomenout na ikonický Kameňák.
    Celý příběh je ale výtečný i z příběhové části. Myšlenka o třech Jokerech a jejich chování se mi zamlouvalo. Po krku jim jde Bazmanův tým, kde rovněž panuje skvělá chemie. Při scéně, kdy Red Hood stojí u svázaného Jokera jsem ani nedutal. Tuto několika stránkovou scénu jsem si užil nejvíc z celého tohoto super komiksu
  • trudoš
    trudoš editor18.9.2021 22:28Batman: Tři Jokeři
    Očekávání byla veliká a Geoff Johns je u mě dokázal naplnit tak ze sedmdesáti procent, přičemž dalších deset víc získává bez diskuzí výtvarník Jason Fabok, který na komiksu odvedl famózní práci. Nejenže graficky navázal na proslavený Kameňák (ne, nemám teď na mysli Zdeňka Trošku), ale také vyšperkoval příběh podobnou atmosférou. Scénář pak celý opus završuje desítkou vymazlených detailů, které udělají radost každému, kdo Batmana sleduje napříč různými paralelními verzemi. Jenže zatímco Alan Moore vyšvihnul svého Jokera hned do základního kánonu, obávám se, že Johns pouze nahodil udičku, kterou bez odezvy vezme proud a zůstane zapomenuta. Což o to, ústřední myšlenka i finální pointa jsou nápadité a krásně ilustrují rozporuplnou postavu netopýrovy nejdůvěrnější Nemesis, zároveň však vyprávění nepředvede přelomový majstrštyk, který většina čtenářů pravděpodobně očekává. Tohle téma si zasloužilo rozšafnější zpracování a mohlo se klidně stát základním kamenem další sezóny Temného rytíře.
  • Good Games
    Good Games mecenáš2.9.2021 01:14Batman: Tři Jokeři
    Batman: Tři Jokeři má zaujímavý námet, predsa len traja Jokeri miesto jedného? Geoff Johns to celé vymyslel dostatočne rafinovane, pútavo a hrá sa aj s bolestivou minulosťou postáv. Nejedná sa síce o nič zásadné, no ak hľadáte zábavný komiks s Batmanom a máte radi Jokera, tak by ste to jednoducho nemali minúť. =►Celá recenzia◄=
  • George Walker Bush
    George Walker Bush admin26.8.2021 09:08Batman: Tři Jokeři
    Hm, nakreslené je to celkem dobře, ale jinak to na mě vůbec nefungovalo. Nemám úplně dojem, že by byl komiks vysloveně špatný, spíše mi přišel - na to, jak se svým způsobem ambiciózně tváří - dosti nudný a zbytečný. Jasonovy psychické problémy mě nějak nechávaly chladným, stejně jako po pár prvních stranách celá zápletka.

    Celkový dojem: 40%
  • Ivan Kucera
    Ivan Kucera mecenáš24.8.2021 06:59Batman: Tři Jokeři
    „To si jenom projektuješ, Jasone.“ Traja Jokeri. Geniálny, ale jednoduchý a jednoduchý, avšak geniálny nápad. Keď sa to povie, vaša fantázia sa rozbehne a už sa nezastaví. Odpovede na otázku, ako je niečo také vôbec možné, zrejme neuspokoja každého, ale mňa potešilo, že scenárista Geoff Johns sa s tým pobil na slušnej úrovni. A to hovorím ako niekto, kto jeho scenáristické práce vo všeobecnosti nejako extra v láske veru ozaj nemá (dodnes som sa nespamätal z Flashpointu). V tomto komikse sa však Johns v rozumnej miere upokojil a umiernil a hneď je to o klaunovský nos lepšie. Jokerovia budia pozornosť i rešpekt, Batman je extrémne zamyslený aj na svoje pomery, Batgirl napriek tomu, čo prežila, stále v ľuďoch vidí len to najlepšie a zaujímavým protipólom je im obom Red Hood, oproti ktorého miestami extrémistickým metódam aj tie Batmanove pôsobia ako metódy jemného diplomata. Scenár možno napokon nedokáže stopercentne naplniť (nemalé) očakávania (aj ambície), ale inak som z toho napriek pár zakopnutiam mal dobré dojmy. Pozoruhodná je nielen výtvarná stránka od Faboka (Batman/Flash: Odznak), ale tiež parádny zelený tvrdý obal a vynikajúci prebal, ktorý jednak zábavne parafrázuje slávne tri opice (nevidí, nepočuje, nehovorí) a jednak sa dá rozložiť do podoby plagátu (!). Čo je síce asi nepraktické (ktorý zberateľ oželie prebal a nalepí si ho na stenu?), ale ako nápad super. Viac v mojej recenzii: https://www.fandom.sk/clanok/recenzia-batman-tri-jokeri-komiks
  • CoVseNerdit
    CoVseNerdit7.8.2021 18:19Batman: Tři Jokeři
    Příjemná jednohubka, kterou dáte na jedno až dvě čtení. V příběhu se řeší případ zahalený lehkou záhadou. Avšak na ty nejdůležitější otázky se neodpovídá.
    Kdo jsou tři Jokeři?
    Jak vznikli?
    Jak mohli tak dlouho fungovat bez našeho povšimnutí?
    Na to nám scénaristi nedají odpovědi a je to pro mě hlavní minus tohohle komiksu. Podrobnější recenze na ig: @co_vse_nerdit

    Scénář: 7/10 Ujde, ale působí místy nedotaženě.
    Kresba: 8/10 Ideál pro Mainstream
    Postavy: 9/10 Skvělý výběr hlavních protagonistů.

  • Liborius
    Liborius2.8.2021 13:25Batman: Tři Jokeři
    Sice trochu násilnější, přesto pořád tradiční Batmanovka. Potěší zaměření na jiné postavy než jen na netopýra a kdyby se komiks netvářil, že přichází s něčím hrozně novým, vlastně bych jako čtenář necítil to zbytečné mírné zklamání. Kresba výborná!

    7/10 - Více na https://nerdopolis.cz/2021/08/02/recenze-batman-tri-jokeri-geoff-johns/
  • Palebras
    Palebras29.7.2021 11:26Batman: Tři Jokeři
    Ve své podstatě pořád nadprůměr a hodně dobře odvedená práce jak scénáristicky tak kresebně. Avšak nejedná se o nic nového, svěžího či překvapivého. Je to prostě věc, kterou jsme již v několik obměnách četli mnohokrát. Batmanovo trauma, Jasonovo trauma a jejich společné trauma, Jokerovo trauma, Barbařino trauma, Joker má nejradši na světě Batmana a Batman nemůže spát bez přítomnosti Jokera a tak dále a tak dále. Ničím mi tohle pořád nevadí a dokonce tohle považuji za nosný pilíř celého Batmanova bytí, ale v případě komiksu Tři Jokeři, jsem čekal něco o trochu víc. Každopádně i tak jsem se velice dobře bavil, svižně se to četlo a skvěle se na to dívalo. Prakticky jsem se ani na sekundu nenudil a knihu zhltnul téměř na posezení. Kdo nemá Batmana příliš načteného, věřím že ho dokáže komiks zaujmout na 100%. Ale i v mém případě se pořád jedná o nadprůměr a jsem rád, že u nás komiksy ze série Black Label vychází. Určitě se těším na další! A mimochodem, ten přebal se zeleným Batmanem včetně plakátu je skvělý!
  • karl173
    karl173 mecenáš28.7.2021 13:39Batman: Tři Jokeři
    Kdyby tohle byl jeden z mých prvních komiksů s Batmanem, budu ohromen. To ale ovšem není a tak je pro mě tento komiks jen dobře odvedeným mainstreamem bez větších ambicí být něco víc a přinést něco nového. Čte se to a kouká na to hezky, to je bohužel asi všechno. 3*
  • Darth Raelchi
    Darth Raelchi mecenáš22.7.2021 17:35Batman: Tři Jokeři
    DC jak už u něj bývá zvykem prostě nahypuje, namlsá čtenářovu fantazii, a pak je srážka s krutou realitou a člověk zase dostane nudnou a průměrnou DC-čkařinu. V půlce druhého sešitu jsem o tento příběh ztratil veškerý zájem. Joker mě začíná vyloženě štvát, jak ho zprasili a udělali z něj účelového šílence, aby se neřeklo a který nemá žádnou stopku. Prostě zase je z Arkhamu pryč. Kdy už to jako skončí? Je to utahané a nudné. Nicméně, pár momentů tento komiks měl, Batman family postavy byly docela fajn, kresba taky fajn., Pocta Bollandovi je evidentní a proti tomu nic. Jinak je to ale nuda k uzoufání. Btw, plakát potěšil :-)
  • Hanussen
    Hanussen mecenáš20.7.2021 21:55Batman: Tři Jokeři
    Celkem fajn příběh s typicky pošahaným Jokerovým plánem. Bylo tam pár dobrých scén a napětí mezi Batmanem a Jasonem by se dalo krájet. Batman se navíc usmíří s jedním ze svých nepřátel. Jsem rád, že se to tentokrát točilo jen a pouze kolem Jokera/Jokerů bez nutnosti ukazovat milion dalších padouchů, jak se to občas děje. Kresba vzdávající poctu jak stylem tak rozložením panelů Kameňáku také potěšila.
  • SteveCZ
    SteveCZ12.7.2021 10:48Batman: Tři Jokeři
    Do komiksu jsem naskočil veškerým hypem nepolíben, s nulovým očekáváním, pouze s věděním, že jde o dlouho avizovanou událost. A byl jsem mile překvapen. Tři Jokeři jsou dobře napsaný, gradující a rychle odsýpající komiks, který mi v mnoha ohledech přišel jako pořádný severský krimi thriller, navíc se ke konci posouvá Batmanův charakter o zase o kus dál. Výtvarno je rozhodně nejlepší část na tomhle komiksu. Jsou tu ovšem i nějaké výhrady. Za prvé: románek mezi Barbarou a Jasonem je opravdu navíc. Za druhé: otázky, na které si i po druhém přečtení nedokážu úplně odpovědět - Jak to že si nikdo nevšiml že jsou tři? Má ten jejich plán opravdu logiku? Dává to finální zjištění smysl, nebo je to blbost?. Objektivně dávám 4/5. Nevím jestli bych to řadil mezi nejlepší příběhy s Batmanem, rozhodně je to ovšem záležitost kterou by jste měli přečíst. A za sebe si přidávám bod navíc, protože tohle je přesně typ Batmana kterého vyhledávám.
  • Fry
    Fry admin12.7.2021 09:57Batman: Tři Jokeři
    Batman: Tři Jokeři - Ne jeden, ne dva, ale rovnou tři Jokeři (a možná jich bude i víc!) se v tomto temnějším alternativním příběhu postaví proti Batmanovi, Red Hoodovi a Batgirl. Upřímně se mi do toho moc nechtělo, zápletka je na mě poněkud vágní, nicméně ono to ve výsledku až tak debilní není, tedy až na Batgirl, která přelétává od jednoho Robina k druhému, běhna ... Za mě 4*!
  • Fimi
    Fimi mecenáš7.7.2021 10:23Batman: Tři Jokeři
    Ono se to jako tváří strašně skvěle a zásadně a honosně, ale bohužel. Tohle je rozhodně to horší od Johnse a navíc jde zcela mimo zavedenou logiku postav a přitom právě zavedenou logiku kolem postav by to mělo maximálně dodržovat...
    Kresba klasický zaměnitelný mainstream, prostě pásová výroba.
1544152
  • štěpin_8
    štěpin_812.1.2022 00:03Batman: Tři Jokeři
    @Milo_Harwey - ahoj,pane. Děkuji za dopručení ale už těch Jokerů je na mě moc . Na delší dobu nechci Jokera ani vidět i když jsem tři jokery četl hned po samostatnym Jokerovi . Bylo to proto že jsem od toho moc neočekával a chtěl jsem to mít za sebou :DDD
  • Milo_Harwey
    Milo_Harwey mecenáš11.1.2022 00:25Batman: Tři Jokeři
    Stepin 8 - ahoj, pane. Postřehl jsem, že jsi okomentoval první komiks "joker". Zmínil jsi, ze nemáš rád Jokera. Druhy okomentovany komiks jsou "tři jokeři" :D doporučím ti knihu "Joker: Oslava 75. výročí" :)
  • Fry
    Fry admin13.7.2021 22:01Batman: Tři Jokeři
    SomeOne: no jako teď se docela stydím :) jak jsem to upravoval tak mi nedošlo že jsem ji tam měl 2x
  • SomeOne
    SomeOne13.7.2021 10:58Batman: Tři Jokeři
    Fry: A přesto o ní stále píšeš ve svém komentáři. Asi jsi tou Batwoman nějak posedlý, viď? :D
  • Fry
    Fry admin13.7.2021 06:47Batman: Tři Jokeři
    SomeOne: Chtěl, chybka se vloudila :)
  • SomeOne
    SomeOne12.7.2021 12:22Batman: Tři Jokeři
    Fry: nechtel jsi napsat Batgirl? Batwoman se v tomto komiksu vůbec nevyskytuje :)
Četl/a (108)
123peta, 2Hitman3, 2scha, 3DD!3, AlmightyMates , Ash Pointak, BadBoy, Benny, Black Bro, yo, Bubákolog, calvin10, charvos, Cinema Ranger, CoVseNerdit, cowok, Craxx, Darth Raelchi, Delphín, Denis, desto, Deži, Doppelganger, Draco nobilis, faster86, fifas, Fox01, Fry, Garp, Géba, George Walker Bush, Georgíno J., Goldfinch, Good Games, Hanussen, house192, invape, Ivan Kucera, Izmir Čupr, Jabba, James, JaroKakashi, Jay-jay, jeanbaklajean, jh666, Joker189, JORDY, Kaaos, Kaluž, karl173, Kiko, Kil-Khal, Killingjoke, kinak, kindanerd, Kiwi1902, Lachvos, lantan1, Liborius, Lijem24, listr, Lookass33, Lord Baltimore, Lordsouli, luky.kuky10, Madao, malylada, Mamut12, me, Mercurio, MonsterGyre, MP, Mr. Baboon, Nevidal7, Norri, opytz, Osimchin, Ozymandias, Palebras, pavlosson, pearlxjam, perak, petrSF, Poseidon1978, PumpingArrow, RichardWest, Rinter, rockyt, Roiser, Schirru, sedw, seneke, Sick666, Sikk, simonator, Spike, štěpin_8, SteveCZ, the.kasztan, Tommar, Tomski, Tony, Tony TwoDee, trudoš, tukak, utresyby, vrazdinek, Zbysek2410, zlejzmrd
(152)
123peta, 2scha, 81splinter, Al0f0k, Alfi, Alfred, AlmightyMates , Anton Whatever, ArmadOon, Ash Pointak, BadBoy, Badgu.y1902, Beng.D, Benny, binnmode, blackJag, bmc75, Bubákolog, Calvin Klein, calvin10, Caylen-Tor, charvos, Corteg, CoVseNerdit, cowok, Craxx, CSE_AC/DC, D.K.Logic, Dali, Deckard, deefha, Delphín, Denis, desto, Deži, DKoscik, Doppelganger, Draco nobilis, farnhajt, faster86, felis, fifas, filemon, Flowtek, Fox01, Géba, Georgíno J., Goeger-Devil007, Goldfinch, Hades, Hanussen, hellblazer, herbert, house192, hyba1991, invape, Izmir Čupr, Jabba, James, JaroKakashi, Jay-jay, jeanbaklajean, jerry67, jh666, Joker189, JORDY, Karel Sec, karl173, kendor007, Kiko, kinak, KINIMODUS, Kiwi1902, Lachvos, Lijem24, listr, Lookass33, LuckyLjuk, luky.kuky10, Madao, malylada, Mamut12, markic, mcleek, me, Mercurio, merhyx, mikado, Mikei, mirec, Mitak, MonsterGyre, monty.cl, MP, Mr. Baboon, Mr.Plysh, Mysak92, NecRoman, Norri, Olesh, Onkel 1928, opytz, Osimchin, Paja78, Paldini, Palebras, paulmuaddib, pavel, pavlosson, pavouk, pearlxjam, pechna, petrSF, PH79, Poseidon1978, puolpm, raimi, RicHard. , Rinter, rockyt, Roiser, Rumburaq, Saran, Schirru, Šedo, sedw, seneke, Sick666, Sikk, simonator, Skot, Spike, štěpin_8, SteveCZ, suricattaontheway, tacmud, Tialster, Tommar, Tomski, trudoš, Tyfus, utresyby, VanTom, vishnar, vrazdinek, willis, xintax, Yaromil, yogi, Zbysek2410, zdoog, zlejzmrd
Chce (25)
Azik2586, Blacklarch, deadpool, delsemela, Denis1996, filosh, gezic, gumidekmedvidek, illy, Infarkt, Joshua_T, Kareru, Lojza, Lokusta, LookAss, Maty48, Murphy722, Nightmare, OldaB, PumpingArrow, Radkos, sleepless, Sorbony, Tomasino79, WEAPONE
Shání (4)
gezic, LookAss, Nightmare, Sorbony