Ukázka
Ukázka
Ukázka

+ 2 další ukázky

Koupit
Dramatické finále!
Podaří se hrdinům z tajuplného ostrova uniknout? A pokud ano, za jakou cenu? To se dozvíte v posledním sešitě této veleúspěšné minisérie!

Součástí každého komiksu je i unikátní kód uplatnitelný ve hře Fortnite! Zde je to Batarangový krumpáč.
Vychází souběžně s originálním vydáním v USA a také dalších státech světa (Německo, Itálie, Mexiko, Brazílie, Španělsko)!


Scénář
Christos N. Gage, Donald Mustard
Art
Reilly Brown
Ink
Nelson Faro DeCastro (Nelson)
Barvy
John Kalisz
Obálka
Mikel Janin
Lettering
Petr Schwarz
Překlad
Ľudovít Plata (Turlogh)
Redakce
Filip Gotfrid, Jiří Pavlovský
Žánry
akční, superhrdinský
ISBN/ISSN
ISSN 2695-1517 (CREW)
Vazba
sešit v měkkých deskách
Formát
168 x 258 mm
Tisk
barevný
Váha
80 g
Stran
24
Cena
79 Kč
Originál
Batman / Fortnite: Zero Point #06 (DC Comics, 2021)
  • Sagikkun
    Sagikkun28.7.2021 17:52Batman / Fortnite: Bod nula #06
    Tak tohle se nepovedlo. V minulém čísle jsem zde sázel buď na přeplněnost informacemi či naprostým přeskočením odpovědí na mnoho otázek. Troufalá varianta "to be continued" mě ale nenapadla ani omylem. Jak jsem s tím až doteď neměl problém, tak tohle mě prostě naštvalo, je to vystrčený prostředník na čtenáře. Na příběh měli šest čísel, nápady a momenty byly fajn, ale nevysvětlili nic a pouze říkají "well, kup si pokračování".
    A pokud se zaměřím čistě na tohle číslo, tak už tak na sešitovku je to šíleně zkratkovité, světlým momentem je zde akorát vztah Batmana a Catwoman.
  • Fry
    Fry admin12.7.2021 10:05Batman / Fortnite: Bod nula #06
    Batman / Fortnite: Bod nula #06 - Oh well, tak do dalšího (!) pokračování, pokud tedy někdy bude už asi nejdu. Tohle byl dle mého tak zbytečný event, který měl pouze dva světlé okamžiky a to sešity #2 a #3. Jinak mi to prostě nesedlo, tady šlo asi fakt čistě o promo nějakých hloupých kódů do hry a příběh byl vymyšlen až jako sekundární produkt, jen aby vůbec nějaký byl ... Za mě 1*!
952