Ukázka
Ukázka
Ukázka

+ 5 dalších ukázek

Koupit
Tandžiró a Nezuko se střetli se dvěma démony, ze kterých se vyklubali Kibucudžiho přímí podřízení, a v následném souboji se před jejich naváděnými míči snaží ochránit Tamajo a Juširóa. Dokážou s jejich pomocí tyto samozvané „démonské měsíce“ porazit? A získají konečně nějaké vodítko, které je zavede blíž ke Kibucudžimu?

Série je známá především pod názvem Demon Slayer (anglický název), než pod originálním názvem Kimetsu no Yaiba.

Scénář
Kojoharu Gotóge
Art
Kojoharu Gotóge
Obálka
Kojoharu Gotóge
Lettering
Martina Bellová
Překlad
Petr Kabelka (Astrak), Eliška Kabelková Vítová
Redakce
Filip Gotfrid, Andrea Nekvapilová
Žánry
akční, drama, fantasy
ISBN/ISSN
978-80-7679-022-3 (CREW)
Vazba
lepená v měkkých deskách
Formát
128 x 182 x 13 mm
Tisk
černobílý
Váha
192 g
Stran
196
Cena
199 Kč
Originál
Kimetsu no Yaiba #03: Onore o Kobu Seyo (Shueisha Inc., 2016)
  • Poniczech
    Poniczech mecenáš28.4.2023 14:00Zabiják démonů #03: Vzchop se!
    Pořád to má skvěle našlápnuto, představí se nám nové postavy a konečně něco zjistíme i o Zen'icuovi, který bojuje ve spánku. Moc se těším, jak to bude pokračovat dál a snad brzo zjistíme, co je zač ten týpek s hlavou divočáka.
  • Fry
    Fry admin8.12.2021 22:16Zabiják démonů #03: Vzchop se!
    Zabiják démonů #03: Vzchop se! - Asi by se dalo potvrdit že je tato kniha slabší než ty dvě předchozí, každopádně se obávám že to tak úplně intermezzo nebude, a s novými charaktery se bude pracovat i do budoucna. Nicméně asi bych nebyl tak kritický jako kolegové pode mnou, pořád si to drží určitý feel Usagiho Yojimba a autor skvěle zvládá dávkovat tempo vyprávění ... Za mě 3*!
  • Fort
    Rád bych si přečetl komentář od někoho kdo tomu dal 5 hvězd. Bojující postava musí neustále vysvětlovat co dělá, aby to čtenář pochopil. Objeví se tu jedna vedlejší postava, která je vážně nesnesitelná a dle popisku bude i v příští knize.
    Za mě nejhorší svazek mangy, který jsem letos četl.
  • Final
    Final mecenáš31.10.2021 20:00Zabiják démonů #03: Vzchop se!
    Zatím asi nejslabší manga do které jsem se pustil. Země nezemě, Bleach, Spy x Family, Naruto, Berserk, Full Metal Alchemist, Radiant, Útok titánů, One Punch Man, i ten Gantz, všechny série nabízejí zajímavější příběh, propracovanější svět, lepší nepřátele, i zajímavější hlavní postavy. Tady je to takové ... nezajímavé ... šedý průměr, a není mi patrné, z čeho plyne popularita této série... další díl si už nepořídím.
  • Darth Raelchi
    Darth Raelchi mecenáš5.9.2021 08:43Zabiják démonů #03: Vzchop se!
    Moc akce a malo prace s postavami. Uz me to bavilo mene nez predchozi dve knihy. Strasne rychle to projelo a moc z toho nemam. Tohle je takove intermezzo a snad uz se bude dal pracovat na pribehu lepe.
2553