Ukázka
Ukázka
Ukázka

+ 5 dalších ukázek

Koupit
Každý máme svou skrytou stránku, kterou nechceme ukázat ostatním. Ani přátelům, ani milencům, ani rodině. Za úsměvy a přetvářkou skrýváme, co si myslíme a kým doopravdy jsme. Jen díky tomu na světě přetrvává křehký mír.

Špion mnoha tváří Soumrak patří mezi špičku ve svém oboru. Za svou kariéru zažil mnoho nebezpečných misí, nyní před ním však stojí ta nejzákeřnější ze všech – musí se oženit a pořídit si dítě, aby zachránil svět! Aby pronikl na elitní akademii a dostal se ke svému cíli, musí si tento samotář najít manželku a dítě, s nimiž by vytvořil naprosto obyčejnou a nenápadnou rodinu. Jenže co se stane, když se ze zdánlivě křehké ženy vyklube vražedkyně a z dcery telepatka?

Dobrodružství netradiční rodinky začíná!

Scénář
Tacuja Endó
Art
Tacuja Endó
Obálka
Tacuja Endó
Lettering
Jakub D. Kočí, Violet Kočí (Lelita, Lelita Kočí, Violet)
Překlad
Michala Kropáčková
Redakce
Filip Gotfrid, Veronika Kursová
Žánry
akční, detektivka, humorný
ISBN/ISSN
978-80-7679-038-4 (CREW)
Vazba
lepená v měkkých deskách
Formát
128 x 182 mm
Tisk
černobílý
Váha
262 g
Stran
216
Cena
229 Kč
Originál
SPY×FAMILY #01 (Shueisha Inc., 2019)
  • Fort
    Fort20.5.2022 13:39SPY×FAMILY #01
    Tento příběh je fikce. Jakákoliv podobnosti s žijícími či skutečnými událostmi je čistě náhodná a proto šup ihned scéna z Mission: Impossible. No nevím celé mi to nepřijde logické, kde se vzal splašený dobytek v prostorách školy, to nemají ani na zemědělské škole a nepřijde mi to ani vtipné.
  • Sagikkun
    Sagikkun24.3.2022 21:25SPY×FAMILY #01
    První kniha si mě naprosto omotala kolem prstu. Vedle všech (především) akčních sérií, na které se zatím český trh s mangou soustředí, je tohle opravdu osvěžující změna. Příběh je skvělou kombinací akce, fungujícího humoru (konečně jsem se zase u něčeho zasmál nahlas) a dojemných momentů. Každá kapitola byla kreativní a originální, a s každou otočenou stránkou jsem se těšil, s čím autor přijde tentokrát. A postavy... ty jsou dokonalé. Celou rodinku si nelze jinak než zamilovat.
    Má to v sobě klasický japonský humor, zároveň je však příběh pro mangu celkem netypický, a nebál bych se to tak s klidným srdcem doporučit i někomu, kdo mangu obvykle nemusí. Tohle je opravdu trefa do černého, a to jak zkombinováním všech zmíněných elementů ze strany autora, tak i volbou to u nás přeložit ze strany Crew.
  • Good Games
    Good Games mecenáš27.9.2021 21:50SPY×FAMILY #01
    Spy x Family 1 je príjemný úvod do série. Má dostatok hravých nápadov, humor, sympatické postavy a aj zopár dynamických akčných scén. Malá telepatka, špión a nájomná zabijačka prinesú v budúcnosti ešte určite veľa vtipných momentov a Crew má vo svojich rukách ďalší veľký manga hit. =►Celá recenzia◄=
  • Darth Raelchi
    Darth Raelchi mecenáš27.9.2021 10:10SPY×FAMILY #01
    Na rozjezd je to dobrá kniha, ale na mangu mi přijde, že se tam moc žvaní a dějově se to vlastně moc neposouvá a pak když dojde na zvraty, tak jsou zase moc rychlé a člověk ani nestíhá sledovat, co se děje. Ale jinak je to docela příjemné počtení, takový vtipný galimatyáš. Místy mi to připomnělo 1984 a Tintina: Žezlo krále Ottokara. Endó je nadšenec, to je vidět.
  • Sawyer
    Sawyer19.9.2021 18:33SPY×FAMILY #01
    Tak tu máme novou manga sérii a musím říct, že je to opravdu milé překvapení. Tajný agent Soumrak si musí najít ženu a adoptovat dceru, aby ji dostal na prestižní školu kvůli misi. Z ženy se vyklube nájemná vražedkyně a z dcery telepatka. A může začít pravá zábava. Postavy jsou skvěle napsané, má to hezkou kresbu a fungující humor. Jako většina prvních dílů je to ze začátku uspěchané a na konci bych vynechal utíkající zvířata ve městě, ale i tak jsem se skvěle bavil.

    Celkem - 90%
  • Fry
    Fry admin29.8.2021 20:10SPY×FAMILY #01
    SPY×FAMILY #01 - Jedno z největších překvapení pro třetí kvartál od Crwe. Tahle série je totiž vcelku 'nová' i pro ostřílenější trhy a v Japonsku vyšla nedávno teprve sedmá kniha. Začíná to sice trochu ukvapeně (podobně jako u jiných sériích), autor se hledá v ideálním poměru střihů a kontinuálním vyprávění, přesto nevaří vůbec z vody a uvidíme kam se příběh dále posune ... Za mě 4*!
  • xflori01
    xflori0127.8.2021 17:07SPY×FAMILY #01
    Mile mě překvapilo, když bylo oznámeno, že CREW bude vydávat vcelku novou sérii, Spy × Family. Jedná se o vynikající komediální akční sérii. Každá kapitola přináší super příběh a rozhodně se nikdy nebudete nudit. V prvním díle se seznamujeme s tatínkem špionem, děckem telepatem a maminkou nájemným zabijákem (kteří navzájem dané vlastnosti ostatních neví) snažící se dostat dcerunku na prestižní školu. Těším se na další díly!
11144