Ukázka
Ukázka
Ukázka

+ 5 dalších ukázek

Koupit
Nic už není jako dřiv. Kaneki je nyní Jednookým králem a spolu s přeživšími přáteli i některými bývalými nepřáteli zakládá vlastní odboj, jehož cílem je dosažení míru mezi ghúly a lidmi. V cestě jim však stojí mnoho nepřátel včetně tajemného inspektora Furuty, který má velké ambice...

Scénář
Sui Ishida
Art
Sui Ishida
Obálka
Sui Ishida
Lettering
Jiří Hrbek (Daren)
Překlad
Anna Křivánková (hotate)
Redakce
Filip Gotfrid, Jiří Pavlovský
Žánry
akční, horor
ISBN/ISSN
978-80-7679-049-0 (CREW)
Vazba
lepená v měkkých deskách
Formát
128 x 182 mm
Tisk
černobílý
Váha
295 g
Stran
240
Cena
199 Kč
Originál
Tōkyō Ghoul:re #10 (Shueisha Inc., 2017)
  • Sagikkun
    Sagikkun27.2.2022 12:59Tokijský ghúl:re #10
    Pfuu, takový lepší tři. Je to hodně ukecané, což by ve své podstatě nebyl problém (protože to zase po delší době posouvá děj)... jenže mi připadá, jako by se v téhle sérii panely zmenšovaly a zmenšovaly. Je celkem vyčerpávající a nezáživné být zaplaven obrázky 2x2 cm, Išida to tam prostě hodí a vy si to nějak přeberte.
    Akce fajn, za top svazku považuju souboj s Donatem.
  • p3tris
    p3tris6.9.2021 14:13Tokijský ghúl:re #10
    Se sérií Sui Išidy je to jako na houpačce. Díly plné akce střídají takové, kde se spíš konverzuje a posouvá děj. Takové je i desáté pokračování Re. Akce se sice také dočkáme, ale není jí zdaleka tolik, jeho v předchůdci. Ken Kaneki upevňuje pozice pro uskutečnění svého plánu na uzavření míru mezi lidmi a ghúly. Využívá tak útok pierotů na ústředí UPG ve většině okrscích. Kromě starých nepřátel se ale musí utkat s elitními inspektory. Jak už je u autora zvykem, skáče z místa na místo i během jednoho komiksového panelu, takže kniha vyžaduje stále udržení pozornosti čtenáře.
33