Ukázka
Ukázka
Ukázka

+ 5 dalších ukázek

Koupit
NEPŘÍTEL ZA BRANAMI
Kdysi mocné království Gilneas se ocitá v obležení zvenčí i zevnitř. Zatímco se podél jeho mohutné zdi shromažďují armády Opuštěných, dojde v hlavním městě k řadě brutálních vražd, které naznačují, že se mezi obyvateli skrývá daleko zlověstnější hrozba.

Na scénu přichází Halford Ramsey, proslulý královský vyšetřovatel, který se nezastaví před ničím, aby nepolapitelného vraha dopadl. Při rozkrývání případu se Halford ocitá v ohnisku zájmu skutečných pachatelů vražd: worgenů, prokletých vlčích lidí, známých pouze z legend, a tajuplného „Vlčího kultu“, který je uctívá. Ramsey je záhy zatažen do deset tisíc let starého eposu, ve kterém nechybí láska, tragédie ani zrada, a který se točí kolem války prastarých nočních elfů proti démonické Plamenné legii. Halford, postižen kletbou worgenů, musí zkrotit zvíře zuřící v jeho nitru, a jednou provždy učinit přítrž ďábelskému spiknutí, jež hrozí zničením celého Gilneasu.

Obsahuje sešity série World of Warcraft: Curse of the Worgen #1-5 (listopad 2010 - březen 2011)

Scénář
Micky Neilson, James Waugh
Art
Ludo Lullabi
Ink
Tony Washington
Barvy
Tony Washington
Obálka
John Polidora
Lettering
Jiří Hrbek (Daren)
Překlad
Zuzana Komprdová
Redakce
Filip Gotfrid, Andrea Nekvapilová
Žánry
fantasy
ISBN/ISSN
978-80-7679-006-3 (CREW)
Vazba
lepená v měkkých deskách
Formát
168 x 258 mm
Tisk
barevný
Váha
448 g
Stran
160
Cena
399 Kč
Originál
World of Warcraft: Curse of the Worgen (DC Comics, 2011)
  • honzilee
    honzilee27.10.2021 09:15World of Warcraft: Kletba worgenů
    "Přestože příběh slouží především jako doplňující pozadí pro hráče a fanoušky hry World of Warcraft a rozšiřuje už tak obsáhlou mytologii, děj je natolik poutavý a zajímavý, že si ho užijí i nehráči WoW. Krásně kombinuje detektivku s akcí, dramatem, tragédií i romantikou. Ale zase pozor. Pokud neznáte vztahy mezi frakcemi a rasami v Azerothu a nechápete alespoň trochu fungování celého světa, chytat se moc nebudete. Přestože mám načtenou velkou část Warcraft knihovny a miluju třetí díl strategie s jeho datadiskem, občas jsem se ztrácel a znalost hry WoW mi k úplnému pochopení chyběla. Ale výtvarnou stránku komiksu si užijí všichni čtenáři." Více v recenzi na https://nerdopolis.cz/2021/10/18/recenze-world-of-warcraft-kletba-worgenu/
  • Darth Raelchi
    Darth Raelchi mecenáš27.9.2021 10:13World of Warcraft: Kletba worgenů
    Naivně jsem si říkal, že by to mohlo být stejně zábavné jako Warhammer Darkblade, protože nejsem cílovka, hry nehraju a vím o tom opravdu ryzí základy, ale nestalo se tak. Kniha mě absolutně nebavila a na můj vkus se moc žvanilo a rozebíralo vlkodlakství, sorry worgenství. Jestli je to úvod do série, tak to lze pochopit, tak uvidíme, co bude dál. Kresba je docela ok, takovej drsnější Marvel ála Ribic v ohlehčeném tónu. Proč ne, je to to, co si představím pod kresbou pro herní komiksy.
222