Ukázka
Ukázka
Ukázka

+ 5 dalších ukázek

Koupit
Občané Ponyville dostanou šanci zařádit si v příběhu „Zen a umění opravy altánku“. Obyčejný den Big McIntoshe se tady promění v nečekané dobrodružství odehrávající se na Slavnosti rozloučení se s létem (a přidružené tancovačce). V příběhu „Ne každé zlato třpytívá“ se vám pak Shining Armor a princezna Cadance povědí, jak se seznámili!

Obsahuje sešity série My Little Pony: Friendship Is Magic #9-12 (červenec 2013 - říjen 2013)

Scénář
Katie Cook
Art
Andy Price
Barvy
Heather Breckel (Angieness)
Obálka
Andy Price
Lettering
Petr Schwarz
Překlad
Kateřina Tichá
Redakce
Filip Gotfrid, Andrea Nekvapilová
Žánry
dětský, dobrodružný, fantasy, humorný
ISBN/ISSN
978-80-7679-003-2 (CREW)
Vazba
lepená v měkkých deskách
Formát
168 x 258 mm
Tisk
barevný
Váha
302 g
Stran
108
Cena
229 Kč
Originál
My Little Pony: Friendship Is Magic #03 (IDW Publishing, 2013)
  • trudoš
    Tohle byli koníci, jak je mám rád. Po zklamání, které přinesla Měsíční mise a Poníci v akci, jsem k novému albu přistupoval se značným despektem a možná i proto mě nakonec bavilo ze všech nejvíc. Už se nehraje na nějakou legendu, proroctví a zachraňování světa, tentokrát se tvůrci – lépe řečeno tvůrkyně Katie Cooková – rozhodli věnovat skromnějším tématům a zaměřit se na méně známé postavy, než je ústřední pětice slavných kamarádek. První epizodou nás tak provádí Big McIntosh, jehož cesta za hřebíky se promění v noční můru všech starých mládenců a která končí právě tak strašně, jak už všichni Přemci Podlahové tuší. Druhý příběh nám pak formou retrospektivy vypráví, jakým způsobem se dali dohromady Shining Armor a princezna Cadence. Máte-li přitom pocit, že vás čeká další cukrkandlová romance, opak nemůže být větší pravdou.
    Hrdinská výprava se zkrátka povedla, je v ní právě tolik humoru a popkulturních odkazů pro malé i velké čtenáře, že má velkou šanci pobavit každého člena rodiny.