Ukázka
Ukázka
Ukázka

+ 5 dalších ukázek

Koupit
První fáze plánu je v ohrožení!
Během pohovoru na akademii Eden Soumrak ztratil nervy a možná tak všechno zkazil. Takhle Anya nejspíš u přijímací zkoušky neuspěje a Soumrak přijde o jedinou šanci přiblížit se ke svému cíli, Donovanu Desmondovi. Povede se mu ještě zvrátit situaci ve svůj prospěch? A pokud ano, dokáže se Anya sblížit s Donovanovým synem Damianem? Dojdou snad legendárnímu Soumrakovi síly již v první bitvě?
Špionské dobrodružství pokračuje!

Scénář
Tacuja Endó
Art
Tacuja Endó
Obálka
Tacuja Endó
Lettering
Jakub D. Kočí, Violet Kočí (Lelita, Lelita Kočí, Violet)
Překlad
Michala Kropáčková
Redakce
Markéta Audy Masopustová
Žánry
akční, detektivka, humorný
ISBN/ISSN
978-80-7679-078-0 (CREW)
Vazba
lepená v měkkých deskách
Formát
128 x 182 mm
Tisk
černobílý
Váha
242 g
Stran
196
Cena
229 Kč
Originál
SPY×FAMILY #02 (Shueisha Inc., 2019)
  • Fort
    Fort20.5.2022 19:26SPY×FAMILY #02
    Po průměrném prvním díle jsem tomu dal ještě šanci a scénář mě přijde dětinský, fóry jako z Dikobrazu, zápletka naivní, celé to zachraňuje kresba. Dál už číst nebudu.
  • Sagikkun
    Sagikkun26.3.2022 13:12SPY×FAMILY #02
    Stále tak hravé, vtipné a milé jako první díl. S nadšením jsem hltal každou stránku a užíval si tenhle příběh, který je tak neskutečně absurdní, ale zároveň se v něm vyskytují prvky a scény z běžného života (jak být správný rodič, strasti na škole atd). Taky souhlasím se Sawyerem, že se moc často nestává, aby mě v manze bavilo cokoliv bonusového - a hle, ono to jde. Přeju si, aby si to udrželo alespoň částečnou kvalitu, co to doposud má, jelikož Spy x Family má zatím našlápnuto stát se jednou z mých nejoblíbenějších manga sérií.
  • Darth Raelchi
    Darth Raelchi mecenáš26.12.2021 21:36SPY×FAMILY #02
    O poznání lepší než první díl, ale ještě pořád nejsem úplně chycenej, je to lepší, ale ještě mi pořád něco chybí. Přesto se těším na další díl. Celkově je to dobře rozehrané, čtenář se víc chytá.
  • Sawyer
    Sawyer26.12.2021 13:02SPY×FAMILY #02
    Jsem tak rád, že tohle volume si udrželo kvalitu toho prvního. Hned na začátek musím říct, že Anya je rozhodně nejlepší a nejvtipnější postavou a krade si celou sérii pro sebe. Její první den ve škole, skamarádění se spolužáky, učení, to vše je podané na výbornou, zvlášť když k tomu připočteme její telepatistické schopnosti. Samozřejmě i ostatní jsou velmi fajn a baví mě, ale trochu mě mrzí, že Soumraků informátor Frankie zde nemá tolik prostoru, protože podle mě se jedná o druhou nejvtipnější postavu. Nejsem si jistý, ale mám pocit, že zde měl zatím jenom tak 2-3 scény. Také musíte trochu vypnout mozek a neřešit to, že životy miliónů lidí závisí na tom, že se jedna holčička musí skamarádit s jedním klučinou. Ono to aspoň dává najevo, že se jedná o komediální sérii. Taky musím pochválit bonusový příběh. U ostatních sérií jsou bonusové příběhy docela katastrofa a nemusíte je vůbec číst. Pro mě se zatím jedná o jednu z nejlepších manga sérii, které vlastním. Skvělá práce.

    Hodnocení - 9/10
  • Fry
    Fry admin31.10.2021 16:38SPY×FAMILY #02
    SPY×FAMILY #02 - Pořád dobrý, ale mám s tím vcelku podobný problém jako u série My Hero Academia. Abych byl přesnější, velmi mě to baví, příběh je rafinovaný, plný nepředvídatelných zvratů a chci vědět co bude dál. Na druhou stranu není to vyloženě série, u které mám pocit, že ji vyloženě chci číst, nebo ji mít doma. Ono jak toho vychází docela hodně, tak nevím no ... Za mě 4*!
8941