Ukázka
Ukázka
Ukázka

+ 2 další ukázky

Koupit
NÁVRAT DO SVĚTA FORTNITE!

Na nebi nad Gothamem a Metropolis se otevírají trhliny. Ve světě DC začíná válka, a s ní přichází ten, kdo má tohle všechno na svědomí, padouch, který v sobe kříží genialitu Batmana s psychopatičností Jokera – smrtící Batman, který se směje!

Součástí každého komiksu je i unikátní kód uplatnitelný ve hře Fortnite! Zde je to kostým a nahrávací obrazovka Batmana, který se směje.
Vychází souběžně s originálním vydáním v USA a také dalších státech světa (Německo, Itálie, Mexiko, Brazílie, Španělsko)!

ISSN: 2695-1517


Scénář
Christos N. Gage, Donald Mustard, Scott Snyder
Art
Joshua Hixson
Ink
Joshua Hixson
Barvy
Roman Stevens
Obálka
Greg Capullo, Jonathan Glapion, Matthew Hollingsworth (Matt)
Lettering
Petr Schwarz
Překlad
Ľudovít Plata (Turlogh)
Redakce
Filip Gotfrid, Jiří Pavlovský
Žánry
akční, superhrdinský
ISBN/ISSN
977-26-9515-100-8 (CREW)
Vazba
sešit v měkkých deskách
Formát
168 x 258 mm
Tisk
barevný
Váha
120 g
Stran
40
Cena
99 Kč
Originál
Batman / Fortnite: Foundation (DC Comics, 2021)
  • Sagikkun
    Sagikkun6.3.2022 11:24Batman / Fortnite: Foundation
    Naprosto o ničem. Bod nula celkem zabavil a i zaujal, takže jsem šel do tohohle s tím, že to bude dodatečný závěrečný sešit, který vysvětlí některé nezodpovězené otázky. Na některé sice dostaneme odpověď, ale společně s nimi se objeví otázky nové. Takže jsem si říkal, jestli je to prostě tak špatně napsané, nebo ani tvůrčí tým nedostal od vedení nějaké definitivní odpovědi a plácají se jen tak kolem. A jelikož zřejmě nikdo nevěděl, co vlastně vyprávět, tak má tohle "prodloužené" vydání ty počty stran navíc jen pro efekt - jinak je to zaplácané naprosto tuctovými souboji. Snad jedině ta kresba mi tolik nevadila, protože jsem chápal záměr odlišit atmosféru dvou různých světů.

    Pro koho tohle je, to vážně netuším. Děckám se možná budou líbit souboje, ale z těch keců o omniversu asi moc moudří nebudou. Dospělejší čtenář, hledajíc nějaký příběh, bude naopak těmito tuctovými souboji znuděn. Největší problém je ale ten, že je tohle zkrátka naprosto zbytečné pokračování, které ničí svůj vlastní potenciál vymyslet na závěr něco smysluplnějšího a zajímavějšího, než je tohle.
  • faster86
    faster866.11.2021 19:25Batman / Fortnite: Foundation
    Vůbec neznám bod nula, vůbec neznám fortnite, naštěstí to jde číst i bez těchto znalostí. Je to prostě klasická superhrdinská, týmovská nuda. Ale musím uznat, že sem čekal větší sračku, protože Snyderův celý metal je hovno.
1063
  • deefha
    deefha mecenáš28.10.2021 13:59Batman / Fortnite: Foundation
    ...a vy to teda nekupujete jen kvůli tomu Fortnite kódu? .-)
  • Roiser
    Roiser28.10.2021 09:22Batman / Fortnite: Foundation
    Jo, kresba je velke zklamani po tom prvnim dilu, zatim jsem to jen proletel a ani necetl. Nicmene jsem to chtel podporit hlavne z toho duvodu, ze vychazi po celem svete najednou, coz by mi vubec nevadilo, kdyby se uchytilo vice u komiksu.
  • Agent24
    Agent2427.10.2021 17:28Batman / Fortnite: Foundation
    Tak jsem to koupil synovi a ta kresba teda nic moc. To u těch 6 dílů Bod nula aspon ta kresba byla celkem pěkná. O příběhu nemá cenu ani mluvit je to o ničem. :-)