Ukázka
Ukázka
Ukázka
Koupit
Tchajwanská manga tvoří významnou součást současné tchajwanské kultury. Představují umění mladé generace tchajwanských umělců, která dokáže oslovit české teenagery a otevře jim cestu do světa tepajícího životem. Objeví svět, kde démoni hledají starodávný poklad a shromažďují se na malém ostrově chráněném duchy přírody – na Tchaj-wanu. Zvěřinec démonů vycházející z Klasické knihy Hor a moří odráží zvláštnosti moderní společnosti v tomto fantastickém, ale milém příběhu, který byl oceněn několika cenami.

Scénář
Jie Jü-tchung
Art
Jie Jü-tchung
Překlad
František Reismüller
Redakce
Viktor Špaček
Žánry
fantasy, městská fantasy
ISBN/ISSN
978-80-88262-17-6 (Mi:Lù Publishing s.r.o.)
Vazba
lepená v měkkých deskách
Formát
148 x 210 x 15 mm
Tisk
barevný
Váha
410 g
Stran
200
Cena
499 Kč
Originál
Cat Swordsman (milion stars entertainment inc.)
  • jankie
    Obě hvězdy jsou za kresbu, ta mi opravdu sedla. Příběh nemá cenu komentovat, byl jsem zklamán. A nemyslím si, že je to jen kulturní "bariérou". Děkuji páně Bushovi, že varování ohledně řazení stran, asi bych byl první polovinu příběhu dost zmatený :D
  • Darth Raelchi
    Darth Raelchi mecenáš26.11.2021 19:57Kočičí rytíř & soumrak démonů
    Pribeh nedrzi pohromade a je to na bazi, mam rad kocky, tak si udelam pribeh. Skoky a skoky, od jednoho k druhemu, bez ladu a skladu. Hlavni hrdinka je tam proc? Na okrasu asi. Kocka je protivna a zasazeni do kontextu ve spolecnosti pusobi jednou, ze bacha, abych se neprozradil a pak otocim a mezi lidmi spustim brutalni spoust, ktere si asi nikdo nevsimne. Logika pribehu naprosto chybi a vse je ucelove. Kresba ujde, ale nestaci to.
  • George Walker Bush
    George Walker Bush admin7.11.2021 10:00Kočičí rytíř & soumrak démonů
    Že se kniha čte "normálně" zleva doprava, ale jednotlivé stránky zprava doleva mě trochu zlobilo... i když zvyknout se dá na ledacos. Kresba v pohodě, jen příběhově mě to absolutně minulo. Zmatečně akční, nudné, křečovitě rádobyhumorné. Ale možná tu zafungovala zeď kulturního neporozumění.

    Celkový dojem: 20%
123