Ukázka
Ukázka
Ukázka

+ 5 dalších ukázek

Koupit
Haise Sasaki je mrtev, ať žije Ken Kaneki v roli Jednookého krále! Jenže ani přes značnou podporu svých přátel to nebude mít s bojem za mírové soužití lidí a ghúlů lehké. ÚPG pod velením úlisného inspektora Furuty totiž blokuje každý pokus o vyjednávání – ať to stojí, co to stojí...

Scénář
Sui Ishida
Art
Sui Ishida
Obálka
Sui Ishida
Lettering
Jiří Hrbek (Daren)
Překlad
Anna Křivánková (hotate)
Redakce
Filip Gotfrid, Jiří Pavlovský
Žánry
akční, horor
ISBN/ISSN
978-80-7679-062-9 (CREW)
Vazba
lepená v měkkých deskách
Formát
128 x 182 mm
Tisk
černobílý
Váha
300 g
Stran
240
Cena
199 Kč
Originál
Tōkyō Ghoul:re #11 (Shueisha Inc., 2017)
  • Sagikkun
    Sagikkun12.3.2022 12:48Tokijský ghúl:re #11
    Na začátku jsem měl obavy, že půjde opět o hektický díl, jak je tomu u této série v poslední době bohužel zvykem. Obavy byly naštěstí zbytečné. Jedná se o svazek, který se z velké části drží při zemi a zaměřuje se na důležité rozhovory, které jsou pro hlavní hrdiny velmi osobní a opravdu pěkně napsané. Líbí se mi i nástin toho, kam bude závěrečný arc směřovat.
  • p3tris
    p3tris29.11.2021 15:57Tokijský ghúl:re #11
    Kniha, ve které je znovu upozaděna akce, aby jsme se posunuli zase někam dále. Což znamená, že jako u podobně laděných dílu, je potřeba věnovat čtení větší pozornost. Protože děj skáče sem tam nejen v místě, ale i v čase. Konečně se nám v sérii vyprofilovala hlavní záporná postava. A budete jí opravdu nenávidět, protože zneužívá nejen svoje postavení, ale díky novodobému "doktoru Mengele" i tvoří nové poloviční ghúly. Z dětí. O to více to bude mít Ken Keneki těžké, ještě navíc, když se konečně se svými city vyslovil Tóce.
61