Koupit
Komiks doprovázející grandiózní show Michala Dvořáka věnovanou Alfonsu Muchovi a jeho dílu. Mladý kreslíř přijíždí do Paříže, aby zde narazil na záhadnou ženu, která jakoby vystupovala přímo z obrazů slavného secesního mistra. Ovšem v městě nad Seinou nečeká pouze láska a umění. Číhá zde i temné zlo, které hrozí pohltit vše, co mladík zná… Alice Slavíček je mladá kreslířka, absolventka Fakulty umění a designu Ladislava Sutnara v Plzni. Od raného věku ji provázelo umění, tak snad i proto se po studiích vydala realizovat mimo svůj obor. Po dvou letech ji ale její talent opět vrátil mezi kreslíře. Komiks iMucha: Drawman je příběhem malíře, který objeví svoji superschopnost a samotný komiks dokazuje, že svou “superschopnost” má i Alice Slavíček; v jejím případě jde o cit pro to, jak jednoduchou, ale přesnou kresbou vystihnout atmosféru příběhu a vizuálně vtáhnout čtenáře komiksu do děje.

Scénář
Tomáš Belko, Jan Drbohlav, Michal Dvořák
Art
Alice Slavíček
Barvy
Zuzana Studená
Obálka
Alice Slavíček
Lettering
Adéla Šmídová, David Stegemann
Redakce
Boris Hokr, Halina Kaslová Bechyňová, Adéla Šmídová, David Stegemann
Žánry
superhrdinský
ISBN/ISSN
978-80-242-7869-8 (Universum (Euromedia Group, a.s.))
Vazba
lepená v měkkých deskách
Formát
168 x 254 mm
Tisk
barevný
Váha
288 g
Stran
80
Cena
349 Kč
  • Darth Raelchi
    Darth Raelchi mecenáš20.3. 06:13iMucha Comics: Nový superhrdina Drawman
    Taková lepší reklama, ale příběhově je to už překonaný typ, který frčel max. v 90. Kresba byla fajn, ale vadila mi ostrost na určitých stranách, kde bylo vyloženě vidět, že mají budovy zoubky. Taky oceňuji ten projekt jako celek.
  • salamandr
    Jako reklama je to hodně dobrý a kreativní, když to porovnám s letákem z Lidlu, tak super. Jako regulérní dílo je to slabota.
  • Lenny
    Lenny mecenáš1.3.2022 19:15iMucha Comics: Nový superhrdina Drawman
    Nic jsem nečekal, nic jsem nedostal. Tuctová hlavní postava dostane v galerii schopnosti, aby... bodla záporáka tužkou? Nevím.

    Je to hloupé, postavy jsou spíš karikatury, lettering je katastrofální a úroveň kresba dost kolísá.
1221