Ukázka
Ukázka
Ukázka

+ 5 dalších ukázek

Koupit
ZNOVUZROZENÍ STARBRANDU V MINULOSTI I PŘÍTOMNOSTI!

PŘIPRAVTE SE NA EPICKÉ VESMÍRNÉ DOBRODRUŽSTVÍ, které Avengers zavede do mimozemské věznice o velikosti celé galaxie! Do míst, kde se zničehonic objeví nový záhadný nositel Starbrandu a rozpoutá kosmickou zkázu. Starbrand však nepřiláká jen je, ale taky řadu dalších bytostí z hvězd. A bitva o nejmocnější artefakt se brzy vymkne kontrole! Dokážou vesmírnými patáliemi zmítaní Avengers zajistit, aby Starbrand nepadl do špatných rukou? Bonus: Seznámíte se s tím kosmicky nejnabušenějším jeskynním mužem, jaký kdy existoval – Starbrandem z doby jeden milion let před Kristem!

Obsahuje sešity série Avengers (Vol. 8) #26-30 (listopad 2019 - leden 2020) [Fresh Start]

Scénář
Jason Aaron
Art
Dale Keown, Francesco Manna, Ed McGuinness, Paco Medina, Andrea Sorrentino
Ink
Francesco Manna, Ed McGuinness, Paco Medina, Mark Morales, Cam Smith (Smudge), Andrea Sorrentino, Joe Weems, Craig Yeung
Barvy
Erick Arciniega, Jason Keith, Jay David Ramos
Obálka
Ed McGuinness, Val Staples
Lettering
Petr Schwarz
Překlad
Filip Drlík
Redakce
Filip Gotfrid, Andrea Nekvapilová
Žánry
akční, superhrdinský
ISBN/ISSN
978-80-7679-098-8 (CREW)
Vazba
lepená v měkkých deskách
Formát
170 x 260 x 6 mm
Tisk
barevný
Váha
320 g
Stran
112
Cena
349 Kč
Originál
Avengers by Jason Aaron #06: Star Brand Reborn (Marvel Comics, 2020)
  • Tyfus
    Vůbec se mi to nelíbí. Snaží se tam na sílu nabrat a že moc pseudoplatanus momentů. Děj mezi jednotlivými sešity zbytečně přeskakuje a nejvíc mi vadí ta jednoduchá kresba, co vypadá jak z té řady můj první komiks. Radši nějaké starší Avengers.
  • mearez
    Zde na databázi lze najít můj suverénně nejdelší comment a největší rant u první knihy Avengers od Aarona. Série mě tehdy jako poctivého gatekeepera a fanatického fanouška Marvelu dosti zklamala, dokonce tolik, že jsem na chvíli popřemýšlel nad tím, jestli mě opravdu ještě superhrdinové baví. Pár let uplynulo, a ačkoliv jsem se stále ještě nedostal k tomu být ten pověstný vyspělý čtenář co poctivě konzumuje noir komiksy, z DCčka ho baví jen Batman a Lobo a Marvel existuje jen pro děti, tak bych řekl, že jsem byl schopný si za těch pár let utřídit v hlavě, co teda chci od komiksu od Marvelu. A co od něj chci? Bavit se, zažít superhrdiny, dyť superhrdinové jsou prostě pláštěnky, to je dělaný na šílený nápady, který jsou prostě absolutní wtf. K Avengers od Aarona jsem přistupoval špatně. Aaron chce vytvořit zábavnej, šílenej příběh plnej naprosto wtf nápadů a víte vy co? Mě to baví, já si to užívám. Nikde není psáno, že Avengers mají být vážný titul kde jde o konec světa a o rozepře mezi hrdiny, psychologický sondy do duše hrdinů a jít až na hranu jako třeba Heroes in Crisis (o kterých z nějákýho důvodu znalci z Crwe říkaj, že je dobrej titul). Proč by to nemohlo být vesmírný dobrodružství, který je ale nesmyslně zábavný jako psal před čtvrtstoletím Busiek v Avengers Forever? Claremont v X-menech? Ta série je hrozná sranda dle mého skromného názoru, a beru zpět svůj hejt z roku 2019. Aaron prostě buduje celosvětovou síť superhrdinů, buduje mytologii spojenou s tim světem, kterej mají Avengers bránit, kterej odporuje v logice od podsvětí po špičku Avengers tower, takže mě zajímá, co bude s Iron Manem, kdo bude Starbrand a upřímně, prehistorický Avengers jsou fakt šíleně dementní nápad, že prostě chci víc. Ano, zastávám názor, že Marvel byl na vrcholu mezi lety 2000 a 2010, ale tak když už tady vychází takhle šíleně podivná série, proč si to neužít se všema těma dinosaurama, mimozemšťanama, mrtvejma dušema a autama ve vesmíru? Proč si prostě nesednout a nepřistoupit na Aaronovo hru, kde si hraje se všim, co Marvel má a dělá absolutní podivnosti?
    Jo, ten porod byl fakt divnej. S tim souhlasim, ale v komiksech se děly horší věci, se kterejma jsou lidi v pohodě.
    Tři hvězdy, celkem mě to baví, jedinej Marvel ognoing u nás, kterej se dá číst, zbytek celkem cringe.
  • karl173
    karl173 mecenáš25.12.2021 11:20Avengers #06: Znovuzrození Starbrandu
    Já to nechápu. Vždyť Jason Aaron je zkušený a talentovaný autor.
    Ale jeho Avengers jsou čím dál větší přeplácaná hovadina.
    Tento díl již klesl na samé dno podprůměrnosti.