Str. 10
Str. 16
Str. 24

+ 5 dalších ukázek

Koupit
Pampeliškový speciál AARGH!u navazuje na už dříve vydaný Havraní speciál. Znovu se vracíme do stejného univerza, jen je tentokrát místo havraního muže hlavní hrdinkou pampelišková žena, která prochází mezi světy a prožívá snová dobrodružství.

Do galerie v závěru knihy přispěly Kateřina Čupová, Lela Geislerová, Štěpánka Jislová, Toy_Box nebo Renata Wilgling.

Scénář
Tomáš Prokůpek
Art
Nina Blažková, Františka Loubat Lachmanová, Marie Muravski, Petr Novák (Ticho762), Eva Mária Ondová, Kristýna Plíhalová, Lenka Šimečková
Obálka
Kateřina Bažantová (Ktaiwanita), Kateřina Čupová (Faqy, Chechula)
Redakce
Tomáš Kučerovský, Tomáš Prokůpek
Žánry
bez textu, fantasy
ISBN/ISSN
978-80-908184-0-8 (Analphabet Books)
Vazba
šitá v tvrdých deskách
Formát
295 x 290 mm
Tisk
barevný
Váha
910 g
Stran
96
Cena
295 Kč
  • George Walker Bush
    George Walker Bush admin30.3.2022 11:31Aargh! Pampeliškový speciál
    Zrodila se Pampeliška a zažila zajímavá surreálná dobrodužství...

    Celkový dojem: 80%
  • Lojza
    Lojza mecenáš25.3.2022 14:29Aargh! Pampeliškový speciál
    6 kratších příběhů + 1 bonusový. Vše beze slov, surreálné, snivé... Některé výtvarnice mi stylem sedly velmi (Loubat, Šimečková), některé méně (Blažková, Ondová), ale to už tak u antologií bývá. Kniha je velkoryse a kvalitně zpracovaná (za to půl hvězdy navíc), nechybějí skicy a celostránkové ilustrace "pampeliškové ženy" od různých dalších výtvarníků. Celkově příjemná jednohubka, která dokáže navodit zvláštní fantasy atmosféru, rozkročenou někde mezi pozdní zimou a pozdním jarem...
  • Norri
    Norri mecenáš18.3.2022 23:52Aargh! Pampeliškový speciál
    Pěkná přehlídka výtvarníků. Všechny práce spojuje společné téma - nahota a dívka s pampeliškovým věnečkem. Problematické je to s příběhem. Jestli tam je nějaký příběh, který propojuje celou knihu, pak já jsem ho tam nenašel. Jednotlivé mikropříběhy spíše jen navozují atmosféru, než že by se daly považovat za skutečné příběhy. Možná že je to celé jenom snění, ukazující, jak se sen během noci mění a přechází do zcela nových světů. Ať už je ten přechod pozvolný, anebo zcela nenadálý.
  • Draco nobilis
    Draco nobilis admin27.1.2022 22:59Aargh! Pampeliškový speciál
    Krásný to je. A Lela tam nakreslila mě! Takže si to koukejte koupit!
  • burzum
    burzum mecenáš14.1.2022 19:50Aargh! Pampeliškový speciál
    Prečítal som si túto knihu hneď ako mi prišla domov…a potom zasa a zasa a zasa.Veľmi veľký kus dobre odvedenej práce na krásnej knihe,ktorá je pre fanúšikov hlavne domácej tvorby.Kto zbožňuje “silent comicsy” povinnná jazda s nádhernými kresbami.Na pampeliškových príbehoch sa vystriedali všetky moje obľúbené comicsové autorky,plus spoznal som ďalšie.Pekný kusok umeleckého comicsového diela.
6541